Започва морската игра на АПРИЛските деца!

• 9 903
  • 310
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте сладурки!  Heart Eyes

Добре, че не сте писали много, че нямаше да смогна с четенето.

Черпя ви на патерици за имения ден на моя голям Петърчо; малко бирка в тая жега   ... и мезенце за новата ни кола, взехме си я в петък

Много хубави морски снимки  sun

Данче, бравос за планинарския ентусиазъм! И аз много обичам походите в планината. С Пепи сме планирали едно ходене в Родопите другия месец и едно есента в Пирин.

Енви, приятно изкарване!

# 16
Оооо , гледам някои за плажа се стягат. Бравос на вас, завиждам благородно. Приятна почивка, Енви!

Абе какъв е тоя наплив за нови коли? Мъжът ми е той е луднал  от както сме се върнали. Даже онзи ден ме води на пробен тест, ама аз лесно не се зарибявам. Най- вече защото искаме различни неща. Той си е наумил че трябва да имаме хибрид и туй то. Да ама аз как да ида от Джип на кола? Аз му казвам че искам вече нещо с 3 реда седалки, той иска в малка количка да ме върне. Та така, разменихме си мненията пред дилъра онзи ден и си тръгнахме по живо по здраво и разбихме надеждите на момчето да стане "Продавач на месеца"( щото разбирате ли само още една кола трябвало да продаде за месеца за да спечели приза).

Отивам да ви изчета от уикенда сега, гледам и снимки имало, ммммммм....

# 17
  • Варна
Привет!
Малко кофти положението при нас Confused
Аз изстинах на концерта, по-точно умрех от студ, глад и изтощение Mr. Green. Сега ме е хванало едно разстройство, доста не приятно.
Малкият ми го върнаха с хрема и сега се почва пак...безсъние и мрънкане. Толкоз баби едно боди не му сложили. Там е хладно и ето ти сега майка му да се оправя. Трябва и да си мълча, щото повече няма да има бабин дом.
Трябва взема след малко да проверя дали има Т.
Енви, приятна почивка и радостни моменти  bouquet Ще ми липсваш.
Мирела, оправяй се бързо Peace
Смини, сами ли ходите на плаж? Аз не смея да отида сама с моя. Може би не съм подивяла достатъчно, скоро току виж съм взела ключовете и 2 лв. и айде на морето  Mr. Green
Тръпка имаше, ама друго си беше Металика Naughty
Свеки взела Авен 40+ за малкия. Аз исках по-малък фактор, ама нали не плащам аз никой не се съобразява с мен. Това е доста подтискащо.
Юлче, айде купувайте колата и на морето Mr. Green

# 18
Ами ние си нямаме кола въобще. Но аз си познавам мъжа добре - скоро няма и да имаме!
Ренка, каква е вашата кола? И да си писала, съм забравила  Laughing
Краси, морето и колата нямат връзка  Mr. Green Даже и да я вземе тази седмица, няма да успеем да й оправим документите - тя няма номер даже, ако се наложи да я караме на сервиз, трябва да я натоварят и извозят до там. А до морето сме с влак - спален вагон, бизнес класа  Mr. Green
Енви, мен ме чака опаковка в четвъртък. Решили сме да се ограничим до 1 сак, 2 раници и 1 количка. В мечтите си вече се виждам обаче догодина с двете бебета, помъкнала цялата покъщина, 2 колички, 5 сака, 2 кошари, нам си колко раници... Всъщност Опел Зафира е едно добро решение, защото едното бебе ще го паркирам на предната задна седалка, другото на задната задна седалка да спи, ще рапределя равномерно багажа из колата, а аз ще си опъна краката над него. Планирано е да имаме и газова уредба в колата, но освен на покрива, не виждам другаде къде ще остане място за нея. Мда. Опел Зафира ще да бъде. Рекох, хау.

# 19
Енви, приятно изкарване и да разказваш после и снимки ще чакаме  Mr. Green
Ренка, честита ви кола! Леко и безаварийно с нея  Wink
Смини, това за афтите е на рецепта и не знам ка кще го разчета, но ще опитам  newsm78 Може да видиш в някоя аптека дали не го приготвят, там трябва да си имат рецепта  Thinking

# 20
Енви, чакаме ви  Hug

Смини, сами ли ходите на плаж? Аз не смея да отида сама с моя. Може би не съм подивяла достатъчно, скоро току виж съм взела ключовете и 2 лв. и айде на морето  Mr. Green

Crazy Crazy Crazy ей така ще стана ако съм сама, не, с татито - след 17 ч се смъкваме през седмицата, ако съм само с едн ахавлия - бих се навила, но няма как да гледам багаж и количка и т.н  ooooh! и едно гмуркащо се хлапе  Laughing
Опел Зафира ще да бъде. Рекох, хау.

hahaha Joy бравос, а кажи сега и на Младен  Laughing и аз я харесвам, но е само за далечен път, за из града е абсурд, тук няма къде да минеш с такава голяма кола, затова - Опел Корсичка - малка, но събира много  Laughing или Тойота Ярис - това ще е, но да видим кога  newsm78

Наде, има ли си име?  newsm78

ох, като се сетя преди 2 години как се точихме да правим бебе юли месец  Blush чак пак ми се прииска...ама татито е казал твърдо "не"  Rolling Eyes

# 21
Здравейте Hug

Честито със закъснение на рожденничката Елидима и празнувалите Петровден също, въобще на всички с повод!!!!

Енви, мноого ще липсваш в темата. Дано в действителност отбележим среща Mr. Green

Ренка, честита ви кола!

Наде и Вени много са ви хубави снимките! Hug

Ние имахме безсънни нощи и след третата пак при доки на преглед бяхме. Та жената каза, че е съвсем здрав просто устата му е набъбнала яко - о/о 6 зъба избиват. 2кучешки-горе и 4кътника/2горе-2долу/. Мисля, че имаме пробил кучешки и кътник засега.

# 22
Мдаааа, страхотни снимки от морето имате, момичета. Вени,  ако знаеш само колко пъти се качвах точно е на туй слонче с Лекса няма да повярваш Mr. Green.

Зарка, на вас не ви останало, бе. Виж сега, споко, при вас трябва да е по-лесно, защото ще имате с един полет по-малко от нас. Пък до колкото разбирам ще ходите до Сф. първо, така че си го представям сте с директен полет ( нали има НЮ-СФ, или се бъркам). Приятна ваканция във всички случаи ви желая.

# 23
  • Варна
Смини, моето хлапе не се гмурка, още пищи от водата newsm78. И аз се чудя дали да не чакам таткото и да ходим след 17ч, но пак ще ми остане ползването на автобус до долу. Малко мързел ме е хванал.
Роди, и нашия набъбнал целия, не знам дали скро ще излезе нещо, ама мъките големи.
Казвайте ако има напреднали с махането на памперса, споделяйте. Аз само пера по 5-6 чифта гащи и то до обяд. После ми писва и слагам памперса. Само, че нашите юнаци не можем да ги учим зимата, като поотраснат newsm78. Искам лятото да махна дневния, но никакъв напредък

# 24
Краси, аз също искам да му махна поне дневния памперс това лято, но се съмнявам, че ще стане  Thinking По цял ден вкъщи е по гащи и си перем и бършем, рядко пишка в гърнето, просто не иска да седне там и това си е. Като го записах на ясла и питах лелката дали искат да ходи на гърне, а тя ме погледа учудено и каза "Абсурд, те са малки, как ще искаме такова нещо от тях! Това е наше задължение да ги научим тук!"  Naughty Затова не си давам толкова зор, просто го правя, за да не му се запарва дупето.

# 25
Иво шляпа гол. Нямам мераци да го уча на гърне, първо - той също не иска да сяда на него, второ - ми непривично ми е да карам мъж да пикае седнал, при условие, че се справя отлично прав. Иначе равносметката за днес - 4 локви, 2 чифта опикани гащи и едно акане, всъщност не знам последното как точно да го класифицирам, защото основната купчинка беше направена в хола, но като тръгнах да го взема да го мия, той хукна и по пътя направи още няколко малки купчинки. Това ме води и към една друга мисъл - какъв е смисълът да го храня, при условие, че ака толкова често? Гореспоменатите купчиники бяха третото наакване за деня, а още няма 5 следобед. Това си е такава загуба на храна, а има деца, които наистина гладуват.

# 26
Това ме води и към една друга мисъл - какъв е смисълът да го храня, при условие, че ака толкова често? Гореспоменатите купчиники бяха третото наакване за деня, а още няма 5 следобед. Това си е такава загуба на храна, а има деца, които наистина гладуват.

smile3532

Юлче, аз така все се питам "Сега що да чиста, като след малко Стенли ще мине и ще нацапа  newsm78" Много ме развеселяваш, ей!

# 27
 Joy hahaha Joy hahaha
юлчее, хайде идвайте насам, нямам търпение да се запонзая с теб, образ такъв   bouquet
мисче, къде е слончето  newsm78 на златните или има и тук в морската подобно  Rolling Eyes

# 28
Всъщност аз съм много сериозен човек и нямам никакво чувство за хумор.

# 29
Юлче, аз ти вярвам  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт