Започва морската игра на АПРИЛските деца!

• 9 907
  • 310
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Уф, защо тез деца като сменят малко обстановка и после ад??? Втори ден реве и чак се търкаля о пода. Явно само той си знае защо, видима причина няма. Не мога да излизам, още пазя wc-то, помагайте че лоша работа ooooh!
Ники е 12 300кг и 87см, прираст 6см за 2 м.

# 46
Краси, имодиумче е най-хард варианта, другото е ентерол Peace

# 47
  • Варна
Ентерол не помага, уф ад е. Аз седя в тоалета, малкия при мен. Лошо ми е, не мога и на лекар да отида с автобус и бебе ooooh! Чудя се вече какво да правя...Сега само до ДК, отскачаме и до аптеката. Ще пробвам с имодиум, нямам избор вече

# 48
Еее, Нунич, кажи че чакаш бе жена! Сега всички като пратим малко положителна енергия за случая после и ти ще бъдеш като Филипа. Всички я очаквахме да се похвали, само тя беше изненадана Mr. Green. Стискам палци скоро да се хвалиш. И аз вече мисля за трето и все си викам, защо не може още докато съм бременна с второто да забременея и с третото Laughing
Смин, той и моя нещо се опъва за трето, той и за второто искаше да изчака ама и грам оплакване не е имало от както съм му съобщила. Виж първия път ми изяде главата. Мисля им трябва един път да претръпнат и после е лесно.

Вени, аз ги нашарих, сега чакаме Фил да каже. И тя ги иска шарени, дано я огрее Praynig.

Нуни, много се радвам, че ще се видите със сестра ти, особенно сега лятото. Да си изкарате супер всички на куп.

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 16:49 от missZ

# 49
Смин, много се радвам, че ще се видите със сестра ти, особенно сега лятото. Да си изкарате супер всички на куп.
ooooh! Мисчееееее, Нуни си чака сестричката, не Смин Peace.

# 50
Айде другата седмица една Софийска среща да направим  Sunglasses

# 51
Краси, лимони, оцет, Имодиум или Лопедиум  Peace

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 14:28 от Nadeto

# 52
Лелеее в нас е пълен цирк - всички реват, пищят, Яна се бие с Makси за малката си бебешка количка, иначе не спират да се целуват и гушкат - страхотни сладури са. Толкова е готино с много деца и шумотевица  у дома. Майка ми вика - да бе, сега ти харесва, ама като трупнеш още годинки ще започне да те изнервя всичко това. Аз затова искам 3 деца сега да си родя, да ги отгледам, а като одъртея те да са вече големи и всичко да е 6 Grinning Но ще видим, де - времето е наше Laughing
Снимки скоро ще ви покажа.

Вени, какво точно му направиха на пишока на Мати?

# 53
  • Варна
Мерси, момичета, нагълтах се с имодиум и засега съм добре.
Нуни, и моя като се събере с братовчед си голяма игра пада. Имат разлика 5 месеца и сега вече силите са изравнени и играта се получава. Преди имаше само бой, хапане и писъци Mr. Green
Моя го командори де, нщо че е по-малък.

# 54
Днес се живее. За съжаление Иво пак е с хрема и го мъча упорито със Стеримар.
Нуни, аз заставам зад мнението ти. 
Аз затова искам 3 деца сега да си родя, да ги отгледам, а като одъртея те да са вече големи и всичко да е 6 Grinning
Иначе бебето е добре, рита (не се усеща, но се вижда). Тая бременност ми е по-лека и от предишната - само от време на време установявам, че коремът ми е пораснал.
Вчера му ударихме една разходка - от нас до Плиска пеш на отиване и връщане. Походите наистина освежават, макар и да не са в планините  Laughing Чувствам се лека и прекрасна днес (може да се дължи и на факта, че елеминирах запека, де, не се знае).

# 55
Ето ме и мен, днес съм на линия, рано се наработих, а Кало още спи и аз реших да използвам момента да се разпиша.
Болничките бързо да оздравяват Praynig
Фил къде се загуби newsm78
Нуни, представям си какъв е цирк Simple Smile Аз също вече си мисля за второ (за трето още не, ама знае ли човек Laughing)
Юлче, я сподели как елиминираш запека?

# 56
  • Русе
Привет,
С голямо закъснение честит празник на всички малки и големи именици на Петровден, ЧРД на Елидимчето и честито возило на Ренката!  bouquet

Енви, приятно изкарване на морето, много слънце, малко вълни, и голям купон да си направите!  grinning039

При нас нищо ново...Циркът си върви  Crazy - Вчера Дилянката захапа батко си зверски по рамото, а той само изпищя от болка и се гушна в баща си. Винаги така става при тях - цуни-гуни, голяма любов и накрая Преслав е опердашен или ухапан от сестра си... hahaha

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 20:12 от Иленка

# 57
Оправно момиче е тя, затова.

Деси, при мен запекът е от бременността - отпуска ми се не знам каква си мускулатура. С Иво също бях така. Взимам си овесени ядки, от онези, които са със сушени плодове, слънчогледово и ленено семе, слагам няколко супени лъжици в кисело мляко и оставям да преседи, докато омекнат. След това ям. Не подслаждам, добавям само малко сусамов тахан. Ядките не ги варя предварително, губи се ефекта. Кисна ги така сурови. Действието е до 24 часа при мен.

# 58
Бременните мами, ще ни дадете ли снимки на коремчетата  Hug Да им се порадваме и ние  Party

Дано да поразхлади малко, че като гледам прогнозата май големи жеги ни чакат  ooooh!

# 59
Смин, много се радвам, че ще се видите със сестра ти, особенно сега лятото. Да си изкарате супер всички на куп.
ooooh! Мисчееееее, Нуни си чака сестричката, не Смин Peace.

Мерси, Ванче Mr. Green. Ами знам че е Нунка дето си я чака, ама като мислех и за двете по едно и също време и гледай какво съм измайсторила. Моля, за прошка Embarassed

Ще се поправя, че да не заблуждавам и другите.

Общи условия

Активация на акаунт