Започва морската игра на АПРИЛските деца!

• 9 903
  • 310
  •   1
Отговори
# 30
ЕЛИДИМА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! /на патерица/ ЗДРАВЕ И МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ!  bouquet

Ренка, честит ти именник, на патерица!   bouquet Къде ще ходите в Родопите, че са ми слабост?

Данче, поздравления за похода - рече и го направи! Само така! Peace

Варненки, толкова ли е студено при вас Shocked, както казва Краси, че да си преосмислям багажа овреме!?!? Thinking

Благодаря за пожеланията! Вие също ще ми липсвате! Hug

Филипка зачезна - какво ли става!? Confused
Татянка също я няма отдавна!? Sad

# 31
  • Boston, MA
Честит рожден ден на Елидима на патерици! И да си ви живи и здрави Петърчовците на всички, които ги имате!

Юлче, от сутринта те чета на пресекулки и се хиля. И аз нямам търпение да се запознаваме през септември. В Пловдив или в София? Данче?

Наде и Вени, сладурски снимки! Енви, приятен път! Кой друг заминава на море?

Този уикенд беше доста активен, в петък бяхме на гости на приятелка с майка ми и Дани, мъжа ми го бяхме пуснали в градска отпуска с неговия шеф. Всички се засекохме в нас след 1.  Laughing Добре, че джуджето заспа на гостито след 9. На другия ден го оставих на баща му и бяхме цял ден с майка ми, една приятелка и нейната майка на шопинг. 7 часа по магазините, пийна ми се соса.  Вечерта пак на гости. В неделя бяхме на плаж, едва изкарахме малкото от водата, за да го забаламосам без да искам го научих как да хвърля пясък по себе си. После сън и вечерта на езерото с патетата. Днес искам почивка да почина от почивката. Но не - довечера ще караме колела, утре вечер трябва да готвя, че за 4ти юли ще имам гости.  Tired

# 32

Варненки, толкова ли е студено при вас Shocked, както казва Краси, че да си преосмислям багажа овреме!?!? Thinking

спокс  Hug

# 33
  • Варна
Енви, споко, аз се смръзнах посреднощ на концерт и то в Каварна. Бях по чехли и тънък потник, така, че не му мисли толкова Peace
Николай го пратих за 2 дена с цял сак багаж и няколко торби. Не знам колко сака отиват за 2 седмици море, ама явно са доста Heart Eyes
Юлче Joy Joy Joy Joy Joy Joy
супер си!!!!

# 34
  • Варна
Николай пикае до компютъра, там си е харесал. Жив късмет е, че там е ламинат Mr. Green
Направо са като едни кучнца, маркират ли , маркират Joy

# 35
Стенли пък пишка до балконската врата, там се скатава до дивана и хоп локвата е готова и после шляпа в нея и се кефи  hahaha

# 36
  • София
Добър вечер, дами Simple Smile.
Ехаа, Данче страхотен поход си направила, а идеята за съвместни мероприятия много ми допадна, остава само да намеря кой да гледа бебсън  Peace.
Сминсчо, обичайно си се буди нощем 2-3-n - пъти, след втория път я оставям при нас в леглото и на сън действаме, та не ги броя. А Али от както е предимно на кърма буди ли се по-често нощем или не (питам защото Никол е злояда и все си мисля, дали не се буди и от глад)?
Приятно изкарване на отпускарките, ще чакаме снимки.
Лека нощ от мен  smile3524, утре повече.

# 37
  • София
Юлче, ще ме утрепеш!  newsm62

Ренка, каква е вашата кола?
Готина!!!  Laughing Mr. Green   Фиат Линеа - семейна кола е, но не е толкова голяма като Зафирата. Като си спомня едно време като затръгвахме нанякъде, майка ми за 2 деца по колко багаж мъкнеше, смятам че добре сте се ориентирали  Mr. Green

Къде ще ходите в Родопите, че са ми слабост?
В Гела за гайдарския събор в началото на август ще ходим. Мислим с малкия на палатка да сме. Ние ходим там всяка година, без миналата,  че малчо беше още много дребен, но мислим да почваме да го тренираме вече.

И Вальо беше мин.седмица по паца в нас, ама нещо ми писна все да хвърча с парцала и от днес вече сме по памп и ми е екстра  Wink

Хайде, лека!  newsm46

# 38
Здравейте момичета Hug
Никакво време не ми оставаааааа. Яна от 3 дена е побесняла, по цял ден тича след мен и иска да я нося на ръце, дере се нечовешки и аз съм на края на силите си. Много неща се събраха тия дни - учене, работа, сестра ми си идва, празници ...ооо и ремонта, разбира се ooooh!

На енви пожелавам едно хубаво изкарване Hug Ние решихме тази година да не  взимаме Яна с нас (то не че ние сигурно ще стигнем до морето де), но поне аз за 2-3 дни ще отида с една приятелка да се позабавляваме самички Mr. Green

Яна също пишка като куче насам натам. Все още не знае как да каже или покаже, че има нужда от гърнето. Иначе си го ползва.

юлче, как е корема?

Филке, а ти къд е се скри?

Малко на 2 на 3 пиша, ще ме извините Hug

# 39
Смин, слончето е в Морската Mr. Green

Вчера реших да сложа Лекса за пробно на тоалетната (на тези детските седалки) ама тя опищя орталъка. Както и предполагах  и е мнооого рано за тази дейност. Мисля да я пробвам като се роди малкия, че ще имам време с нея в къщи, ако и  тогава не хване чак на пролет.

Ренка, много съблазнително звучи това дето сте запланували в Родопите.

# 40
Мисче, изпуснала съм пола на бебока. Момченце - супер Hug Толкова много ви се радвам, че искам и аз още едно бебе и после още едно.
Този месец даже и тест правих, ама ...нищо. След 2 дена ми дойде.

Ох, тази сутрин в 6 пристига сестра ми и ми е много емоционално. Яна най-после ще види братовчед си, много ще ми е интересна реакцията й.  И не мога да спя от вълнение.

# 41
  • Варна
Добро утро!
Айде на кафето, наливам Laughing Аз съм на чай, заради корема, но ви черпя Laughing

Снощи поспахме малко, събуди се само 2 пъти. Добре, че махнахме биберона за вечерта, че с тая хрема ooooh!
Приготвила съм гащите, вече сме минус един чифт Laughing. Пак оцели плочките, дет са вика браво на детето Peace Ники го слагам на тоалетната чиния или на гърнето. От тоалета не може да избяга, ама и нищо не върши де Wink
После пак може да драсна някой ред

# 42
  • София
Ох, момичета, вчера дръпнаха на Мати пишката! Ужас, ужас, съжалявам, че не отказах! Трябваше да изчакам есента поне да не съм сама! След самата манипулация нямаше проблем, но нощес...! В 1.30 явно си пишна и нададе вой да небесата! Ужас! В 6.30 същата работа! Трагедия! Трябваше да изчакам баща му да си понесе последствията от кефа да има момче!

За пола на бебетата - я дайте отчет, че явно съм изпуснала! Някой ще изшари ли?

Нуни
и ти ли душа пробваш за бебе? Матей мрънка преди една седмица и ме кара да го разнасям / 12 кила е!/ и накрая два кътника едновременно излязоха! така че провери за зъби!

А, за статистиката - 12100/ +1 кг/ сме и 87 см/+4/!

# 43
Добро утро и от нас.
След като три дни се радвах колко добре спи Стенли и до късно, тази нощ ме побърка  Tired През един час става с рев и накрая стана окончателно в 5.30  #Crazy Постоянно мрънка и направо ще откача, не иска да седне като хората на стола, за да яде,  не ме слуша и ми идва да си го изкарам на баща му  Crossing Arms Да си идва тук да си гледа детето.
Нуни, разкажи после как е реагирала Яна на брадчеда и снимкииии  Mr. Green
Краси, с това кафе лигите ми потекоха  Crazy
Вени, споко душа, всичко минава до два дни......то верно, че е гадно като си сама, но и сега като трябва ти да го правиш е мъчително. Дано бързо да му мине.

# 44
Привет и от нас   bouquet

Мисче, ще трябва по-добре да се загледам в люлките и да с еповозя с Али и аз на слончето  Hug

определено след 2 часа игра на пясъка и в моерто вечер заспива по-рано ( в 22 де  Laughing) и спи по-добре  Hug
пишката я оставих за наесен аз  Naughty в тия горещини, само това му трябва на детето  Crossing Arms
Вени, предполагам какъв е ад, ама и ние ще минем от там, няма начин  Tired
Краси, заради теб си направих 2ро кафе  Laughing
Нунич, и аз много искам 3 деца, но с искането ще си остана май  Cry

Последна редакция: нд, 15 юли 2007, 10:13 от СмиНсЧо

Общи условия

Активация на акаунт