Започва морската игра на АПРИЛските деца!

• 9 908
  • 310
  •   1
Отговори
# 60
Честит Рожден Ден на Аморитка! Да е винаги здрави и щастлива и много уважавана мама и съпруга!
Аморитке, ако четеш.........влизай си кюто  Crossing Arms Поне докато си си в България да си пишем.

# 61
Ох, момичета, вчера дръпнаха на Мати пишката! Ужас, ужас, съжалявам, че не отказах! Трагедия! Трябваше да изчакам баща му да си понесе последствията от кефа да има момче!

И кой ме убеждаваше преди 3 седмици, че не било страшно с пишките питам аз Mr. Green? Тц, тц, не ми се мисли за това от сега. Ама и аз както си дала съвет Вени, живот и здраве ще оставя това удоволствие на баща му като дойде ред Crossing Arms.

Наде, аз съм тежка гемия със снимките. Трябваше да дам на Роди и Смин да ми снемат и шкембака докато си бях там, поне щяхте да видите нещо прясно. От тук сега я се наканя, я не. Ще се постарая обаче.

# 62
  • Boston, MA
Ехо! Как сте? И аз се включвам с интерес, искам да видя коремчетата! Искам и аз още поне едно дете, ама нещо не можем да се наканим... догодина май ще става.
МисЗ, не е страшно с пишките бе, просто нищо не им правим.  Laughing
Филипа се загуби пак... И Татяна...

# 63
Мдааааа, ти нищо не правиш на Данича, ама я виж Венка кви ги разправя Shocked

Бубс, вие последно с кой ще летите до БГ? В тази връзка да кажа и на теб и на Зарка, че американските линии забраняват бебетата да се вързват с колан Shocked. Не го знаех това и се шокирах. И на отиване и на връщане дойдоха да ни направят забележка да я извадим от колана, че било много опасно за малките деца. В Европа пък изрично няколко пъти дойдоха да я проверят дали е вързана, там дават от тези колани дето се закрепят към колана на родителя. Нали Лекса беше без място, предполагам и вие сте така. Друго, което ми направи впечатление, че в много от самолетите нямаше маса за повиване на бебе в тоалетната. В интерес на истината от 6 полета само в единия имаше маса. Кратките по принцип не ми се налагаха, обаче единия полет Лекса още с качването напълни пампата (с номер2) и трябваше да я сменя веднагически. Ходих отзад на самолета и на земята в кухнята, стюардите(само мъже в него самолет, единият от които супер гей) ей така  Shocked ме гледаха. Ама тя пищеше като луда и хич не ми пукаше от никой в този момент.

Филипа се загуби пак... И Татяна...
Мдааа, и двете скоро не са се вясвали, дано всичко е наред. Много нетипично, особенно за Татянчето newsm78.

# 64
  • Boston, MA
Не знам от какво се получават тия проблеми на пишлето, но нямам друг избор, освен да следвам мнението на тукашните педиатри. Все пак ако му направя нещо без да искам, тук трябва да го оправят. Затова не пипам. Не знам дали сте чели темата за фимозата в Здравния подфорум, по всичко изглежда, че и в България се отрича насилственото отлепване вече, но отнема време да стигне новината до всички участващи в здравеопазването (както с ранното захранване).

Ох, блокирала съм от съзнанието си идеята за пътуването.  Laughing Ще летим с Луфтханза през Мюнхен. За американските самолети знам, нали вече два пъти сме летяли с него вътрешни полети - никъде не дават да закопчаваш детето. Поръчали сме легло (все пак до 2 години се полага) и се надявам в него да спи. Дани не прави номер 2 на памперс отдавна, та се надявам да е по-лесна смяната, но и да направи, и на мен няма особено да ми пука.  Mr. Green

Смятам да не му давам да спи него ден, за да може като се качим на презокеанския полет вечерта, да си заспи. На летището в Германия ще щъка насам-натам, трудното ще е във втория самолет до София, но то пък е само за 2 часа и нещо. Плюс това аз ще съм с майка ми. А мъжът ми ще го връща насам сам, и ще летят през деня. Та на него определено ще му се стъжни.  Confused Аз му предлагам да разделят пътуването на две (ще летят с Еър Франс, а в Париж живее най-добрият му приятел), да останат за една вечер във Франция, но ще видим.

Най-големия карък е, че сме канени на сватба в Буенос Айрес точно по времето, когато ще сме в България и направо се изяждам от яд. Карах го мъжа ми сам да отиде (негов приятел се жени), той се дърпа. Ако беше на моя приятелка, направо съм тръгнала.   Mr. Green

# 65
  • София
Бубка, сега ме е яд, че не послушах въпросната тема и не оставих нещата! Но какво се прави по-нататък все пак според Щатските доктори?

Нунка, забелиха пишоната, което е болезнено и сега като пишка го боли!

Миз, страхотно - момче и момиче!

Краска - нашите малчугани са почти еднакви на ръст и кила! Явно и вие сте високи!

# 66
Отивам чинно да намеря и прочета темата в здравния. Май най-се  притеснявам дали тукашните доктори ще реагират адекватно в случай на проблем.

# 67
  • Boston, MA
Ами в общи линии идеята е, че от само себе си се оправя. До 5 -6 години, може и по-късно. Според тукашното виждане само при малък процент от момчетата може да изникне проблем, при който да се изисква външна намеса. Външната намеса не се прави от педиатър в лекарски кабинет, а в болница, с упойка. В тая връзка, МисЗ, мисля, че няма от какво да се притесняваш - на всеки преглед му оглеждат пениса на бебето, информативно.
Има тук един детски хирург-уролог от Пирогов - Др. Оги, мисля, че неговото мнение е меродавно. Ето статията от него (има снимки на детски пишлета, ако сте на работа де):
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/966/

# 68
  • Варна
Вени, то само аз съм висока Blush, мъжа ми е малко по-нисък. Високия ген иде откъм моята страна. Нашите мъже са по 2 метра Sunglasses
МисЗ, не впрягай още от сега. На Ники пишона пък изообщо не залепна. Цялата се показа на годинката, без никой да е пипал там. Може да сме в категорията късметлии, а може и да има доста такива случаи. Току виж и ти нямаш проблем Peace
Дано утре е по-леко, че 2 дена писъци и ревове много ми идва ooooh!
Лека нощ Flutter

# 69
Лека нощ и приятни сънища!  smile3524

# 70
Бубс, мерси Hug

Красе, дано сме като вас Mr. Green

Айде лека и от мен, отивам след малко да прибирам малката. Ще се стягаме за тежък ден утре, дано само не завали да ни развали празника.

# 71
  • София
Ох, чела съм го това и не съм ли за бой кажете! какво да правя сега - да дърпам ли по малко или да оставя нещата?
За информация - спахме чудесно и не се е будил!

# 72
  • Варна
Добро утро!
Вени, не знам какво да те посъветвам. Лично аз вече се омагьосах кое редно кое не. ЗА всичко има по 2-3 мнения. СЕга пък съм в чуденка за обувки, гуменки, четох че не трябва да са ортопедични (пак в бг-мама де). Прави това, което ти мислиш за редно, в крайна сметка като майка май ще усетиш кое  е правилно.
Трети чифт гащи, при положение че изпиша голямо количество в гърнето. Малко странно, само прикава леко newsm78 Като свършат сухите и пак памперса Mr. Green

# 73
  • София
Краси, забравих да ти пише, че и нашите мъже са по 2 метра от моята страна и по 190 от мъжовата!

# 74
  • Русе
Добро утро!

Честит Рожден Ден на DIS_M!  bouquet
Здраве, късмет и много радост с принцеса Калина!

Вени, като сте го дръпнали веднъж пишока, сега ще трябва да забелваш. Може и никакви проблеми да няма повече, но по принцип вторичната фимоза се получава след таквиз насилствени манипулации. Сега само трябва да внимаваш да не слепне пак. И аз късно се информирах по въпроса и сгреших  Sad- преди 3 години нямаше здравен подфорум със заковани теми, и Преслав го "оправиха" още на 9-10 месеца...хем ми се виждаше ненормално да се мъчат така момченцата! Naughty Когато слепването е физиологично, няма начин да се замърси или възпали мястото, ама нарани ли се веднъж... Tired - и с д-р Оги съм се консултирала и в болница влязохме за "поправки". ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт