Започва морската игра на АПРИЛските деца!

• 9 913
  • 310
  •   1
Отговори
# 75
ЧРД на ДИС_М! Бъди здрава, усмихната и обичана!

Вени, аз ще те посъветвам като Иленка - щом вече е извършена манипулацията, трябва на всяко къпане вечер да дърпаш внимателно кожата нацяло и да миеш. Ако не беше отлепено - достатъчно е някъде веднъж седмично внимателно да се отстрани натрупания секрет - дръпва се внимателно кожата, без да се причинява болка и се изплаква. Вкъщи това, заедно с къпането, е задача на Младен.
Краси, най-редно и правилно е детето да ходи босо  Laughing След това следват леките меки обувки / сандалки от естествена кожа или памучен плат с много гъвкава подметка. Сега през лятото е добре сандалките да са максимално отворени отстрани, за да не се потят краката.

Аз почвам тук едни козметични процедури. Всъщност ще почна, ако си открия епилатора, защото знаейки колко мразя да си махам космите, предвидливо съм го скрила от себе си. Лошото е, че и Младен не го е виждал, а той ми беше последната надежда.

# 76
  • Варна
юл4е, Ники ходи бос в къщи, а навън със сандали Райдер. Но имам чувството, че му се кривят крачетата. Ще се пробвам да получа направление от педиатърката, ако на частен ортопед и така.
Още ми е лошо, ама зверо не прощава Rolling Eyes. Пак е в хапливия период и не мога дори да поседна някъде, без да ме нападне.

# 77
здравейте  newsm51 благодаря ви за пожеланията по случай рождения ми ден!позволявам си/надявам се филипа да не се сърди/ да кажа бързо че тя е добре и всичко е ок с тях просто нямали компютър!
сега да се отчета и аз - ние вече имаме 10 зъба!но сме мн зле с яденето!и в тази връзка да попитам има ли още деца които не искат да ядат с лъжица?значи нашето положение е следното-имаме периоди в които не искаме въобще да опитаме с лъжицата а с шишето изяжда такова количество каквото предложа/ в случая само мляко или кисели/.и имаше период в който карахме само на мляко!сега сме в период в който изяждаме половината манджа с лъжица и след това додавам мляко!общо взето като бебетата сме!а нали вече порастваме  smile3503 newsm62

# 78
Ами по принцип след стабилно прохождане на детето се ходи на ортопед и май този преглед се поема от ЗК, но не съм сигурна.

# 79
ДИС-М   bouquet Честит рожден ден!

Момичета, водихте ли децата на очен лекар?  Казаха ми,ч е след като направят една годинка  този преглед бил задължителен, та да ви попитам.

Сандалите на Яна са много отворени, даже мисля, че въобще не са за възрастта й. Но тя ходи добре с тях. Подобни са на тези

# 80
  • Варна
Ето ги нашите:

# 81
DIS_M, честит рожден ден мила!   bouquet

Ние си имаме летен вирус - Али повърна сутринта и изака 1 тон л***а върху килима  ooooh! поне няма температура, заспа пак рано рано  Confused

Окончателно се убедих - не му пипам пишката  Naughty дотук се вижда около половинат аглавичка, ще се види и останалата част Crossing Arms

юлче, успех с епилатора, Алекс се кефи адски много на всички шумоиздаващи уреди, обаче епилатора хич не го обича и много му се ядосва  Joy hahaha

Краси, и ние сме със същите сандали, но Али е свикнал бос и си ги събува, докато върви и става после като прасенце ама какво да направя Sunglasses  шляпа бос и това е  Crazy

Нуни, аз не бях чувала че трябва да се водят на очен лекар  Rolling Eyes

Хамериканките - честит ви празник  Heart Eyes

# 82
За ортопеда имам спомен , е казаха на 3 години newsm78
А за очен и аз не знам кога, нищо не са ми казали.
Ние още не сме били ваксината за шарките, и мисля да я водя утре-другиден.
Сандалите са ни отворени отпред, но отзад са затворени на глезена, ортопеда ми забрани отворени Rolling Eyes не мога да намеря снимка, на прада едни розови , ама каишките държат крака здраво.

# 83
  • София
Народа спи, шефчо благородно позволи да присъствам в стаята докато той си взима дневния сън, та аз веднага скок във форума.

И аз като Смин мислех есента да решаваме проблема с пишока, но пак ще чета и мисля да направя една консултация с доктора в Пирогов за мое спокойствие, да знам, че положението се следи.

Мисче, като разбрах, че ще си има момченце проблемите с пишката бяха основното ми притеснение, но както се казва - не е болка за умирачка. Съвет от един хипер притеснителен човек - не е нито толкова страшно, нито толкова обсебващо притесняващо колко изглежда на пръв поглед  Wink

Нуни, поздрави на сестра ти!   bouquet Целувки на малчуганите!  Hug Да пуснеш снимки да ги видиме колко са пораснали! Като се сетя само, на рекламата на Тео бебе колко голям ми изглеждаше Макси  ooooh! нали не сбърках името  Embarassed

Мирелка, оздравя ли?

Дис_М, Честит Рожден Ден!  Hug  bouquet

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 13:06 от Данче-Калпазанче

# 84
Почти на 2ри антибиотик съм  Twisted Evil
Пусни си скайпа Party

# 85
Дис_М, Честит Рожден Ден!   bouquet

Стенли има същите джапанки на Райдър, но ги носи само в банята и като бяхме на плажа, много му се потят краката с тях и нали отдолу е гума и не може да ходи, криви си краката  с тях.
За ортопеда си спомням, че питах Драганов и той ми каза, че следващото ни виждане ще е ако имам момиче, иначе само ако имаме проблем.
За очен и аз не съм чувала.
Мимка, айде бе оздравявай вече.
За пишката знам, че като се забели веднъж трябва да се прави редовно, защото може да зарасне и всичко ще се повтори. При нас тази продцедура мина на 6 месеца.

# 86
  • София
Подсещам, че Мирела предложи да си направиме среща тези дни!

Предлагам - събота, 16,30ч, Борисовата градина.

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 15:06 от Данче-Калпазанче

# 87

Подсещам, че Мирела предложи да си направиме среща тези дни!

Предлагам - събота, 16,30ч, Борисовата градина.

Приема се Wink

# 88
  • София
Хванахме с Вальо някакъв гнусен грип.  Cry  Аз още нощес се тръшнах, а малкия преди около час-два почна да се сополиви и да кашля. Дано поне Пепи да го пропусне, че ще го закъсаме яко  Praynig

Ох, като се зачекне темата за пишките и ми става кофти, че абсолютно нищо не правим по въпроса. Доки така ни каза, пък и явно това е по-добрия вариант, но все пак ми е едно такова ... леко ошашкано с тая паца, на Валката хич не се показва главичката  newsm78
Ама сега не ми е това на дневен ред, пък и до пубертета все ще е оправено достойнството и тогава други главоболия покрай него ще се появят  Mr. Green

Ние взехме сандали на Капчица, високи на глезена и затворени отпред, че малкия много се спъва и си убива пръстите. На нас ортопеда ни каза, до 3 год обувките и сандалите да са с висока, твърда пета, макар че аз имам доста резерви по отношение на прекалените изисквания за обувките, най-добре е да шляпа колкото се може по-дълго босичък.

# 89
Епилаторът ми умря. Иво му тегли един рев по случая. Сега, след като е подобаващо оплакан, следва и да бъде тържествено погребан. Не върви просто да го изхвърля, защото ми служи вярно от края на 98 година. Довечера ще има молитва и бдение (ще си вземем бира и ще гледаме филм). 
Младен ми обеща нов през август, та да попитам за препоръки за нов? Аз мислех да е някой от тия с охлаждаща глава и приставка за прически-знаете-къде, някой ползва ли такова чудо? Май бяха на Браун. Но съм отворена за идеи.

Общи условия

Активация на акаунт