Започва морската игра на АПРИЛските деца!

• 9 921
  • 310
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
юлче, мир на праха му Mr. Green
Аз ползвам Браун, но от 1999 някъде май. Още държи гадината и нямам оправдание за нов. Рекламират охлаждащ на Ровента - 109лв и на Браун

# 91
Епилаторът ми умря. Иво му тегли един рев по случая. Сега, след като е подобаващо оплакан, следва и да бъде тържествено погребан. Не върви просто да го изхвърля, защото ми служи вярно от края на 98 година. Довечера ще има молитва и бдение (ще си вземем бира и ще гледаме филм). 

bouquet за гроба на епилатора ти.

hahaha hahaha hahaha

Юлче, моя също се гътна тия дни и си чакам нов, ама до тогава ................  ooooh! Аз също го ползвах от 2000 г на Браун с тия алтави глави.

# 92
  • София
Едва ли ще съм тука в събота!

# 93
Вдигам темата, защото много изпадна. Срамота. Вие климатици нямате ли си, че ходите навън по сенките на кафенетата???

Пак съм аз. Жегата ми се отразява зле. В бесен пристъп на малоумие съм си пуснала дънките в пералнята с телефона в джоба. Сега освен епилатор ще имам и нов телефон. Коледа ще бъде през август. Чудя се как е възможно да съм толкова завеяна?

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 19:07 от юл4е

# 94
  • София
Юлче и аз изпрах телефона на Лора така преди време!

Момичета, в никой случай не дърпайте пишките на момченцата си насила! Горчиво съжалявам за стореното!

# 95
Освен всичко останало, Младен откри след като се прибра, че телефонът е стоял отворен повече от три часа. След това ме накара да си легна и ми забрани да ставам, да не взема да сътворя още нещо.
Вени, а оправи ли се телефона? Че аз нали съм патка от класа, всички телефони са на паметта на телефона, не на СИМ-картата и сега... като че ли съм без очи. Според Младен, като изсъхне ще се оправи, но... Все пак това са 2 часа пране плюс центрофуга.
Епилаторът наистина е умрял, пробвахме да го оправим, но не.
Смин, прати ми телефона ти моля Simple Smile .

# 96
Юлче, онзи ден приятелката ми направи същото-изпра си телефона. Най-голямата грешка й беше, че още мокър се опита да го включи и се чу нещо подобно на късо и това му беше  Sad
Вени, след като вече сте го преживели несе притеснявай, най-трудното мина  Hug Просто се иска постоянство и всичко ще е наред. Все пак като личния ни накара и ние го направихме и то много по-рано. Много се притесних тогава и съжалявах, но после знаеш, че вече е готов   Peace

Може ли да се вдигне температура от противоменингитна ваксина???
И ако детето има 37.1 след като до сега е спал трябва ли да се притеснявам?

# 97
  • София
Еее, Юлче, май на техниката в дома ти днес не и е ден!  Mr. Green

Наденце, едно момиченце от компанията вдигна Т от тази ваксина. Педито нищо ли не каза за реакции? Можеш да дадеш Панадол или Калпол, ако вдигне по-висока.

Ние вече всички вкъщи сме грипозни  Ill Ужасно е! Само дано да минава бързо!  ooooh!

Тая вечер няма да ви казвам Наздраве, щото съм на Фервексче  Cry
Хайде, лека на всички!

# 98
Ренка, доктора ни е малко вързан в устата  #2gunfire Уж, каза нищо, ама......де да знам, все пак си е ваксина  newsm78 То не съм сигурна дали изобщо има де, защото нали децата уж като станат от сън имат по-висока Т  newsm78 Вече и аз не знам, но ще си навия телефона на няколко часа през нощта да стана да го видя.
Ренка, НАЗДРАВЕ тогава с фервекса и дано всички да оздравяват вече.

# 99
  • София
Сандалите са ни отворени отпред, но отзад са затворени на глезена, ортопеда ми забрани отворени
И аз като го водих на ортопед /частен-казаха ми, че не се поема от здравната каса/ и ми каза докато не проходи стабилно детето да се купуват обувки които отзад са с твърда петичка и обхващат хубаво глезена,за да не си криви крачето и отпред да не му изкачат пръстчетата.
За очния лекар и аз бях чувала, че след годинка се ходело, но питах педито и ми каза, че не се правел такъв преглед.
В тази връзка откъде може да се види какви са задължителните прегледи по здравна каса, а не само да гадаеем? Ако някой знае да каже. Благодарности предварително.
Лека нощ на всички.

# 100
  • София
Днес точно четох какви са задължителните прегледи по ЗК. Сега ще се пробвам да открия, че и без това не ми се спи нещо.

Ето (долу приложенията):
http://www.mh.government.bg/norm_acts/naredba28.php

# 101
  • София
Привет в тази ветровита сутрин!

Юлче, не се оправи телефона - твоя как е?

Наде, дано се оправи - снощи успях да дръпна хубаво под вода и като видях колко е червено, много се разстроих! По-късно като пишка пак изпищя, но повече не е имало екшън! Незнам как да го намажа като не дава да го пипна там - стиска си краката като момиче! Ох, дано не ви досаждам!

Лейди
, точно така е за обувките!

Момичета, да ви питам, децата ви дърпат ли нещо след себе си? Ние само бутаме, но за дърпане не ни идва на ум!

# 102
добро утро  Hug
Една майка купи от тези отворените сандали, и като тичаше така си изкълчи глезена че се видя в чудо. Исках и аз да купя такива за морето но май ще се откажа  Peace

# 103
Добро утро и от нас.
Вени, внимавай като мажеш, защото аз първия път така го омазах, че не успях да върна кожичката навреме и започна да се пълни с кръв главата и да посинява и се изду  ooooh! а точно доктора каза от това да внимаваме, защото било много опасно. Зорлем с кърпа го дръпнах, че ми се хлъзгаха ръцете.
Пете, тези ги водат джапанки и са само за баня и плаж, хлъзгави са иначе.

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 09:48 от Nadeto

# 104
  • София
Добро утро!
Сипвам на всички по кафенце

Ние пооздравяхме вече, само сополите останаха. Кофти, че малкия не дава да му пръсна нищо в носа, че да може да диша по-добре.  ooooh!

Вальо рядко дърпа играчки, повече е по бутането.

Мале, днес ще ни отвее.

Общи условия

Активация на акаунт