Дея, имала към аналогичен случай с Лора навремето и пи хомеопатично - Беладона за обрива! Според хомеопатията антибиотика подтиска болестта, а не я лекува и тя избива по друг начин - чрез обрив! Беладоната е едно от най-често прилаганите лекарства при ангина и затова в този случай се препопъчва то!
Много ти благодаря,определено го записвам и ще го пробвам.Обаче сега и давахме 3-4 дни антибиотика със противоалергични капки,не се получи обрив,но когато е само антибиотик,положението е лошо
До колкото разбрах/а аз хич не разбирам от групите антибиотици/ Аугументина и Дурацефа,който тя е писа са към групата пеницилинови,може би към тази група тя е алергична.
/как се пише не знам/Тони кви номера прави! Давам му лъжица с ядене, той лапва и после прави едно "Бха" и лети крем навред!
После се счупва от хилеж и отново отваря човка, за да плюе после...Аги,
аз правих,ама не знаех че се търкулва,тук се разчупва и на всеки,който дадеш трябва да бяга.Обаче,нали Дея-Мария се пусна сама късно и ми казаха,че някой не бил бягал с питката Ренката,аз оправих положението със спането,досега бе при нас,но преди два месеца я преместих в отделна стая.Така извършваме вечерният тоалет,вечеря и с едно шише мляко я слагам в леглото
,излизам и затварям вратата.В началото имаше много пискане и викане,но сега вече всичко е ок.

!
.
Дали не греша, а?
Пляскам го, при което той се обижда и също ме пляска. Нещо не можем да постигнем консенсус все още.
.