Започва морската игра на АПРИЛските деца!

• 9 962
  • 310
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Айде кажете как е минала срещата бе  Crossing Arms

Айде аз ще издам  Mr. Green Мина много, много приятно както винаги  Hug Чак се плаша - толкова си обичам приятелките и дечковците им, че чак се чувствам пристрастена.
Срещата не беше от грандиозните - аз, Деси и Ванчето. То по-скоро квартална ама нейсе, а организаторката Мирелка, ще я привиквам на очна ставка на Скайпа  Mr. Green Много ми се ще да се събереме повече форумки, защо така повечето биете отбой? Ще ви намеря и пак ще се видиме  Mr. Green
Снимки утре, за да не тропкам повече. Имам си геройче, което обели нос и нареди още една цицинка и то като се спъна пред входа.

Все забравям - Спешъл поздрави на всички от Бабълчето! Много ви/ни мисли!  Hug  bouquet

# 151
айде само на бързо да се изфукам - вчера отразихме една среща на Слънчев ден с енви, черепахчето и юлчето  Mr. Green

# 152
  • София
Аууууууу, Смин, благородно, но силно ти завиждам! Давай снимки!

Сетих се нещо да питам -

С какво лекувате драскотини, цинини и тем подобни белези на възрастта  Mr. Green? За дечковците питам.

# 153
  • Варна
Ауууууу, Смин, ще те глобявам Naughty
Защо не се обади, щях да дойда и аз.
През почивните дни нямам много врем, че моя все гърми на компа. Тез мъже порастват ли някога???
Сега чакам да стане към 15 ч. и да тръгваме за плаж.
Ники не спи вечер и ни е много тежко. Започва да се върти след 4 часа и не спира до 7-8.  Още не сме започнали ремонта на неговата стая, щото сме мързели, но се замислям дали да не го пратим там, да си реве на спокойствие.
Вчера излизах на кафе с една приятелка и се превърнах в звероукротител. Добре, че е чаровник и го осинови една сервитьорка, че си починах малко. Води на бара, зад бара, сервираха заедно...веселба!
Наде, честит изпит, другия път 6   bouquet
Бубка, да ти е живо и здраво майчето  bouquet

# 154
Аууууууу, Смин, благородно, но силно ти завиждам! Давай снимки!

И аз  Mr. Green.

Данче, как е Бабълчето? Отдавна не е влизала.

# 155
Данич, поздрави на Бабълка и Маги   bouquet
Бубка, да е живо и здраво майчето!  Heart Eyes
Наде, бравос  Hug
Чери, все забравям - честита книжка  Mr. Green
Карси, вчера организацията стана супер бързо и не можах изобщо да реагирам  Blush Но през седмицата енви и юлчето ще идват, та ще те информирам  Hug
Снимки ще кача малко по-късно.  Laughing

# 156
Здравейте девойки Laughing,
Аз вече съм на ръба на силите си....
Христо се проявява като абсолютна малка , дива панда hahaha.
Още продължава ревливият му период и плачем за всяка глупост.Резултатът е 3 избили кътника(май не напълно) и един мнооого подут.

Инче все по-рядко имаме гьолчета и акита...Наистина доста плямпаме(поне нещо добро де... Sunglasses.)а когато се разлигави ,казва любимата ми дума"мамуня"и то с цялата си лигня

Искам да ви питам възможно ли е след ваксина да имаме секрети от нослето?Вече 2ри път ни се  случва.Бият ни я и след 2 дни малко солопи....

Мамите с 2-ра бременност колко станаха?Направо не ви облазявам Shocked Wink  bouquet

Съжалявам ,че немога да ви чета редовно...

На море незнам дали ще ходим..

Много целувки на всички дечица и майки

# 157
Данче, Хепароид Зентива  Peace Синините от днес нямат помен утре  Joy
То направо като реклама излезе, трябва да искам вече процент   Mr. Green
Цвети, не съм забелязала сополки след ваксина  Thinking Влизай по-често, че доста ни липсваш, както и другите мами, които зачезнаха  Hug
Като гледам колко е пусто напоследък тук и се замислям да си разменим скайповете и да си пускаме чат тема там  newsm78
Днес цял ден бяхме на вилата и си прекарахме много разпускащо  Flutter Стенли на люлката, в басейна, по тревата, а аз на сянка под дървото с кафенце  Mr. Green
Дайде идеи как може да си направим по ръчен труд  Mr. Green пясъчник за село

# 158
Само да се оплача, Пресил получи реакция от ваксината РМП.
На 11я ден вдигна Т, а на 12я получи обрив Confused
По-късно отколкото бях чела и чувала, че се появява, но съм сигурна, че е от това.

# 159
Фил, а това опасно ли е за теб и бебето?

# 160
Наде, не знам SadГоворих с док, ама нещо не го хванах в много удобен момент сякаш и това че ми каза, че няма проблем не ми прозвуча много убедително Confused
Сега в четвъртък пак ще го питам като го видя на живо.

# 161
Фил, ако не ти се чака до четвъртък, че има доста време до тогава............посъветвай се с друг доктор, все пак това е за здравето на другото бебе. Дано няма проблем  Praynig

# 162
Аз още съм болна ега пак кашлям и синузита се обажда #Cussing out
Саполи нямаме след ваксина.
Пясъчник в едно малко надуваемо басейнче Peace
Като чета май всички получиха реакция от тази ваксина или има някой без newsm78

# 163
Привет, днес цял ден по задачки и сега успявам да седна пред компа ...

Фил, дано няма проблем с реакцията Praynig. На Калоян я сложиха в петък ваксината и педката каза, че може да има Т до около 10 дни след това, а обрив до 30 дена след поставянето, та гледам всеки педиатър различно казва newsm78

Смин, да предадеш много поздрави на морските мами и бебоци Hug

А я аз тъкмо съм се сетила да питам варненките за делфинариума - какво му е работното време сега и билети предварително ли трябва да си вземем?. Че аз съм решила да водим Калоян, но нали ще сме в Добрич да знам как да организираме деня ...

Цвети, при Калоян също не е имало сополи след ваксина, но все пак всеки организъм различно реагира на чужди тела, каквито са ваксините, та според мен е възможно и от това да е ...

Кало също е в неспокоен период, буди се с писъци, нося го с часове през нощта на ръце ... но очаквам да избие още един кътник, засега има само един кътник и един кучешки зъб ...
Хайде лека нощ на всички и спокойни сънища smile3524

# 164
  • София
Привет! Бяхме на вилата от петък вечерта и там си е човешко да знаете - температурата в къщата е 20 градуса и е спасение от жегите! А вечер си трябва да се облечеш!

Фил, дано сте добре вече! Коя беше тоя ваксина- без съкращенията?
Смин, много ме е яд, че не успяхме да се видим, сега като чета за вашата среща! То аз си бях виновна, но моля да ме извините и следващия път да се видим! Как е Раче?

Софийска среща, ако правим през седмицата, ще дойдем!

Общи условия

Активация на акаунт