Юли месец тук е вече, МАЙчето се очовечи

• 11 144
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
ЗДРАВЕЙТЕ МАМИ!ИСКАМ ДА ВИ ПИТАМ ВАШИТЕ БЕБОЦИ ПО КОЛКО ПЪТИ НА ДЕН АКАТ.МОЯ ПОЧНА СЛЕД ВСЯКО ЯДЕНЕ И СЪМ ПРИТЕСНЕНА.НИЕ СМЕ НА СМЕСЕНО ХРАНЕНЕ- NAN/ HA- ХИПОАЛЕРГИЧНО.ИНАЧЕ И НИЕ ПОЛЗВАМЕ НА ПАМПЕРС,НО НАИСТИНА ПОНЯКОГА ПРОПУСКАТ. newsm78

# 61
Незнам.Ако го дадат, това ще е първият случай в живота ми, в който да съжаля, че нямам и не ползвам телевизор Mr. Green

Днеска ми е шрекоден Sunglasses.Вече гледах Шрек 1,сега си пускам Шрек 2 и после, ако малкият не беснее- и Шрек 3.Ей тия три филма мога да ги гледам нон стоп , вечният ми топ 3 Grinning
A къде гледаш Шрек? Много ми стана интересно  newsm78
А за памперсите, аз не бях доволна от Pampers, както казва Янчето направо са си мокри отвън. Ползвам Huggies 5-9 кг. Те са най-добрите за мен.  

# 62

A къде гледаш Шрек? Много ми стана интересно Thinking

На компУтера, как къде Laughing
Оборудвала съм си го с всичко необходимо за пълноценно гледане на филмки.

# 63
абе откъде ги купувате тия мокрещи отвън памперси?!

# 64
  • София
Здравейте, Борис се роди на 26-ти май. Ние сме добре, нямам интернет и време да пиша.

# 65
ЛЕЙДИ бравос за темичката! Евала как имаш време да пускаш теми и да не се оплакваш-бебе мечтааа имаш:) Hug
Памперси-Памперс. ХАХА взехме оня ден голям пакет тройка ,ама някои от тях пропускат но ми се струва ,че е от малкото дупе:)Днес мъжа ми ще домъкне пак двойка,но те пък му правят червеничко от стегнатото по крачетата и така.Иначе и аз ги съжалявам бебоците с тия "превръзки" ама поне не са мокри както ние едно време с тензуха.
Килограмиимам за сваляне още 5 до заветните 46. Забелязала съм обяче че 3-5 кг най-трудно се свалят.И моите като на Кимба са около коремчето сякаш.Купихме си степер,ама нещо времето за степера.....не достига.Освен с бебо в кенгуруто и да въртяяяя hahahaА това кенгуру кога да си го купя искам вечееее,а все ми казват той е момче внимавай:(

# 66
Някой от вас да е получил вече награда от Нивеа и Дарик радио?
http://bebe.darik.bg/

# 67
а кои са спечелилите?

# 68
Никва награда не съм видяла от тез шарлатани Crossing Arms
Огорчена съм Joy

Галя С , добавих Борис, ако искаш,драсни мерки и кога ти е бил термина, за да е по-пълна информацията.

# 69
По отношение на памперсите-аз минавам  на естествено изхождане.
Писна ми от тези подвижни тоалетни,баси.
Наречете ме сектантка сега Joy

# 70
По отношение на памперсите-аз минавам  на естествено изхождане.
Писна ми от тези подвижни тоалетни,баси.
Наречете ме сектантка сега Joy

мм сектантка само ако беше родила у вас.... с едно кърмене на поискване и пикане навсякъде не се става лесно сектантка. успех в прането, ама за мен си е безумие.  Mr. Green аз пък ще давам сокове след 10-тина дни, аз не съм сектантка, а от лудите:)

(само да спомена, че решението да давам сокове си е МОЕ, педиатъра също каза да захранвам със сок, но аз ако бях решила че не искам, просто нямаше да дам. имам си причини, ако някой иска - ще му ги кажа, постинга ми не цели спор с никой!)

# 71
Ан тъй.Свалихме картитИ.
Ти си от клуба на лудите, а аз от клуба на...  по-особените
 Joy

# 72
Лейди Лу, нормалните не оцеляват, нали знаеш:)

# 73
лейди, ма тва с естественото изхождане къде - в дрехите ли? Shocked ми то като тръгне да пикае или ака и всичко ще е леш, и неговите дрехи, пелени или одеала.. или ти, ако си го гушнала. а ако си привърженичка на платнените пелени не виждам разлика с памперсите.

# 74
Не , бе , душа.По дрехите и чаршафите се надявам да няма .
Методът се състои в това, да усетиш кога малкото има нужда и да го изходиш на подходящо за целта място.
Ще видим.За сега имам невероятен успех с акането.Не се е нааквал в памперса от няколко дни,винаги го усещам и- над мивката.
Това си е супер, щото не ми се мисли какво му е с наакано дупе дори за секунди , особено в тези жеги.

Общи условия

Активация на акаунт