Юли месец тук е вече, МАЙчето се очовечи

• 11 167
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Ехо и от нас аз до се по оплача малко от три дена съм с температура и се оказа,че имам бучка на лявата цица.То нали си ме боли понеже си имам рана на зърното и си мисля,че е от раната и така окоза се,пия антибиотик и цедя здраво гърдата голама каша е Mr. GreenМежду другото пия Лецитин да не се запушват каналите Ивана е с колики и се дере ноу стоп е вече нямам тем. но в събота не знаех къде се намирам то интернис ли не ме гледа че личния че педито на Ивана и накрая моя гинеколог докато ми пипна цицата и вика "глей тука кво има".Аз ползвам памперси на Леберо,
 и съм много доволна няма пропуск.Спешъл поздрави за тематаЛейди,брависимо с детенце как успяваш  но ти си знаеш.п.с.Кати95 се губи някой чувал ле и нещо за нея? newsm78

# 76
# 77
За малко да забравя - имам и предложение за заглавие:
"Майско бебче обичливо с мама много е щастливо!"
Надявам се да не е имало нещо подобно, защото аз поизтървах доста теми напоследък  Mr. Green

# 78
 Привет и от Свищов и мен!!! Laughing
да се запиша че пропуснах цяла тема ама всичко съм изчела де.нещо немога да се организирам и все недостига време-сутрин съм по разходки че по хладно уж ,следобед се крием на сянка в къщи, вечер до 9 пак излизаме абе каша докато се оправя и то станало полунощ #Crazy
 сега бебо се опитва да спи и аз гледам да откача някоя минута пред компа.
 и аз ползвам на Памперс-2-ка доволна съм
  оххххххххххх айде че се разрева

Лейди бравос!!!!!

# 79
Добавих заглавието Peace

# 80
Здравейте мами на МАЙски бебоци! Аз съм от скоро във форума, но имам бебче Николай, родено на 02 май - 4000 гр, 55 см. и моля да ни добавите към списъка Simple Smile
А иначе темата е много интересна, поздравления за добрата идея!

# 81
  • Перник
Здравейте мацки!
Да се оплача - ОЩЕ НЕ НИ Е ПАДНАЛО ПЪПЧЕТО!  Cry Вече на 25 дни е Калоян! Иначе си е ОК детенце - папка, спинка, пълни памперсите - Памперс 2, които често пропускат отстрани.Чудя се дали са калпави или аз понякога не ги слагам като хората? Мисля да вземем Либеро или Хъгис сега като свърши тоя пакет.
Вода все още почти не пие моя звяр, но не се тревожа - опикава редовно памперса, значи не му липсва. Между другото,ако му я дам топла - пие  newsm78
Имам да свалям 5 кг. В събота бяхме на сватба и си купувах костюм по спешност - размер 44, преди носех 42. Имам да свалям от корема и ханша. В болницата, на 2-я ден на визитация питах какво да правя за корема и една млада докторка ми каза на 15-я ден след раждането - коремни преси. Е, не съм почнала още. И на гинеколог не съм ходила, но още ми текат лохии. Мисля щом спрат да отида.
Лейди,   bouquet за темата.
Хайде, оставям ви, че бебчо се събужда.

# 82
SvetlaK не се тревожи за пъпчето. Нашето падна 1-2 дни преди Валери да направи месец и после за 2-3 дни се прибра навътре. В родилния ми казаха, че ако била по-дебела пъпната връв така падало по-късно.
Аз ползвам Памперс двойка, не са ми пропускали засега. Моят също пие много малко вода и нещо е започнал да се плюнчи сега в жегите та се чудя да не би да е защото малко пие  Thinking

# 83
SvetlaK, ах тия пъпове....
на моя син също дълго време не падна и педиатъра отстрани мъртвата част, тоест тази която виси гадно, със скалпел. не е страшно... сега всичко е наред и бебчо си има чудесен пъп:)

# 84
Здравейте и от мен! Аз не съм от редовните участици, по скоро чета форумите. Сега обаче имам един проблем. Виктория има проблем с акането. На 2-3 дена ходи веднъж и това май я мъчи. Ако някой има същия проблем моля да сподели и ако може някой да даде съвет какво да правя.

# 85
аз щях да питам същото.От АМ ли , от какво ли, но Яна не е акала от снощи и е безумно кисела.А и с педито не мога да се свържа нещо... Confused

# 86
  • София
LadyLou, браво за ЕБХ. Аз също много размишлявах над този вариант, но прецених, че нямам време... Simple Smile Моля те дръж ни в течение как върви, защото ми е много любопитно.

Днес мина последния изпит. Вече съм във ваканция. УРАААА!

Искамд а ви питам - виждали ли сте някъде по големи или пък малки бебешки магазинчета биберон-залъгалка на Камера, който е целият от силикон. С Мая ползвах такива, но тогава имаше навсякъде. Сега със 100 зоа и много обикаляне открих един единствен в едно магазинче, но беше последен. Бояна много го харесва, за разлика от останалите й 4 биби (всичките различен модел). Купих преди това един също целия силиконов само, че на Чико - не я кефи. Та моля ви ако видите някъде кажете ми, няма значение в кой край на София. Ще измисля как да се замъкна до там. Трябва ми поне още 1-2 за мен и още 1 за една приятелка, която имаше 2 ама единия го затриха...

# 87
таман и аз щях да отбележа, че нашата отчетна се сдоби с първия отлявлен привърженик на ЕБХ  Laughing аз лично не вярвам в тия неща, а и нямам време за такива експерименти, но свят широк, хора всякакви  Peace а и на мен, също като на янчето, ми е любопитно какво се случва наистина. така че, лу, дръж ни в течение  Peace

# 88
Ще ви държа Peace
Майче , кажи ми за самара на Петра, който ни показа вчера ( този големия,със сенника).
Обичам да ходя на планина и ми се струва страшно удобен за подобно нещо, от България ли е купуван?

# 89
лу - самарът е купен по интернет; донесе ни го човек; беше ок. 100 кинта. наистина е супер удобна вещ. има и в бг. чела съм, че бертони имат самари за ок. 70 лева. а в малечко имало разни други варианти  Peace

Общи условия

Активация на акаунт