Юли месец тук е вече, МАЙчето се очовечи

• 11 160
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро.
Демопланет, оправих размера на бебка.За снимките Ирини обясни как се намалява размера- виж на 8-ма или 7-ма страница от темата.

Джули, най-сетне  си сложи твоя снимка на аватара,а? smile3534
Ще последвам примера ти Crazy

Сиско , много ви се кефя ,че успяхте да се разходите до Каварна.
Доколкото разбрах, концерта ще го издадат на ДВД Sunglasses Нямам търпение.

Гласувах за детенцето, много сладичка е малката Мария, дано успеят да съберат парите!

Сериалите по принцип не са ми в кръвта, но кажете дали няма някъде в замундата или в арена серийки на този Д-р Хаус да го опитам ?За що иде реч-да не е някакъв лекарски Thinking

# 181
за гимнастиката вижте какво намерих
http://www.zadecata.com/sb/index.php?page=0_3_3

# 182
Лейду лу, точно така си те представях сссс

# 183
И аз теб ииииххъъъ ииххъъ

.....
Не е лесно да се цвили на кирилица!

А точно на тази снимка съм котаракът в чизми в кожата на магарето.Много идиличен момент от Щрек три.
Прей фор мърси фром Пус ..енд Дънки!

# 184
Сериалите по принцип не са ми в кръвта, но кажете дали няма някъде в замундата или в арена серийки на този Д-р Хаус да го опитам ?За що иде реч-да не е някакъв лекарски Thinking

точно там ги има, в замунда със сигурност, а в новмата арена не знам, аз го дръпнах от старата

# 185
ссс - ние в петък тръгваме с камен към солун. и петра щеше да намаже за наш ужас, но успяхме да спазарим баба за гледачка. а педка дори не сме я питали - просто решихме и тръгваме. направихме обаче застраховки  Peace а ако иде реч за път в бг- к'во ви пречи да тръгнете - проблем никакъв. камен беше на 3 седмици, когато пътувахме 330 км. до русе и после обратно. мерак да имаш и да ти е здраво детето - туй е важно Peace

# 186
ей с тези разходки така ми минава времето..аз ли нещо не мога да се организирам  newsm78 днес сменям тактиката и ще спим на балкона докато аз поработя, че едни материал ме чака от доста време
и при вас ли така неусетно минава времето? аз нищо полезно и творческо не смогвам да свърша...
И ние сме така толкова неусетно минава времето и от една седмица немога да разбера кога ще спи дълбоко през другото време е дрямка. Mr. GreenПрез деня е слагам в коша за кола люлю лю и после в креватчето да си доспи по разходки заспива веднага но днеска се кукори и не спа сега прави опит да заспи сама само като си изтърве бибата промърква и така.Лохите,май са строго индивидуални при мен на двайстия ден спряха изведнъж намам само се подмивам с лактацита.

# 187
ссс - ние в петък тръгваме с камен към солун. и петра щеше да намаже за наш ужас, но успяхме да спазарим баба за гледачка. а педка дори не сме я питали - просто решихме и тръгваме. направихме обаче застраховки  Peace а ако иде реч за път в бг- к'во ви пречи да тръгнете - проблем никакъв. камен беше на 3 седмици, когато пътувахме 330 км. до русе и после обратно. мерак да имаш и да ти е здраво детето - туй е важно Peace
majceto и ние в тази посока,до Тутракан,ама аз все намирам за кво да се притеснявам,но ти определено ме успокои Hug и в петък   car003

# 188
Ха и аз се докопах до кпмпа;)
Ние днес бяхме на консултация, отчет: 6.00 кг, 61 см., +4см, и + 1.400 кг., общо от раждането 10см., и 2.00 кг. Grinning
Доста пораснал моя, ама то му и личи де. Биха ни гадната ваксина в гърба и откакто се събуди след разходката, та до сега не можах да го умиря, хем и с компрес е и панадолче дадох.
Сега спи блажено  Mr. Green
И в крачето го боцнаха, абе мъка, мъка Cry
Каката се оправя и ни казаха сиропа да го направим през по-голям интервал от време, та мисля утре да я пратя на ясла, че ми мн трудно с двамата, а тя почти не кашля вече.
Друго какво да се отчета, ами не се сещам.

# 189
не отидох навън в крайна сметка. голям съм мързел.

# 190
и аз така се чудя как ще пътувам след месец  Rolling Eyes  притеснено ми е  Rolling Eyes  как реагират вашите деца на промяна в средата - забелязват ли, по-неспокойни ли са???

начинът единствен, за да не лапа юмруче, е залъгалката, нали Rolling Eyes 

къде в младост да намеря лактогО/Енен чай, плссссс  Rolling Eyes 

знаете ли колко билка за кърмене се пие на ден? аз мисля да нагъна чая от копър на хип, който купих за мира - вече не й трябва - има си семенца...  АМА НЕЗНАМ ДОЗАТА ДЕ  newsm78

# 191
не отидох навън в крайна сметка. голям съм мързел.
и аз така  Mr. Green но довечера обезателно

момичета, като се кърми има ли проблем къпане в басейн? ако потече кърма?  newsm78
чуденка за това къде да се ориентираме за септември - море или басейн на планина

МамГери не каза за уикенда как и минал...дали мястото си заслужава

# 192
е довечера идва мъж ми и ни изкарва щем не щем:)

# 193
  • София
Здрасти!

Ние днес бяхме на ортопед в 25-та... На бебо нищо му няма според доктора, ама по време на прегледа и поне половин час след това Гави такъв рев му дръпна, че аз почнах да се панирам, да не би случайно докторът да му направи нещо болезнено Crazy. Толкова се ошашках на края (ама да не ви описвам за какво дране става дума - толкова болно плачеше малката душичка, че чак на мен ми се доплака). Но след многоооооо дондуркане накрая заспа и сега си е супер Praynig.

Дианче, коя ваксина ви биха в гръбчето??? Чела съм, че това е остаряла практика и че не е правилно. Всички мускулни ваксини вече се бият в ръчичката и крачето (ако искаш порови се). Аз да се похваля - от Инфанрикса нямахме никакви последици, много добре я прие бубчо - убождането беше най-голямото зло!!!

И аз като Лейди Лу и Джули съм със собствения си аватар Mr. Green...

# 194
Поради ред причини на Галина започнахме ваксините на 4 месеца и почти всички и ги биха в гръбчето проблеми и странични реакции никакви

Общи условия

Активация на акаунт