Юли месец тук е вече, МАЙчето се очовечи

• 11 161
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна

Вигантол давама по 1 капка, сутрин на гладно но се случва да забравя и пропускам  Embarassed

и аз така Simple Smile

# 166
не става това с дневния сън, защото си имам поръчки за бачкане. сега нямам, но навикът си е навик. и аз не знам как съм в кондиция. вечер обикновено съм гроги. приспиваме децата, ядем в9-10 и трупясваме. добре е, че на 2-3 нощи камен пуска по една гювеч и тогава имаме 4 часа пауза и след това няма друсане х 2 часа. така успяваш да се понаспиш. а и един друг се пазим с филков - когато единият е грогясал, другият поема смяната. ако бях само аз на пангара, хич нямаше да устискам. тази нощ беше от отпускарските - яденетата бяха в 8, 12, 3, 6. после се събуди искаше да си говорим  Mr. Green петранка пък ства в 6.30-7, така че не сме много ощетени откъм ранно ставане  Mr. Green

аз също спя по около 5 часа на нощ. ама аз съм си виновна. щото вися до към 1 часа на компа.... свалих си д-р Хаус и не заспивам без него... а и не ми се спи. сигурно от кафетата дет пия денем. дребния става към 6... после спя по около половин час и ставам заедно с мъжо да пием кафе и да пушим на терасата. това ни е единственото време само за нас. около половин час. децата спят по това време. но септември ще се свърши и с това - каката ще тръгне на училище...

# 167
аз също спя по около 5 часа на нощ. ама аз съм си виновна. щото вися до към 1 часа на компа.... свалих си д-р Хаус и не заспивам без него... а и не ми се спи. сигурно от кафетата дет пия денем. дребния става към 6... после спя по около половин час и ставам заедно с мъжо да пием

и аз направих тази "грешка" с д-р Хаус, вече съм на 3-ти сезон, обаче филма е супер да го изгледам веднъж, че имам работа ама не устисквам на изкушението

# 168
  • София
Да се включа и аз най-накрая след 4 дена без компютър. Whistling

# 169
Здравейте
Вчера се завърнахме от морето и днес още си отспивах.
В Каварна беше супер. Най-добрия концерт, на който съм ходила. 3 часа без прекъсване. Организацията в сравнение от преди 2 години, беше доста на ниво. Меноарците се появиха чак в 23 часа. Аз се пукнах да се тревожа за бебка, която остана с баба си в хотела в Балчик. В Каварна нямаше пукнато свободно легло. Между другото имаше майки с колички, които слушаха до оградата. Предполагам че заради шума. Звукът беше повече от добър. За разлика от концерта на Мейдън, дето си беше пълна излагация.
Човекът си пя с мерак, без никакви паузи и без да бърза. В смисъл - не беше прешпорено, като на другите концерти - идват , пеят 10 песни и си тръгват. КАкто вече знаете, завърши с химна на България. Обещаха да дойдат пак Simple Smile ХА дано Simple Smile
Моето хлапе го бях оставила с 120 грама кърма и хранено в 18 часа, а се върнахме в 2 и половина. Добре че се беше поуспало Simple Smile
Яло 40 грама само в 22 и после в 2.30 тъкмо цокаше, като се появихме.
Баткото ни пък заспа на земята и пропусна половината концерт Simple Smile Беше доста хладничко вечерта и се тревожех да не се върна с две болни деца. Но всичко мина добре.
В неделята мръднахме до любимото южно черноморие - Царево, Лозенец, Арапя. Все още е евтино и има къде да се спи.
Хайде стига съм ви дразнела. Някой ако иска още инфо за концерта или за морето, да ми пише на лични, да не товаря тука темата.

# 170
  • София
Ех Сиско, Сиско... най-благородно ти завиждам. Ама знам си аз, че са дъ бест MANOWAR!!! Доказаха го с тоя концерт просто...

Ммммм д-р Хаус Mr. Green. Аз никак не обичам да гледам цял сезон наведнъж - обичам като по ТВ-то - на вечер по епизод. Ама сигурно ще взема да си го дръпна, че наистина много готин сериала...

Май-чета (априлчета и юнчета), сигурно сте видяли, но все пак. Става дума за конкурса на Първа инвестиционна банка. Много идеи са пуснати във форума за подкрепа, но мисля, че живота на едно дете е най-скъпото нещо. Та ако искате прочетете и подкрепете: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=203932.0

# 171
за менуър няма да си простя че не отидох.

а за хаус - всяка вечер по един епизод:) не повече, че ще свършат бързо.

за Мария - гласувах вече.

# 172
Lady Lou, моля те да ни оправиш грешката - Делия се роди 3240кг и 50 см висока (а не 56см както съм писала). Грешката е моя, аз още малко и съм я изкарала готова родена за ясли... Laughing Sorry
Кажете за този сериал д-р Хаус, на мен нищо не ми говори, от къде да го дръпна?
И може ли някой да ми каже как да си намаля размера на снимките, че да си сложа на тикера?

# 173
брутру.

някоя дружбенска мама за разходка към 11 има ли?

# 174
ей с тези разходки така ми минава времето..аз ли нещо не мога да се организирам  newsm78 днес сменям тактиката и ще спим на балкона докато аз поработя, че едни материал ме чака от доста време
и при вас ли така неусетно минава времето? аз нищо полезно и творческо не смогвам да свърша...

# 175
И аз гласувах за детенцето - Мими.

И моето време все недостига. днес точно това си мислех, че с баткото се чудех какво да правя - а сега  докато се обърна и станало следобяд.

# 176
ХА! И аз съм фенка на Хаус и когато имаме възможност гледаме по 1-2 епизода (ако Александър благоволи да заспи, а не да се дере и да го люлеем сменяйки се с баща му).

Момичета, 2 месеца минаха, а при мен няма край на тези лохии...има ли някой с подобен проблем? Гинеколожката ми е в отпуск и ще трябва да почакам за преглед...ама много време тази гняс бе...

Хубав ден на всички от мен!

# 177
Аз най - после се отървах от тях. Ама доста дълго имах - около 50 дни.

# 178
Здравейте,исках да ви питам дали е добре да пътуваме с бебе на 2 месеца 500км,с кола с климатик.Не че е нещо спешно,но нещо ми се излиза от София вече,та мисля да ида до родния Дунав....утре ще се съветвам и с педито.
 За нощните паузи-ние отдавна спим от 7-9до 8-6
 за къпането-през вечер шампоанче ,а сапунче сяка вечер,а за температурата имам един термометър рибка и по него ОК градусите са 37

# 179
Sss , ние пътувахме до Каварна, после до Лозенец и пак до София.

Общи условия

Активация на акаунт