Юли месец тук е вече, МАЙчето се очовечи

• 11 153
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
LadyLou , да ще има DVD - Live in Bulgaria - имаше 3 или 4 техни камери и снимаха през цялото време.

ninochka , в интерес на истината бебка беше неспокойна вечерта и се оглеждаше че не си е в къщи. Но по време на път само спеше и ядеше. Аз и давам на Жана да си лапа ръцете. Само като намери палеца, го заменям с биба. Лактогонен чай има български и на Хип. Аз българския не го харесвам - мирише ми на гадно. Този нз Хип се пие три пъти на ден - приготвя се от 3 чаени лъжички в 125 мл вода.

xai , аз се къпах и в басйн и в морето. И да тече не се разбира.

Eiphnh , при кой д-р ходихте в 25-та?

# 196
  • София
Привет и от мен   Hug
Аз пък съм го ударила на скитня и се прибирам по обяд замалко да си вземем по душ да хапнем с малкия и да направя новия снаряд за бебока и пак се понасяме.
xai айде ориентитайте се къде ще ходите  Joy че аз всеки ден си меня мнението хахаха да вземаи аз да реша къде да почиваме.
Един ден съм на Велинград и търся басейни и прочие, на следващия ден сме на Морето и се почва другото търсене  ooooh! и вече незнам и аз къде да ходим, а и искам и децата да кръстим и вече в търсене на места и хотели ми иде да се   #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Аз съм за бибите малкия си я смучеше до към 2г. ама това дребното сега неискааа и като я видя, че си лапа ръка и я дърпам, и малко се притеснявам да не вземе да почне да си смуче ръцете  #Cussing out , че тогава е лошоо

# 197
  • София
Eiphnh , при кой д-р ходихте в 25-та?

При д-р Хайвазов, на който беше дала контакти (сайт). На мен ми се стори, че ужасно претупа нещата (сигурно е бързал за някъде). Веднъж разтвори крачетата на бебо и го погледна на ултразвук от двете страни и толкоз. Общо около 3 мин. преглед... Дано да е достатъчно де...

# 198
  • Пловдив
МамГери не каза за уикенда как и минал...дали мястото си заслужава

xai, не съм забравила, че искаш отзиви. Но не сме отишли още. Резервацията ни е за 13-ти и 14-ти юли. Като си дойдем, непременно ще пиша.

# 199
Eiphnh , и нас така ни прегледа - набързо и понеже бебка плачеше, аз и викам: "няма маме, няма нищо, всичко е наред"
И тогава той ме попари:"за съжаление не всичко е наред" и така.
Разбрах, че е дистрибутор на тези ортопедични гащи. И че на никой не давал снимки от ехографа. И на вас ли не даде?
Дано да е "просто търговец" и на детенцето ми нищо да му няма.
Аз така или иначе купих гащи- 18 лв струват. Не е кой знае колко. Слагам и ги докато спи, щото ми е жал. Тя не може да мърда с тях, а вече трябва да се опитва да се обръща.

За морето да ви кажа, момичета, ние си резервирахме на Русалка, до Каварна - ол инклузив от 1 септември. За втори път ще ходим там. Някой ако се интересува ще му дам инфо.

# 200
  • София
sisko2 Давай инфоо   Peace за неориентиралите се  ooooh!  къде и  колко.

# 201
  • София
Eiphnh , и нас така ни прегледа - набързо и понеже бебка плачеше, аз и викам: "няма маме, няма нищо, всичко е наред"
И тогава той ме попари:"за съжаление не всичко е наред" и така.
Разбрах, че е дистрибутор на тези ортопедични гащи. И че на никой не давал снимки от ехографа. И на вас ли не даде?
Дано да е "просто търговец" и на детенцето ми нищо да му няма.
Аз така или иначе купих гащи- 18 лв струват. Не е кой знае колко. Слагам и ги докато спи, щото ми е жал. Тя не може да мърда с тях, а вече трябва да се опитва да се обръща.

Сиско, на нас също не ни даде снимка - само епикриза някаква, която още не съм погледнала. И аз искрено се надявам да е "просто търговец" Praynig!!! Според мен идете в Горна Баня на контрола след месец - може и да си е добър специалист, но за всеки случай...

# 202
kimba77 , http://www.profi-tours.bg/pochivki_more/vakantsionen_klub_rusalk … salka_-_elit.html
това е за Русалка

Eiphnh , и ние така мислим - да посетим и друг д-р.

# 203
За морето да ви кажа, момичета, ние си резервирахме на Русалка, до Каварна - ол инклузив от 1 септември. За втори път ще ходим там. Някой ако се интересува ще му дам инфо.

аз, ама давай на лични за мнения и отзиви

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 17:58 от xai

# 204
  • Sofia
majceto, като ходите до ИКЕА, вземи ми ако намериш от онези дъски за рязане, за които ти говорех. Вземи и един каталог, pls. И аз карам мъжа да ходим до ИКЕА, ама сигурно ще е доста по-натам. Ако не забравиш погледни дали работят в неделя. Лек път и приятно пазаруване в Солун   Peace
Днес ни биха първата ваксина и сега Ели спи. Тъпото е че като закъсняхме с ваксината сега през 2 седмици се налага да ходим до док. - веднъж да ни мери и тегли и втори път да слага ваксина. Така никъде не можем да мръднем за по-дълго време, а мислех да поседим на вилата  Sad
И на нас ни дадоха направление за ортопед и като я питах къде би ни насочила да отидем ни каза за 25-та поликлиника, ама сега като чета нещо не се навивам за там...  Confused Споменах, че каката съм я водила при Драганов, но док. каза, че била с особено мнение за него...
Лохиите и на мен още не са спрели съвсем - един ден тече, на следващия нищо и така се редуват...   Confused

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 19:19 от liana

# 205
не работят в неделя  Peace
каталозите там били вързани с върва и не можеш да си вземеш. май се купували - 3-4 евро  Peace
дъските са х 2.5 евро 2 броя  Peace
какъв цвят искаш. а да вземам ли, ако няма твоя цвят?

# 206
  • Sofia
Мда, това за неделята е неприятно.
Каталог тогава не вземай - ще гледам този в нета. А за дъските вземи бяло и тъмно синьо или бяло и червено, а ако пък няма - вземи каквото ти хареса. Ако не успееш да ги намериш - не се коси - и без тях ще мина   Peace

# 207
искам да питам мамите, чиито деца са на АМ и по специално на милумил или аптамил. Млеката са по- гъстти като че ли. Какви биби използвате??? Моите са на Чико, но имам чувството, че на малката и е трудно, не пропускат много много newsm78 newsm78 и се чудя какво да правя.

Смених млякото, от два дни не ще да яде и си мисля, че може да не и харесва...тотално се обърках да ви кажа Cry

Майче, няма те днес в парка, аз пък пропуснах предните дни...

# 208
Аз днес взем Милумил и още не съм го пробвала.Ще видим как ще е , и дано да е добре , защото от това Фризо... ConfusedДа питам: някой, който ползва Фризо да наблюдава проблеми с акането? Confused

# 209
а бе кога правите масажа и мажете ли с нещо?

Общи условия

Активация на акаунт