ВМ-НВХ Ръфам пържоли-ще показвам снимки голи -19 част

• 19 821
  • 364
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Здрасти bowuu първо условие да си при нас е да почнеш да закусваш
Фрапетата не са част от режима-те са глезотия,която си позволяваме след като натъкмим хубаво процентите и остане място за още въглехидрат. Чисто фрапе-само от нес кафе и лед можеш да пиеш по всяко време, а бялото-с прясно мляко за предпочитане сутрин

# 121
  • Berlin
може би проблемът ми е, че не закусвам от известно време. трябва да поправим това. Blush
ама пък ей сега изпих 1 чаша вода и вече  ми е пълен корема .. Thinking

# 122
В момента чета това и ми е интересно какво мислите ?
Аз до някъде съм съгласна , но още не съм прочела каква им е диетата - съгласна съм с това за лъженето на метаболизма .
http://fatloss4idiots.com/1280index3.html

# 123
  • Berlin
 може би има някаква логика, но дали работи? ако е така, то може би и при нас може да се приложи - хапваш днес повечко, утре по -малко (аз така го разбирам). програмката е платена обаче и не мога да я дръпна, за да я разгледам.
макар че - сайта ми се струва доста недообмислен откъм дизайн, което все пак говори и за продукта по някакъв начин - на мен лично не ми вдъхва доверие.

# 124
  • Варна
може би проблемът ми е, че не закусвам от известно време. трябва да поправим това. Blush
ама пък ей сега изпих 1 чаша вода и вече  ми е пълен корема .. Thinking
Може би трябва малко по-сериозно.
Всеки си е преформил по свой си начин режима, и когато не действа, благодарение точно на неговите си "модификации" минава на друг режим, а ВМ-НВХ е виновно,че не сваля
Защо не закусваш?Не ми казвай че не можеш-всичко може, дори аз мога да ям магданоз и го правя, когато се налага
Няма такова нещо като "не мога".Не можеш да преместиш планината-това не го можеш, но можеш да закусваш, можеш също да си намалиш фрапето, можеш даже да го спреш-няма да се чувстваш зле от тоя факт, можеш да ядеш повече калории, повече пъти на ден, с повече мазнини. Можеш да караш перфектено ВМ-НВХ, можеш да отслабнеш или оформиш тялото си, но не искаш
И последно-ако аз "не можех "това,което ти и още други "не можете" щях да си стоя на онези 90кг все още

Всеобщо разпускане в редиците, всеобща лигавщина-Роси тебе не те включвам в кюпа, щото си от задържащите.

Апелирам отново за по-голяма сериозност, всичко това е само в наша полза.

Който иска да се сърди-няма проблем, въпреки че не сложих нито един емотикон не се карам, нито пък сърдя,че някой си нарушава режима-негова си работа, той няма да се харесва.

# 125
  • Berlin
ее, тони, спокойно Simple Smile не е, защото не мога, не ми се яде много сутрин в тия жеги. няма как да се откажа от тоя режим, защото виждам, че има ефект. определено се стреснах като видях, че съм качила 1кг. и съм стриктна ( без закуската само  Blush). утре ще си донеса в офиса варени яйца за закуска !
п.с.: фрапе пия,само когато излизам навън с приятели (по-добре от алкохол,нали ?). не всеки ден.

# 126
Молим, молим, аз що съм в кюпа?

От 28ми Май до 3ти Юли нямах нито 1 издънка от гледна точка на калории, съотношение и вид храна.
В този период се представих зле 2 пъти - 1ия път ядох много домати и краставици, а 2ия много солено месо и надух главата на света колко съм подута.

Аз такова.. Май само исках да се похваля  Blush Mr. Green Crazy.. Простете   bouquet!

П.С. Като знам как след хубава серия като тази се дъня яко и чак ме е страх, че дъненето ми предстои съвсем скоро, не че това не си зависи само от мен, ама като дойде моментът за дънене имам чувствово, че нещата сами се случват, респективно сами влизат в устата ми и аз имам само пасивно участие. Страх ме е  Sad Cry Confused!

Но, Тони е права!

Сериозност си трябва!
=
Задължителна закуска!
+
Много хранения с малки порции!
+
Много вода!
+
Чисто хранене, без "айде малко от това и от онова" и бам 100 гр карбс!

И това вачи за всички ни - слабеещи, задържащи, нови, стари..

# 127
А така Тонче smile3538 smile3538

# 128
Здравейте, момичета!   bouquet
Ще ме приемете ли в отбора?
Четох с интерес темите ви и се възхищавам от резултатите ви!
Аз съм месоядно, умирам си за печено месце, не обичам подове, мляко рядко ям. Затова се спрях именно тук. Имам да свалям 20 кг, натрупани малко преди и по време на бременността. Пробвах Японското чудо 1 и 2, отслабнах с няколко килограма, но пак си ги върнах. Тук се хапва и това ми харесва. Поздрави за всички!  Hug

# 129
Здравейте, здравейте. Hug Hug Hug
То и аз уж без много работи не можех, ама ей на човек като осъзнае ползата, пренебрегва неудобствата.
Аз съм тук и съм мноооого стриктна, ходих на плаж от заранка, яла, пила..вода  Grinning. Настроението добре, очаквам само хубави неща и успешни смаления. Grinning Grinning Grinning Пожелавам ги и на вас. Grinning Grinning Grinning

# 130
добре дошла при нас Лилянчо.  bouquet

тук ако си сериозна ще смъкнеш килцата, по-бавно, но за сметка на това сигурно. Grinning Grinning Grinning

# 131
  • Варна
Вижти ко-трябва дисциплина и сирьозност-чат -пак му отърваме края-който не го отърва да не чете. Аз съм забъркана също в неспазващите и дънещите се, но все някой трябва да опъва юздите, щото сме кат отървано стадо коне-препускаме ли препускаме
Сега, много ясно,че тоз дето си спазва режима не влизаше в по-горната забележка, няма да изреждам поименно кой бърка и кой не

Стига са засягахти, ами са стягайте. Едната ще ходи на море, другата булка, третата нова работа, четвъртата гони 2 мижави кила, петата е родила- иска си старата фигура, тъй че всички на хорото newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19
Ай, туй е, нали знайти че съм малко по-лошав от другите Confused, затуй станах ЖУРИ-за да критикувам Twisted Evil
хади сега да си ям рибата, че и аз съм човек и аз търбух храня Laughing

Привет на Лилянчо bowuu, на теб ще ти е най-лесно да караш режима, щом плодовете не те блазнят и можеш без млечни

# 132
Много ви благодаря за топлото посрещане и окуражаващите думи!  Heart Eyes
 Hug

Моят голям проблем е бирата - никак не се вписва в този режим...  Sad

# 133
Едната ще ходи на море, другата булка, третата нова работа, четвъртата гони 2 мижави кила, петата е родила- иска си старата фигура, тъй че всички на хорото newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19
Мен си ме пропуснала Confused, аз май съм просто инат. Grinning Grinning Grinning
 Heart Eyes

# 134
Днес се глезих с Данон Активия (ми пусто нЕма друго мляко дето е по-малко от 400 гр в моя супер, пък и си я обичам) с 1 тъъъъъънък резен пъпеш (към 200 гр) и 1 нектаринка мижава, самотна и нещастна.

Все пак в БГ съм на по-лек режим отколкото у другата държава, аз така бях споменала не само, че ще стане, но и че планирам да стане.

За сега 4 яденета имам.
Планът е за 8.
Ето ми го планът (ще видим какво ще стане до довечера, като се наям за последно ще пиша какво е станало в действителност):
- трици, лен, какао + кафе с мляко
- бяло фрапе
- нектарина, пъпеш, активия
- 15 гр масло, бонус
- 90 гр пиле бут, 150 гр домат, 50 гр краставица
- 50 пиле гърди, 15 гр сирене
- 90 гр пиле бут, 150 гр домат, 50 гр краставица
- 50 гр пиле гърди, 15 гр сирене.

Вземайте пример от моите 8 ядИнета  (за бройката) Joy! Само да не надебелеем от свръх стремеж да ядем често  Joy!

П.С. (Не ПМС  hahaha) Може би утре или поне скоро ще направя 2 дни без бонус и без плодове, just in case.

Редакция

Лилянчо,

за съжаление ще трябва напълно да изключиш бирата, поне в началото.
Мисли така - ИЛИ студена бира ИЛИ хубава фигура, мисли, че можеш да имаш само едното и трябва да правиш този избор винаги, когато ти се допие. Мисли кое ще ти донесе повече щастие - 1 студена глътка бира или едно хубаво оформено тяло, което ти да харесваш, което околните да харесват и в което да се чувстваш добре. Така погледнато не е труден избор, нали   bouquet!

Редакция 2

Роси,

цели яйца? УАУ! БравУ! Чудех ти се как тей ядеш само белтъци, аз умирам за жълтъка! И бравУ за многото яденета! Добро дете си ни ти!

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 14:48 от Denichkata

Общи условия

Активация на акаунт