ВМ-НВХ Ръфам пържоли-ще показвам снимки голи -19 част

• 19 810
  • 364
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
всеки ден пускам CVта по обяви в нета, ако някой се обади хич няма да им работя предизвестието-стига толкова жертви ай сиктир
Еееее, стига де, дай си малко почивка между двете работи. Помарзелувай, походи по кафенца и на плаж. Grinning Grinning Grinning
Не не не Naughty не искам почивка, искам сигурност, искам да знам,че имам работа пък почивката ще е през събота и неделя
Днес сметките са доста зле, нямам хич мазнини, малко ми е манджата. За вечеря ще си правя миш-маш,но без сирене-само яйце, домати,пипер и лук.
Отчета за деня-
сметана, лен и мляко/ готвено зеле, ролмос 3 шайби-90гр/фрапе с прясно мляко/миш-маш-доста зехтин излях, но все пак... Confused
Днес млечните ми са само 50гр кис.мляко сутринта, и наистина не съм подута-явно може да се хапват,но по съвсем малко-жалко Confused

# 106
Няма по относително понятие от сигурността. Grinning Grinning Grinning
За един ден мога да напълня всяка глава с оптимизъм.  Grinning Grinning Grinning Просто съм си такава, гледам на живота с лека насмешка. Rolling Eyes

# 107
Подкарах wireless-a! Опнала съм се в хола на дивана с лаптопа на шкембето на хладнУ!

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 23:27 от Denichkata

# 108
  • Варна
Привет, току що се връщам от тренировка, добре тренирах, ама нещо вдъхновението ми изчезна тези дни. Гледам се в огледалото и се стряскам от дебеланката там, чудя се как съм могла да бъда толкова слаба само преди година-година и нещо??? Имам чувството, че е мисия невъзможна отново да съм като преди... Мрън, мрън, отивам да работя, че и там съм я забатачила.
1 Ооу радвам се,че има още някой с мен да мрънка Laughing
2 Ооу я стига-че ти роди съвсем скоро, сигурна съм че ще си върнеш старата форма-имаш ВМ-НВД тяло от преди бременеенето-няма начин да не се върнеш на предишното положение. Wink
3 Ооу я се виж на тая снимка от преди бременеенето-няма къде да те ощипе човек, дори и с 2-3-4 кила повече пак ще изглеждаш много добре, просто гледай огледалото по по-различен начин и всичко ще е наред

Злоупотребявам с динята, дълбоко съм нагазила в ПМС-то и само се оглеждам за храна, тоя път обаче ми се яде солено, а не сладко и все пак не искам-по-добре динята. Тая сутрин бях 0,600 гр над нормата Laughing заложена за седмицата-нещо изпълнението и ме затрудни още на 2я ден .. Laughing

# 109
Ето отчет за днес:
- трици, лен, какао + кафе с мляко
- филия бонус, 30 гр сирене, 8 гр масло
- бяло фрапе
- 180 гр пиле от бут, 150 гр домат, 50 гр чушка
- филия бонус, 30 гр сирене, 8 гр масло
- 90 гр пиле от бут, 150 гр домат
- 50 гр пиле от бут, 50 гр чушка.
7 хранения докарах. УАУ.

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 23:27 от Denichkata

# 110
  • Berlin
привет * !
днес хапнах малко - за обед 1 чушка, пълнена с катък и 180 гр пуешко бяло месце, вечеря - 150 гр пилешко + 2 варени яйца. понеже вечерях към 19h, се чудя дали към 22h часа да не хапна пак нещо. има ли значение кога се вечеря ? някъде бях чела, че трябва да е поне 2-3 часа преди лягане, но да е рано не пишеше... аз си лягам обикновено около 23.30 и по-късно.
п.с.: а и може ли да пия бяло фрапе вечер ?  Thinking

# 111
  • Варна
Абсе -яж когато си гладна, няма да стоиш гладна
Бяло фрапе вечер е много неподходящо-прясното мляко е няколко пъти по-трудносмилаемо от киселото, а пък от сирене и кашвала още толкова. Пий го сутрин, или ранен следобед-14-15h
Няма значение кога си лягаш и кога ядеш, важното е да не ти е тежко на търбуха, а няма да ти е тежко,ако хапнеш нещо малко и леко. Но щом си гладна ще ядеш Wink

# 112
Не знаех, че млякото е толкова коварно.

# 113
  • Berlin
и аз Simple Smile амии на мен честно казано ми става тежко от водата Sad също исках да питам вие приемате ли някакви добавки, от рода на л-карнитина например ? много неща чувам за него..

# 114
Здравейте сладурки,много сте ми домилели но съм скапана...много работа днес и вчера и за утре така се очертава...

Режимна съм,но нямам сили и време да смятам.Много съм уморена.

Утре ако мога ще ви изчета.Лека вечер Hug

П.С АЗ от фрапе вечер с еиздувам като балон ooooh!

# 115
  • Варна
Хай! Алоха! Днес веч ща са раздувам наобратно, ще диетувам акуратно. Засега съм с кайфе с сух сметан, но мож да похапна и малко варов разтвор, имам хубав цимент, прясна мазилка и страхотно каменно брашно. За десерт мож някой друго парче тухъл... Ко пък, не завиждайти, а са разнообразявайти!!  Crazy
Какво щей менюто днес не знам, но щей стриктен. Трябва олекотяване.

И моля ви са, дайте едно рамо, един вот хей тука -
http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1127&s=8    
Мария е на 2 годинки и 1 месец.Тя е специално дете, с увреждания от раждането си е и има нужда от костно мозъчна трансплантация, за да й се осигури по-добър и качествен живот.За тази възможност знаем от 3 дена и затова единственото което ще правим това лято е да съберем необходимата сума, за да направим операцията и да чакаме така желаните от нас положителни емоции в живота на нашето семейство. Подкрепете ни и дарете усмивка на нашето малко слънчице!

# 116
Добро утро, артистко-студентки на професор Тонимирович и доцент Деничов!

Тъкмо си закусих мойта си каша от лен, трици и какао и пия кафенце.
После ще тичам да подавам документи за една формалност и няма да ме има до обяд, ама то сигурно и вас, нали сте на работа.

Днес дали ще мога да ям 8 пъти  Twisted Evil?!

# 117
  • да има едно лесно - на мотора
Добро утро и от мен  bowuu
Ям малини 100гр+1 нектарина + 200 гр. 4.5% Верея
За вчера - много бира изпих - 2 бр . и 100 гр. трицона - общо 1613 ккал 15 % В
Тони , намирай си работа и чак тогава напусни . И не позволявай да ти се качват на главата .
Хайде  Hug
редакция - 1 месец ли ти е предизвестието ? И само не се ядосвай - никой няма да ти върне умрелите нервни клетки .

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 09:01 от RosiK

# 118
  • Варна
Добро утро  bowuu, продължавам да съм с повишението от 600гр, но все ми е тая, закусих си сметаната, млякото и лена, дофтасах се пеш на работа и сега работам.Хайде до после

Добро утро и от мен  bowuu
Тони , намирай си работа и чак тогава напусни . И не позволявай да ти се качват на главата .
Хайде  Hug
Роси това е почти невъзможно, нали ходенето по интервюта и тестове става на място, то така никога няма да се преместя, ако чакам от тук да ми се наредят нещата.Сега пускам по нета, но си мисля,че ако ходя на място да ги подавам ще е с по-голям шанс да ми звъннат. Поне гледам как е при нас-кандидатури,лично подадени се разглеждат с предимство пред пуснатите по нета

# 119
Ще се включа и аз в тази тема, защото ми харесва! Да питам за фрапетата ! Как точно ги приготвяте? Още не съм закусвала, а и никога не закусвам! Днес съм почивка и мисля, като допия кафето, да поспортувам малко в къщи!

Общи условия

Активация на акаунт