ВМ-НВХ Ръфам пържоли-ще показвам снимки голи -19 част

• 19 776
  • 364
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Мише, браво, страхотен резултат  bouquet Браво и за спорта Grinning, не е задължително да е всеки ден, и 3 пъти в седмицата пак върши работа. А за инструктора ...хм, те всичките само това знаят-белтъци, белтъци,белтъци.... А тоя белтък как да се усвои без мазнини
Освен това, аз пък ще ти кажа че откакто съм прояла мазнини имам такова кръстче, което и без мазнини на много по-ниски килограми нямах.
Всички ги е страх от мазнините-нека си стоят дебелички тогава, колко човека сме тук в темата с невероятни резултати, и въпреки това много хора ни се присмиват-нека, ние пък за сметка на техния смях ставаме все по-хубави и по-хубави Sunglasses

Тая сутрин и аз тренирах, много рано се изстрелях да тичам на стадиона и няколко серии стълби с тежестите на краката, а вкъщи продължих с другите тежести. Тая сутрин бях 71,1-приемам го че е 71, остават ми още 3кг, но мисля да се кротна малко,щото доста изтънявам в горната част и сега ще наблягам основно на трениране с тежести.
Не мога да не ви се похваля каква талия докарах-извинете ме Blush, но наистина няма кой друг да ми оцени резултатите-майка ми и джуниъра веднага ще кажат, че ще се разболея.... Confused и тях докато ги науча какво е болест..хм Laughing
Ето ме-14.07.2007г-71,1кг       и тук пак аз Crazy

# 346
  • Варна
Хелоу мили дами и мадами! Пу, пу, мискинки!
Подзравление за каждой резултат! Вий сте вдъховение голямо, достойно за почести!  Heart Eyes

А за талията, с която са пофали Тонимир, мога да споделя същите забележки, само дето в настоящий момент не мой да покажа фотос, щот нямам нищо общо с мене си.  Embarassed
Днес съм махмурлия, вчера тоже, утре пак - участвам в турнир с коктейли, нямам меню за споделяне.  Whistling Йухуу!

# 347
  • Варна
А рюмонта, майстора майстори ли или са почесва? Корасоне слабейм сига, чи га дода у вашта махла тряба съм хубав-няма та излагам пък я, пример тряба.
Стига си пифтунил, що са алкохолизира толкоз, то ясно-проблемности-неясности, но ти си възвишен дух, матриалните неща не мой те съборят. Хади Hug ти си доктор бе-те не боледуват Sunglasses

# 348
Ех, Тони, какво да кажа освен - БРАВО   bouquet

Изглеждаш страхотно на снимките, страхотен стимул си ми  Hug

За инструктора не ми се коментира изобщо, единствения проблем е, че не му вярвам и това леко ме притеснява, но ще го изчакам още малко. Много искам да ходя да тренирам при спайдерите, но много са ми далече. Все още го обмислям как може да стане  newsm78

Що се отнася до режима - нямам никакви съмнения в него. Не можете да си представите колко ми намаля целулита откакто съм на ВМ-НВХ. Е, и на масажи ходя от време на време.

# 349

Heart Eyes   Crazy   Heart Eyes

Тонче  ,малИИи,страОтно изглеждаш.....събра ми погледа.... Hug
Целувам те!  bouquet

# 350
  • Варна
Ванче, любовта ти е споделена Heart Eyes , но гледам пак нещо към Дюкана наобикаляш, от друга страна пък доматите и краставиците ще ти избодат очите ....мисли Ванче, мисли...тия снимки не съм ги постигнала с ядене на сухи пържоли, яйца и обезмаслен айрян
Днешното ми меню по план имам 80%мазнини.....

# 351
Ванче, любовта ти е споделена Heart Eyes , но гледам пак нещо към Дюкана наобикаляш, от друга страна пък доматите и краставиците ще ти избодат очите ....мисли Ванче, мисли...тия снимки не съм ги постигнала с ядене на сухи пържоли, яйца и обезмаслен айрян
Днешното ми меню по план имам 80%мазнини.....

уф,Тонче,днес незнам какво ми се яде...подула съм се.чудех се защо,ама преди малко разбрах...пак подранила лелята,аман вече... Close

като казвам Дюкан,всъщност не спазвам неговите нискомазнинни правила...
супата си правя с повечко мазнина,за да ме засища,яйцата пържа и си добавям кисело мляко.Всъщност има мазнини в менюто ми,и то доста.
тез постни хранения не са ми по вкуса... Blush

# 352
  • Варна
Ай, ай. Кой каза рюмонт?? Хей сега тряавше да повиша тон и да са карам, мож сипредставиш, с един комшия!  Sick Понеже е глупав човек и е много баровец, понеже бил работел нощно и не можел се наспи от нашто къртене с пробиване вече цял месец.. Ма то конфликта голяма беше.  Thinking Лоши хора има тука, гъмжи от гнусотия у тоз блок. Не ви го препоръчвам! ooooh!
Закона за Обществения ред тряба намеря, да принтирам и да туря на всеки етаж, да са просвещават. Някой ако мож ми даде сайт, ще съм благодарен!

И по тоз повод, направих добра закуска от маслини, кашкавал и 3 резенчета салам Закуска. И кисело мляко, ама май беше взкисело, къмто 100гр. Цигарата не е калорична, то съй видяло...  Blush

# 353
  • да има едно лесно - на мотора
Тони , баш си хубавица  Hug И туй кръстче  Heart Eyes А за хапването на мазнинки и въздействието им на обиколките им ( в посока намаление ) - поддържам тая теория . Току що се измерих - талията ми е все още 68 ( все се оправдавам с раждането  Rolling Eyes ), ханш -93 , бедро 52 . Обаче и от към гръдна сега ( щото е преди мЦ ) съм добре - 96  Mr. Green . Туй водната гимнастика е хубаво нещо - стяга ми д... то, краката .. абе всичко  Grinning

Алооо, с ремонтите, да приключвате, че аз почвам  Mr. Green

# 354
Здравейте. Hug Hug Hug
Тони, че си убавица, убавица си Heart Eyes, ама от къде ги взимаш тез убавите поли???? Много си падам. Hug
Аз бил на плЯжа, хубаво било. Grinning Grinning Grinning
Пазя си режима и сЪ правя на сериозна мадама. Sunglasses
misheto, страхотни резултати Grinning, не ги слушай много, то акъл си имаш, пари ако имат да дадът. Laughing Laughing Laughing

# 355
  • Варна
ама от къде ги взимаш тез убавите поли???? Много си падам. Hug
Ох така се радвам, че имам съмишленик при полите Heart Eyes-аз много обичам да нося поли, имам ужасно много, но вече са ми големи и не мога да нося много от тях Sad, но запълвам с нови. Тази пола е варненска, при едно от загубванията ми в града-търсех да изляза на главен път и измежду уличките, докато цъфна пред ВИНС-а намерих едно магазинче и оттам я купих-някъде зад Винса ще да е туй. Хм, всички отивате на море и плаж, взе и на мен да ми се ходи вече, а скоро няма да е, но това е добре,щото пък ще имам още време за оформяне на проблемните кълки, които неизменно ще трябва да се показват на плажа

Ето сега и манжите  chef

Закуска-70гр цедено мляко, 30гр сметана, 1л лен
Обяд-мусака от тиквички-200гр тиквички, 1голям белен домат, 2 зелени пиперки, 1/2 гл лук, 20гр масло и заливка от 1яйце и 30гр сирене-стана много вкусна запеканка Heart Eyes
Следобедна закуска-2 варени яйца с 15гр масло и шарена несол
Вечеря-шопски салат с 2л зехтин, 30гр Дунавия
1221/80%мазнини/8%въглх(29гр)/12%белтък/4гр фибър

# 356
Тонка,
 176 см не e 5'  3".  Един инч е 2.54  и е към то 5 '9".

http://www.metric-conversions.org/

http://www.metric-conversions.org/length/inches-to-feet.htm

http://www.manuelsweb.com/in_cm.htm

Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 15 юли 2007, 01:05 от Cake

# 357
Добро утро   слънчеви  Hug

нали знаете - няма да пише сметки - само храни  Mr. Green
нектарина, ръжена филийка с масло, таратор ( много ), печена наденица, шопска салата, кюфтета и 2 парченца черен шоколад.

Днес май трябва да отида на работа, но пък така ми се ходи на плаж  newsm78 Най- вече заради водната ми гимнастика  Wink .

# 358
  • Варна
Ах, Здравейте Party някак весъл са сабудих-сигурно съм сънувал нещо прекрасно, но не помни контролния сентър
Малко са джасах-основно с тежюст в ръката, щото днес кардио няма, не ми се тича и малко болежки имам.
Кейке-вий сте ужасно прав за мерката см/инч, но когат решил да се регистрирва Тихомир, оня ми ти Фит не искаше да приеме никаков друг измерител освен този-затуй са писаф 5,3-какво от туй, важно е сметката на манжата да е точна.

Хайди диетувайти и спортувайти

Като я няма пържолката и нещо не ми е съвсем наред в темата Rolling Eyes-каза ли кога си иди онуй малкото авокадо Heart Eyes от морету?

# 359
Каза 4 дена - и на мен ми липса  Confused
Наготвих скумрия с домати и лук - във фурната  Heart Eyes Простирам и се мятам на мотора . Няма да ходая на плаж , само ще си потопим д.....та нейде по южното черноморие .
 досега ядене - нектарина, ръжена филийка с масло и 2 жълтъка ., малко таратор
За пътешествието - сандвич с кашкавал , пипер със сирене .Ще се яде обаче разделено  Wink

Общи условия

Активация на акаунт