ВМ-НВХ Ръфам пържоли-ще показвам снимки голи -19 част

• 19 787
  • 364
  •   1
Отговори
# 60
Тони, и мен ме уплаши мила NaughtyВикам си каква е таз голяма мъка,а ти тъй и не каза,но важното е че си добре Hug Heart Eyes Как няма да се търпим,нали затова сме заедно да се подкрепяме.Дай някоя снимка да видим теб и булката,че аз само гледам булки а рокля още не съм харесала ooooh!А за чудесният ти външен вид няма какво да коментирам.Радвам с ече си го осъзнала.Аз днес съм скапана от работа.Лудница беше Sick

Ей ма днес: Кашкавал   116
                      Пиле   50
                      Домати   230
                     Шаран и малко каракуда240
 Кал:997 Б:31,67% М:58,45%  В:9,88%
  + няколко шоколадови бисквити с кокос отгоре Embarassed

Дениче
къде си бе булка? #Crazy

# 61
  • Варна
Ами Крис-то и утре и вдруги ден все ще ми е тъжно,но днес беше кулминацията и затова се почувствах така, от утре ще започне да отшумява и полека-лека ще го преодолея.
Снимки от сватбата имам,но на лаптопа,а той е с джуниъра, а той пък е в Англия и няма как да ти пусна, имам една само на тоя РС ето ме на хорото
 Да ти изкритикувам менюто Heart Eyes-откъде си намери само 50гр пиле-една стандартна пържола е около 160гр -да беше я хапнала цялата-няма грам въглехидрта в нея, и качи калорията. Бискивите не ги мисли вече-изяла си ги, утре почваш наново-чисто ядене, без бисквити. И аз така-без желета и без диня(надявам се)

# 62
# 63
  • Варна
Еее нямаше нужда Ванче Heart Eyes-днес го разбрах и аз, като се гледах на филма-благодаря ти много
Но като си обух банския и нещо картината стана на снежинки Laughing, не съм убедена че съм толкова суперска,колкото с дрехи, ноу ще продължим с опити за хубави крака и дупе, пък докъдето стигнем.
Ванче разкажи какво яде днес, подута ли си, спадаш ли, аз май по цяла седмица си ходя подута, само в почивните дни се източвам

# 64
Тони, ама много си ни убавка бре Hug Heart EyesПу-пу да ни та урочасам Laughing За бисквитите да така ще  е,а пилешкото бяха остатъци от снощи пилешки късчета и затова са толкова малко...за утре менюто май е най-добре сег ада го измисля.Отивам да видя що има в хладилника #Crazy

# 65
Ванче разкажи какво яде днес, подута ли си, спадаш ли, аз май по цяла седмица си ходя подута, само в почивните дни се източвам

ох Тонче,докладвам Blush

2 яйца+домат 100-на гр

шопска-домат,краставица,малко лук,сирене-повече от 50 гр,ама колко? newsm78

5 кайсии

шопска +малко боб зрял(уж само да го опитам,пък тоооо ooooh!) .... и малко сладолед Blush

вода,кафе,бля,бля.....

утре май шъ рИвъ... ooooh!май са подуФ...или поне краката ми са такива,ама то всееки ден съм така...цял ден  все права...де на работа,де в къщи... Confused

Еее нямаше нужда Ванче Heart Eyes

има,има.... Hug

# 66
  • Шотландия
Момичета, кажете къде да си сметна колко калории трябва да приемам при моя начин на живот... Борих се тука с някакви линкове, ама не намерих.  Sad newsm78
Стъпка 1-определяне на разхода в покойРП = 655 + (9.6 X кг) + (1.8 X височина в см) - (4.7 X години).
Получената цифра ти дава Разхода в Покой-РП

Стъпка 2-РП се умножава по определен коефициент, взависимост от натоваравенто ти 1. Заседнал начин на живот с малко движение = РП X 1.2
 2. Лека физическа активност (леки упражнения или спорт 1-3 дни в седмицата)= РП X1.375
 3. Ако се движите със средна натовареност (не много тежка физическа дейност/спорт 3-5 дни е седмицата)= РП X 1.55
 4. Тежка физическа дейност (усилени тренировки/физическа работа 6-7 дни в седмицата) = РП X 1.725
 5. Ако сте изключително активни (много тежки физически упражнения, спорт и физическа работа, 2-разови тренировки и т.н.)= РП X 1.9

Т.е. ако при стъпка 1 получиш примерно 1500кал и водиш заседнал начин на живот-т.е. без тренировки,то
1500 * 1,2 =1800кал-толкова са ти поддържащите калории, за да поддържаш килограми
1800 намаляваме с 20%(толкова е здравословната рестрикция на калориите ) и получаваме 1440кал трябва да ядеш,за да слабееш

Тонимирка, сърце мое, бебче, коте, мече ... Благодаря за просвещението. Уж бях режимна днес, ама накрая изядох едно парче баница, дето такова мамата на пейзажа ... сега се срамувам.  Embarassed Blush

# 67
Здравейте, мили дами!

Нямаше ме, защото бях с една приятелка, с която не се бях виждала от 7 месеца, навън. Хапнахме салатки и пиленце и после пихме кафе, аз безкофеиново, че беше късно. Навън след 21 е божeствено - хладно леко и духа ветрец, приказка.

А кантарът у нас е луд. Прибрах се, качих се, пих 3 глътки вода, качих се и + 700 гр. Луда работа.

Пускам снимки докато не съм се подула пак и не съм опищяла света  Wink! Утре по обяд ги махам, да знаете.

Гледам всички вече ме видяха - Тони, Крисси, Ванче, Роси.. Махам се  Twisted Evil!

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 09:04 от Denichkata

# 68
Ооо Дени , ти си била голяма красавица ... и каква си финна !  bouquet
Айде отивам да ближа рани , що и аз не съм слаба .  ooooh!

# 69
  • Варна
Добриютро  Party станал съм в 05.50h-по хладното се разкълчих у нас и си направих 30минутен кълчок, ударих му душа,сега пия горчив нес, но ми се приспа на душицата, а след 30мин се понасям пеш до работа с колежката. Не мога да тренирам след работа-някакъв горещ ад е и ме заболява глава от топлото и аз кат зачервя бузи става...

Оу я гледай доцента какъв е хубав и изваян Heart Eyes-туй сякаш не е онази черна пола дето последно ни я показва, но си пъ:фект Heart Eyes и тез сандалетки-остана ми ретината в тях, много са хубави. И защо след като пиеш и ядеш се теглиш-туй поради какъв фактос го правиш-самоизмъчение ли? newsm78

Ванче-шоколадовите бисквити,ментовите желета и сладоледа, баницата и боба останаха в миналото, днес призовавам към сериозност и не обръщайте поглед назад. Хайди сички на хорото  Sunglasses

# 70
И аз в 7 се надигнах като лудите, а съм ваканция! И дори е хладно! Защо?! Защо?!

Непукистка,

мерси мерси   bouquet!

Тони,

мерси и на теб, за професора 2 букета   bouquet   bouquet!
Същата е поличката, ама не и се вижда джуфката, нали е малко тъмно.
Садналките са ми попадение от едни намаления, споменах ли, че обичам намаления, от 75 нас 25 паунда станали милите, как да не ги купиш?
На тебе ретината, на мене вчера краката ми останаха в тях. Като съм свикнала на равни обувки, ботушки и чехли да ходя, токовете ми идват шок, ама се жертвам най-редовно. Вчера даже града обиколих с тях и после се лепих вкъщи с лепенки като мумия.
А се меря, по 2 причини - тествам кантара и съм луда.

Искам да добавя към призива за НЕ на прегрешенията нещо от мен - ДА на яденето много често и по малко! Имам причини да го казвам!

# 71
  • Варна
Хай, лейдис!
Завърнах са от джунглата все същия. Тук ситуацията е отчайваща, ама не губя силен дух. Записвам са да наблюдавам какви ги вършат уважаемити мили дами и мадами. Hug

# 72
  • да има едно лесно - на мотора
Добро утро красавици  Hug

Дениче, ама ти си като стругована  Heart Eyes И стига си се самоизмъчвала ( ooooh! кой го казва - дето дели белтъка от жълтъка )
Тони  Hug хубаво е , че си се погледнала "отстрани " - да не си мислиш , че ние сме извадили "баданарката "  Mr. Green ( това е студентски лаф )
Небесна , добре си дошла
И Фена ми се губи , едно " наздраве " няма ской да си кажа, щото вие не сте по бирата . А и Кейки
На мен нещо ми е  Confused . Неприятно е да те приемат за даденост  Cry .
На всички, дето не съм споменала   bouquet
За вчера отчет - сдо обяд ви писах менюто , 15 часа - 30 гр. фъстък , вечеря - кашкавалчета , малка бира, 1 л. варен ориз, 1 хапка пица  и в 23.30 умряла за сладко - 1 нектарина . Всичко -1350 ккал - 15 % В.

# 73
Добро утро  bouquet

Дени
, ти си цял фотомодел мила  bouquetНе се оглеждай ами на връщане в Лондон тичкай в някоя агенция да те гледаме по списанията!!! Laughing

Тони, аз съм съпричастна с теб и казвам край на бонбони,бисквити и сладоледи Peace

Днес има малко смаление а и най-тесните дънки вече са ми широки  newsm68 newsm44 newsm68

Небесна, не е толкова отчайващо...вече сладкото е в миналото.Тази седмица ще сме послушни Laughing

# 74
Крисси, Роси, миси за кУмплиментите!

Крисси, честито смаление!! Много е хубаво да си чувстваш дрехите шЕроки!!

Роси, това за дадеността е много гадно. Виждала съм го.. Гадно е. Само 1 решение има - и това не са разговори. За каквито и задължения да те вземат за даденост (домашни, служебни) или директно ги зае**ваш или тактично и по тъч линията ги прехвърляш на дръзналия да те приеме за даденост!

Аз от днес съм полиция по честото хранене - който не яде по 4-5-6 пъти на ден ще бъде санкциониран от мен ако ще иначе да е режимен до болка  Twisted Evil! Така че.. от днес сте длъжни да пишете и броя на манджите за деня  Twisted Evil!

Общи условия

Активация на акаунт