ВМ-НВХ Ръфам пържоли-ще показвам снимки голи -19 част

• 19 796
  • 364
  •   1
Отговори
# 30
Ванче,

правилно подозираш, максимум 900 калории са това. И мазнините не са ти много. Ни мое по толкУз малко да се яде.

Сложи на яйцата мъничко масло за другарче, а в салата замени олиото със зехтин и сложи смело 2 лъжици. Аз това препоръчвам на 1во четене.

# 31
  • Варна
Да-согласен съм с вас Доцент Деничов  bowuu Heart Eyes

Редаксион. Дениче хахааапар Joy заприличах на сърбин с тез -ич окончания, в което няма нищо лошо-толкова много приятели сърби имам, а толкова време не съм ги виждала Grinning

Последна редакция: нд, 01 юли 2007, 21:14 от tonimirka

# 32
Благодаря за подкрепата, професор Тонимирич Вафелинич де ла Курасоневич  Laughing Heart Eyes!!

Виждаш ли, Ванче, на едно мнение сме с колежката и изводът е, че трябва да ни послушаш мигновено и безпрекусловно.

# 33
Уф... ooooh!...знаех си аз амаааа

Благодаря за мненията професоре Heart Eyes и доценте Heart Eyes.... Hug

Ще гледам да се поправя...  bouquet

# 34
 Hug
С вас съм, утре ще пиша.

# 35
  • Шотландия
Момичета, кажете къде да си сметна колко калории трябва да приемам при моя начин на живот... Борих се тука с някакви линкове, ама не намерих.  Sad newsm78

# 36
  • Варна
Момичета, кажете къде да си сметна колко калории трябва да приемам при моя начин на живот... Борих се тука с някакви линкове, ама не намерих.  Sad newsm78
Стъпка 1-определяне на разхода в покойРП = 655 + (9.6 X кг) + (1.8 X височина в см) - (4.7 X години).
Получената цифра ти дава Разхода в Покой-РП

Стъпка 2-РП се умножава по определен коефициент, взависимост от натоваравенто ти 1. Заседнал начин на живот с малко движение = РП X 1.2
 2. Лека физическа активност (леки упражнения или спорт 1-3 дни в седмицата)= РП X1.375
 3. Ако се движите със средна натовареност (не много тежка физическа дейност/спорт 3-5 дни е седмицата)= РП X 1.55
 4. Тежка физическа дейност (усилени тренировки/физическа работа 6-7 дни в седмицата) = РП X 1.725
 5. Ако сте изключително активни (много тежки физически упражнения, спорт и физическа работа, 2-разови тренировки и т.н.)= РП X 1.9

Т.е. ако при стъпка 1 получиш примерно 1500кал и водиш заседнал начин на живот-т.е. без тренировки,то
1500 * 1,2 =1800кал-толкова са ти поддържащите калории, за да поддържаш килограми
1800 намаляваме с 20%(толкова е здравословната рестрикция на калориите ) и получаваме 1440кал трябва да ядеш,за да слабееш

# 37
Нова темичка ... честито .   bouquet
Аз нищо , че сега съм на друг режим си ви чета . В един момент може и аз да се присъединя .
Айде записах се .  bowuu

# 38
Добрютрю на състава!

Пожелавам много минуси и много еежимности!

С уважение,
Доцент Деничова

# 39
  • да има едно лесно - на мотора
 Hug Тук съм , не съм се изгубила . Посрещах Джулая , ядох, пих и съм супер.
  bouquet

# 40
Роси,

браво! Много ме радваш!
Хубаво е някои от нас да не са префърцунени артистки дето само се подуват и после Уревават света (ние с Тони и Крисси имаме тази свежа функция, други не се допускат)  Laughing!!
Свежарка си ни ти   bouquet!

# 41
Добро утро!

Днес без промяна на лентичката... #Silly

# 42
Не може всеки ден, бе Ванчей, споко!

# 43
Не може всеки ден, бе Ванчей, споко!

знам,знам... doh

# 44
  • да има едно лесно - на мотора
Изгревът на 01.07 през моя поглед ( фотоапарат ) . Дано поне малко усетите това, което аз почувствах  Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149481

Общи условия

Активация на акаунт