"Лятото дойде и ДЕКЕМВРИйчето се стяга за море!"

• 14 058
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
Ники   bouquet
Ние залъгалка си ползваме и не мисля да я махам скоро.(поне до годинката)
Вода пием от 120 до 200 гр. на ден. Зависи...ако е много топло повечко.Понякога така пие вода, че целия и врат е мокър, а тя е супер нахилена и доволна от това. Mr. Green
За гърнето ще почакаме още малко, докато започне да стои стабилно седнала сама. Wink
Нощтна лампа не ползваме от около 2 -3 месеца(но Аделина не се буди вечер....пу...да чукна на дърво)
А всички бебоци са напрво страхотни ....няма да изброявам да не засегна някого .

# 31
  • София
Хора,много бързо пишете. ooooh! ooooh!

# 32
  • София
magesta, много е готин жижо с тая шапка Mr. Green направо е добил мексикано - испански облик Party ама вие си имате и страхотен плаж. ние за съжаление нямаме такава екстра като тераса. да не говорим за такава грамаданска като вашата.
за буденето през ноща - ставаме през 3-4 часа - хапване, пийване, биба, това - онова. абе, въобще кофти работа. голямата пауза за неядене я правим денем - от 3 следобед яде чак към 12. а това можеше да бъде сън за мен Cry
докторът каза, че нищо и нямало на ния. лилетка, да не се притесняваш и ти. било нормално за бебоците.
само да споделя, че от няколко дни ния ги вади едни такива пацулчета - като на голям човек Shocked мармаладът й имам предвид.
много благодарим за всичките комплименти за на ния джапанките bowuu имаме и други, но наистина тук не съм виждала подобни, а всичките бебешки магазини съм ги овършала по няколко пъти. като тръгнем пак за гръцко, ще свиркам, и който иска, ще му взема патъчки. не са въобще скъпи Peace
айде лека от нас  bouquet

# 33
ние спим на нощна лампа,но това е за мое успокоение да виждам бебока защото той си спи цяла вечер  Praynig дано продължава така да не дърпам дявола за опашката

# 34
Да се запиша и аз...след толкова време Sad
И аз ставам ношно време.  вече не помня кога , как  и колко пъти  защото правя всичко машинално и вероятно насън но май я кърмя  Simple Smile

Мислите ли че трябва да се спре ношното кърмене и ношното хранене въобще?

# 35
Ох, момичета ....
Благодаря , че ви има   bouquet
Радвам се , че сте харесали снимките ... Grinning
При нас мама спи на запалена лампа в коридора / за по-дискретно осветление  Mr. Green/ .... а и да не изпуска от взор и за миг съкровището си , ако се наложи..... #Crazy
desidm, стискай палци да продължите  да спите цялата нощ  .... Praynig
При нас най - лошото е, че аз съм разглезена на заспиващо почасово дете, което спи цяла нощ. Тая , мойта "екстра" е от скоро, аз затова рева .....
Почвам да мисля , че кучешките зъБци излизат ....  newsm78 ... чувала съм , че най-боляло...
Някой беше пускал таблица за реда на поникване на зъбите.... моля ако не досаждам да повтори  Peace
Шест зъба - до тук не съм ги усетила .... ама сега ?! И да не смее някой да ни завижда за зъбите....  Wink
Не се хваля, оплаквам се  Grinning
Pepadg , добре дошла отново  Grinning
А на въпроса ти : да мисля  Peace
Само, дето не съм показателен пример за това - уви, тъй като аз сега го въведох след като бяхме отвикнали след 2 рия месец.

# 36
  • София
Здравейте и от нас!
Не мога да се запиша, защото на това дете нещо му стана и цял ден реве и мрънка с кулминация сега вечерта и направо се подлудих. Зъби ли са, какво са не знам, обаче ако така продължава ще откача Confused

Едно въпросче към мамите, вадили паспорт на бебоците - и двамата родители ли трябва да ходят? Нещо по-особено искат ли?

Ники, страхотна диско темичка Hug

Пешеходке, ти ли си? Каква приятна изненада - добре дошла в къщи и във форума! Много целувки!!!

# 37
  • София
Шест зъба - до тук не съм ги усетила .... ама сега ?! И да не смее някой да ни завижда за зъбите....  Wink
кога пък на жижо му излязоха още 2 #Crazy #Crazy #Crazy?
аз уж чета всичко, но това съм изтървала.  newsm78

# 38
Момичета, благодаря ви!
Нали съм си пусти карък - все на мен ще се се случат гадостите...  Тъкмо споделих за вързаното тунелче, пък то се оказа - не чак толкоз вързано... Или поповите лъжички да са били много напористи... Втора извънматочно бременност. Пък ние си бяхме спокойни - нали взехме всички мерки, уж! Та - трета операция за 1.5 години! 700 мл. кръв в корема - 4 часа на кантар...и ... пак оцелях! Днес ме изписаха, много бързо се уморявам - та не мога да изчета всичко. Днес ни беше и деня за консултация - + 300 гр. - 7100 и 67 см. биха ни хепатитната ваксина.
Междувременно ни проби първото зъбе.
Ще пиша пак...

# 39
  • София

Едно въпросче към мамите, вадили паспорт на бебоците - и двамата родители ли трябва да ходят? Нещо по-особено искат ли?
голяма тъпотия е това Twisted Evil двамата родители барабар с детето за подаване. за вземане може единия родител само. ние се влачихме семейно всичките. и ния защо искаха да е там, не разбрах. тя спеше като в ръцете ми. а още по - голямата тъпня е, че например може да отиде единия родител за получаване, а ако иска някой друг да го вземе - нотариално заверено пълномощно от двамата. Peace
Дива ирландска пешеходка, радвам се, че си тук пак. стискам палци да се оправиш бързо  bouquet

# 40
При нас най - лошото е, че аз съм разглезена на заспиващо почасово дете, което спи цяла нощ. Тая , мойта "екстра" е от скоро, аз затова рева .....
А на въпроса ти : да мисля  Peace
Само, дето не съм показателен пример за това - уви, тъй като аз сега го въведох след като бяхме отвикнали след 2 рия месец.
ОФФФФ, ами и ние така де ooooh!и ние от скоро действаме през нощта ConfusedАбе от скоро ама вече си стана месец newsm78
Та за това питам за лампите, че и аз я оставям за мое спокойствие, разбира се съм скрила зад и под разни неща да мъждука само, но си е светличко и Инес като се размърда през нощта и види всички играчки около нея и като започне да им пее, гука и така с часове Confused ooooh! Whistling
А Жижи ще го схрускаме Heart Eyes
Иаз искам да го махна нощното кърмене ама за съжаление те вече станаха 2-3 и незнам.
Да се отчетем и от днешната консултация:
9800кг.(+800)и 73см(+2)
Хайде лека нощ Ви пожелавам на всички  bouquet

# 41
оф не ми говорете за зъби, че обриви получавам Tired от три дена е ад в нас- постоянно хапане, гризене и кисел ама кисел, нито спи, като хората нито яде като хората, ни ръце иска ни на крака не мога да го приспя до 10:30 /а по принцип си ляга в 21ч/ #Crazy
оф малко ви завиждам че се срещате така искам и аз, но малко множко ми е далечко.
залъгалка ползваме и не мисля да я махам, то яко не е тя аз ще изкукам, пък когато иска тогава да се отказва от нея.
искам да питам тези които имат климатици -пускате ли ги и на колко градуса ги дръшате?

# 42
добре завърнала се,Пешеходке!бързо възстановяване!!!ееееее,ама каръшка работа!важното е всичко да свърши добре!  bouquet
ние пускахме климатик,но Митко на третия ден си загуби гласа.не съм сигурна от какво,но ,съвпадна с климатика и сега пак топим мазнинки вкъщи Joy Joy Joy

# 43
  • Бургас
При нас на 28 градуса като го пуснем става приятно и почти не се усеща, че работи климатик. Иначе го пускаме на 27 и е супер. До сега не е имало проблем, но нощем не разрешавам  Naughty

Добре дошла на Пешеходката. Гадна работа, важното е, че сега си добре.

И хайде вече всички болни да оздравяват.

# 44
Здравейте, завърнахме се от дълъг престой при баба и дядо.Много неприятни емоции имахме, но не ми се говори затова, а като капак на всичко днес сутринта Томи падна от спалнята, слава богу малкия дявол беше.И ние цял ден мрънкане и на ръце....Та затова  не я докарахме до Борисовата, но дано другия път вече се класираме.
Много пораснали бебовците и са  страшни сладурковци- да са ни живи и здрави!
Целувки на всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт