Месец юли вече си тече и доста бебета ще донесе!!! (02.07 - 08.07)

• 15 628
  • 356
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добро утро, сладурани!  bouquet Още ли спите?
Да се яви *Миленна* и да докладва- какво се случва с теста, който трябваше да препишка тази сутрин? newsm78  Аз съм сигурна, че ще е положителен, но нека да го чуем и от нея!!! Хайде, Миленче, давай по-бързо новинки! Hug
На всички ви желая прекрасен юлски ден!  bouquet

# 61
  • София
Славундерче - и аз така  Hug Hug Hug
Галита, туй с моренцето беше удар под корема да знаиш, чак он се разстрои и ме заритка. Сърце нямаш да показваш вълни на горките тюлени на снимка, ама па са страшни  Mr. Green Hug
Вили, карантийката от снощи е преподредена, очаквам днес да реши че пак не го радва така  Laughing Туй то, много ви здраве от мен!

# 62
elpet   -  Hug Hug Hug
Морги - мила, стискам палци всичко при теб да е добре! Praynig Praynig Praynig
*Миленна* - не е ли време да ни зарадваш!? Praynig Praynig Praynig

Хубав ден!  bouquet

# 63
  • Видин
Добро утро! smile3525
Миленче,Захаросана хайде чакаме и стискаме палци! newsm10
Вили, и за теб ушите са на фльонга! smile3535

Аз сутринта имах леко зацапване, така че май и този месец нищо не е станало.Ще изчакам до довечера, то ще проличи smile3506
Елпет, ми то не останало бе...още маааалко и бебо ще врещи с пълно гърло smile3541

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 09:21 от Жаклин

# 64
Добро утро сладурани  Hug
Милена, чакаме с нетърпение да се похвалиш мила  Peace
Морги, днес всичко ще мине отлично миличка  Hug и после и ти да цункаш коремчо и да му кажеш да слуша мама  Heart Eyes
Вили, за теб съм сигурна Hug
Хубав ден на всички, но нещо кафенцето на Голди ми се губи   Crazy

# 65
Мацки, този месец се приемат само положителни тестове, успех, късмет, на който както му върви, но мисля, че е време да си сменим местата и да се прехвърлим в отчетни........? ок
Приятен ден на всички и много слънчеви емоции от мен. Joy  bouquet

# 66
Едни много хубави зацапвания виждат очите ми, няма ли вече да се похвалвате с положителни тестчета, че да ходим заедно в Мартенки. Много ми трябва компания в чакането да се види сакче и сърчице. Желаещи солидаристи да чакаме заедно?

# 67
  • София
Вили, за теб съм сигурна Hug
ей, Деска, шЪ тЪ изям с тумбачето, да знаеш! Абе трябва да е станало, толкоз го галехме тоз корем на Елито, че нЕма начин да нЕма начин! Peace
Миленаааааа, какво става? Айде, моме, ни сА крий! Хубавата новина разкрий! Peace
  bouquet

# 68
мен ме пишете момичета за следващия месец!късмет на всички останали и скоро да се похвалят.

# 69
  • София
ДобриУтро мацки  Hug

И аз се включвам в стискането на палци..за всички и най-вече за тези дами

Морги, Захаросана, Вили, Миленна, Росалинда, Катето,gitadam с вас сме момичета кокичета  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Славундер искаш ли компания за март smile3508, аз съм желаеща, на опашката съм, само да видим как ще се разберем с лелката дано да ме забрави , надявам се от горещините да вземе да се пръждоса и да дойде чак на пролет, че е по хладинка  smile3513..Силно се надявам да имаш многоооо голяма компания дано, дано, дано….Всички да видят двете чертички и в строй да се отчитат, като мартенички   Hug Hug Hug
 newsm17

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 10:13 от lanna

# 70
То при мен ситуацията не е много ясна, но мога да се изненадам с лелка два дни предсрочно, защото съм със зацапване. Ще изчакам още малко, ама работата май е ясна.Успех и стискам палци на останалите момичета! Flutter  bouquet

# 71
  • София
Здравейте, милички!!!
Първо на всички тестващи се днес-стискам силно палци!!!
Вили-за теб специално душицо не съм спирала да ги стискам, но ми намирисва на хубави новини!!! Peace
Морги-дано всичко мине по план...и съм сигурна, че всичко ще е наред с теб и с бебо!!! Heart Eyes
А пък аз днес нали мислех да правя тест, защото го бях планувала в графиката, обаче понеже не им вярвам на тия аптекарските...пък и ми се струва рано...но от нетърпение отидох и пуснах малко кръвчица...така че ако има и за мен малко стиснати палци, много ще се радвам!!! Flutter
Ако резултатът е отрицателен и аз излизам в лятна ваканция, пък на есен ще му мисля, защото вече наистина се уморих да се боря с терзанията си!!!

# 72
  • Варна
Здравейте момичета!
И аз се присъединявам за стискането на палци. fingerscrossed

# 73
На всички които им предстоят тестове днес пожелавам 2 чертички,на тези които правят изследвания само добри резултати!
И на всички ,ама на всички много добро настроение!

# 74
Здравейте мацки, мойте палци няма да ги пусна докато не се напълни първият ни списък...

Дано, дано, дано днес е най-прекрасния и щастлив ден за всички тестващи се Praynig Praynig Praynig

Морги  Hug

Общи условия

Активация на акаунт