Спамо - чат темичка. (02.07 - 08.07)

• 56 984
  • 3 940
  •   1
Отговори
# 1 200
Медовино, кво ти стана  Rolling Eyes Помощ?

# 1 201
  • някъде ... тук ...
О-о, Медовинке, какво е станало  action032

# 1 202
  • София
Иве, аре влАчи:  http://www.youtube.com/watch?v=vvcB5zFCeaQ

Медовинка, мило, недей рива spoko hug lovekiss

# 1 203
Убуу, аре, да видите и вие коя е Пети арабията Twisted Evil Ама само за малко, че кат се закъпа пак, да ми си го връщаш Whistling
Ей сега шти пусна пак песната, тя вехта малко кат мен, ама ше ти ареса Hug  bouquet
Малииии, благодарско Flutter Heart EyesАз щи го избаням преди това, щи го върна чистичък и неопетнен Twisted Evil

# 1 204
Малииии, тва от мойта младост Crazy
10х  bouquet
Върна ме в в Джо, Орбита....Пикадили( Велинград)

# 1 205
  • София
Бомбич, my pleasure  bouquet
Аре, аз отивам до пазара да си закупя запалки, че цел ден палим фаските с кибрит ooooh! Мое и чанта да си арешем Mr. Green Ай, умната тука Hug

# 1 206
  • Варна

Песничката верно си е 6. Като студентувах у Търново, хазяйката ми казваше, че тази песен е написана за сина й, щото се казва Десислав... hahaha

# 1 207
Хилоооууу еврибарииии!!!

Много ви благодаря за пожеланията от мое и от негово име Hug
Той самият цел ден ме занимава с разните му там рожден-денски работи, та сега се откопчих само за да ви разцелувам, да ви кажа....че ще ми липсвате на купона довечера....че сте страхотни!!! Hug Hug Hug

Аааааа!!! Да не забравя!
Луне, Руске - ДОЛУ ЛАПИТЕЕЕЕ!!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ако слушкате, може и да ви постна някоя снимчица от днес, но мнооооого ще си помисля преди да ви покажа рожденника Whistling Whistling Whistling

Цомбети, цаливки от астралният ти близнак Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (пукайте се другите Twisted Evil)

Хайде!
Оставям ви! Отивам да си поизлъскам козинката, че после да отивам да заминавам на купоня Party Party Party

# 1 208

Цомбети, цаливки от астралният ти близнак Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (пукайте се другите Twisted Evil)

Хайде!
Оставям ви! Отивам да си поизлъскам козинката, че после да отивам да заминавам на купоня Party Party Party
Цуни го и ти от мен....ама довечера Twisted Evil
И аз отивам да се подмивам, че време не остана Joy

Баси, кво да облека бе ooooh!Накрая гола ше тръгна, тъкмо няма да се мъчат със събличането Mr. Green

# 1 209
  • София
Облечи токчета и грим, повече от достатъчно е Mr. Green
Аре, банда, аз излизам с детето на по бира, до после Hug Hug Hug

# 1 210
Облечи токчета и грим, повече от достатъчно е Mr. Green
Аре, банда, аз излизам с детето на по бира, до после Hug Hug Hug
А може ли да се напарфюмирам Mr. Green
Аре, бегай и повече от 1 бира не му давай на детето Whistling

# 1 211
# 1 212
  • София
 smile3511 smile3511 smile3511

Баси, докат излезем с детенце и дигна температура, ей така от нищото, и се прибрахме, гърло я боли (поне така ми казва), спи й се и мрънкя яко ooooh! Хич не обичам да е такава, а и не мога нищо да направя, за да й олекне, освен сиропа да свалим температурата и да лега да дремуца, барем й стане по-добре Cry Ауууу, искала била да драйфа smile3511 smile3511 smile3511

# 1 213
Shocked И мойто малкото има температура... smile3511
Одеве навън вика, че корема я боли, дриска, после ръцете й се вледениха и има Т!!! smile3511
Баси случая!!! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 1 214
Дано да им мине бързичко на дечицата.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт