Спамо - чат темичка. (02.07 - 08.07)

• 56 907
  • 3 940
  •   1
Отговори
# 1 290
# 1 291

Лека другаринке, джъст те ловим, ама нема си дам бележника! Mr. Green Heart Eyes Hug  bouquet

Ай малко и от моите любимци, че ми залипсваха нещо.

# 1 292
Размазващо, велики, няма други като тия!

Абе аз сама ли си се размазвам тука? Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Егати ССФ -тата! Mr. Green ooooh! Joy Joy Joy

# 1 293
# 1 294

Сторми кво ти става бе съкровище, що се самоцитираш? Готина песничка! Heart Eyes Hug

# 1 295
ДОБРО УТРО! Mr. Green Heart Eyes Hug Joy Joy Joy

Държа да се запомни и отбележи с големи букви, за първи път ми се случва  да съм първа, май и за последен ще е! Grinning Grinning Grinning
Снощи съм закрила темата, днес я откривам. Mr. Green  Grinning

По този случай черпя с айс кафе! Heart Eyes Hug

# 1 296
Добро утро и от нас!!!

Теооооо, мараба!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Добро утро!!!
  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 1 297
Добро утро и от нас!!!

Ooooooooooooooo, Луне! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Баш ми е драго да те видя. Един хубав и усмихнат човек. Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

# 1 298
# 1 299
Добро утроооо!
Теоооо-с удоволствие ще си пийна от кафенцето HugВчера те видях на пешеходната пътека  при Южния парк, от страната на Витошка.Това с теб щерка ти ли беше?

# 1 300

Луне, благодарско! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug  bouquet

Снощи се размазахме от як метал, днес малко по-лирично ще го караме. Mr. Green Joy

Мечо, да щерката. Ти с кола ли си минавала? Heart Eyes Heart Eyes Hug  bouquet

# 1 301

Мечо, да щерката. Ти с кола ли си минавала? Heart Eyes Heart Eyes Hug  bouquet

Да, с кола бяхме(с мъжа ми)

# 1 302
# 1 303
Добро утро. morning

# 1 304
Добро, добро  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт