Спамо - чат темичка. (02.07 - 08.07)

• 59 322
  • 3 940
  •   1
Отговори
# 2 415

Спи спокойно и дишаи спокойно, дете няма как да излезе.
Майка ти не ти ли е разказвала за пчеличките? Mr. Green И там е като при хората, само от мъжко и женско излиза потомство, иначе не става, т. е. требе стършел/мъж за тая работа. Капиш?

# 2 416
Мале, Гигова, ма как ми се дояде пица, ама без месо! Пуу! Една от вредностите, които мноого рядко си позволявам- 3 пъти в годината най-много Laughing Сега вече махнах и шоколада Laughing

# 2 417
Мале, Гигова, ма как ми се дояде пица, ама без месо! Пуу! Една от вредностите, които мноого рядко си позволявам- 3 пъти в годината най-много Laughing Сега вече махнах и шоколада Laughing

Конче, довечера ще почерпя, че сега бързам за чавето. За теб специално пица Четири сезона с четири вида сирена, невероятна е, ще ти хареса! Heart Eyes

# 2 418
Пак съм на линия.
Липсвах ли на някого?
newsm78

# 2 419
Сега разгледах нещата от последния ФШ конкурс. Искам най-отговорно да ви заявя, че ДамаянтИтО, е станала истинска богиня, царица на ФШ, че и на фотографията. Направо ми скри шапката, не си е губила времето хич. Браво Дамаянти!

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 2 420
Гигова, що черпи? newsm78

# 2 421
# 2 422
Сссссссссссссссссссссссппппппппппльок!

И аз се не знам вече...пльокам ли, съскам ли newsm78
Рандъла я гледам и нея как са лъзга и съска....лиглата му с лигла. Mr. Green
Рекох да се изсъскам и аз ма взех, че се пльокнах Embarassed Embarassed

Ха сега добре среща на всите ви от Кака ви Змийка Hug

Сега разгледах нещата от последния ФШ конкурс. Искам най-отговорно да ви заявя, че ДамаянтИтО, е станала истинска богиня, царица на ФШ, че и на фотографията. Направо ми скри шапката, не си е губила времето хич. Браво Дамаянти!

Хайде да се присъединя!  bouquet   bouquet   bouquet

# 2 423

Браво и на нея,и на другите момичета. Peace

Тео,кажи кога ше ми фотошопнеш някоя снимка за аватар.От как си бех турила една моя снимка и ти ми каза ,че съм грозна,не смея да повторя. Laughing

# 2 424
Уф малееееееее, добре, че се върнах да видя, че СССССССнатока ми донесла персонална почерпка, лелееееее, как щях да я изпусна. ooooh! ooooh! ooooh!

Айййй, почвам да папкам. Flutter  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 2 425
Тео,вземи ми кажи къде да търся ФШ-ия конкурс,че прерових целия форум,не я намерих тази тема. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 2 426

Браво и на нея,и на другите момичета. Peace

Тео,кажи кога ше ми фотошопнеш някоя снимка за аватар.От как си бех турила една моя снимка и ти ми каза ,че съм грозна,не смея да повторя. Laughing

Ами прати ми снимки, ще ги мисля. Ама аз да си избера коя. Hug  bouquet Hug

# 2 427
Тео,вземи ми кажи къде да търся ФШ-ия конкурс,че прерових целия форум,не я намерих тази тема. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ей сега ще ви пусна линковете. Hug

# 2 428
Аз ще ви иссссссссссоссссссссссставям май....
Имам ссссссссси ранен войник из нассссссс, че одя да му ближа раните Tired
Рече като майка ссссссссссси да сссе пльоссссссссссска и така ссссссссе изпльоссссссссска, че сссссе изпонарани цялото ooooh!

Аре!
Кат ссссссссвърша, ш'сссссссссса върна Hug

# 2 429
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=203295.0

7, 8  9  са на Дамаянти. Като с къщата е спечелила 3 място.

Сега ще пусна и другите.

Общи условия

Активация на акаунт