Спамо - чат темичка. (02.07 - 08.07)

• 59 317
  • 3 940
  •   2
Отговори
# 225
Бах, как го постигаш тва?  #Crazy #Crazy #Crazy Мойто с тоз вграден кактус у лапешкото гъзе не мож го накара да седне, камо ли да го върджеш ooooh! Ей, Зиновия нема да ме остай на мира с тва БееМВе, люта завист я гризе, милата Mr. Green
С бой Mr. Green Joy
Ти ако мислиш, че мойте са кротки, Джестоко се лъжеш.вагарец имат у гащите.Ама кат пътуваме с колата им е готино, щот зяпат на вън.
Ай са, че се мерим колите ли Mr. Green Joy

# 226
  • София
Мдада, кат я знам коф е маймун, най-много да лизне водката кат циганчЕ сополчЕ и да иска още, че й аресАло Joy Joy Joy

# 227
  • София
Бе той Филчо джелетка закупи, ама я некой чичко мелиционер да дойде да турне дизастъра у столче и да я върдже и да я закара така до Мичурин, не браво ше му кажа, ми и аз незнам ко ше му направа #Cussing out И да ме убеди някой, че на господа политиците малките деца се возят ВИНАГИ у столче, вързани, с колан отгоре, my ass #Cussing out

Ми те дъ н съ возят у Бе Ем Ве -та, ма. Те съ возат у самолети. Там и без столче може. Ше са лашсат нежните им детски дупета 6 часа до Мичурин. У самолета и са там за час.

Петоууууууу, Зиза май подаръци ти спрята  Mr. Green
Ша ти купува самолетните билети гледам  Joy Joy Joy

Малко ша пикирате над Царево, ама тежкария кво  Joy Joy Joy

Хехе, те там и без тва нещо с Фил не ни любят твърде, само тва остава, да пикираме, мое и да акираме, ако ни издразнят Mr. Green

# 228
  • някъде ... тук ...
Мойто малкото онзи ден рева кански от нас до яслата, щото му го нямало стола. Инцидентно аз го водих, с моята кола, а столчето остана в колата на баща му. Видях се в приключение, добре, че е близо ooooh!

# 229
Тъй, изядох един мамул и съм къпана. Сега кво ша прайм? newsm78

ЛОРО, не ме дразниш! Говори си Mr. Green
Фюрко, метни един царевичак и насам ма, скръндзоооо Twisted Evil

# 230
Бе той Филчо джелетка закупи, ама я некой чичко мелиционер да дойде да турне дизастъра у столче и да я върдже и да я закара така до Мичурин, не браво ше му кажа, ми и аз незнам ко ше му направа #Cussing out
Божееее ,мойто диване дребното и то същото,голямо опъване,голямо викане ,ужас добре ,че заспа,що така бе тия деца... newsm78,а за по-дълъг път не зная #Crazy

# 231
Бе той Филчо джелетка закупи, ама я некой чичко мелиционер да дойде да турне дизастъра у столче и да я върдже и да я закара така до Мичурин, не браво ше му кажа, ми и аз незнам ко ше му направа #Cussing out И да ме убеди някой, че на господа политиците малките деца се возят ВИНАГИ у столче, вързани, с колан отгоре, my ass #Cussing out

Ми те дъ н съ возят у Бе Ем Ве -та, ма. Те съ возат у самолети. Там и без столче може. Ше са лашсат нежните им детски дупета 6 часа до Мичурин. У самолета и са там за час.

Петоууууууу, Зиза май подаръци ти спрята  Mr. Green
Ша ти купува самолетните билети гледам  Joy Joy Joy

Малко ша пикирате над Царево, ама тежкария кво  Joy Joy Joy

Кви билети ма душо. Писна ми от тез самолети - подарявам ги, че ми задръстиха гаража. 5 подарих. Още три останаха. Та гледам един на Петя да пробутам. У Красно село найш кък ши върви един самолет да паркира,а. Трепач. И нема столчета - молчета. У високото ченгета нема. Мойш и с 500 да си караш. И жилетка не ти требе. Абе самолет му е майката.

# 232
  • София
Дай една Чесна насам  Praynig Praynig Praynig
Той мойо го гони мерака за курсове
тъман ша реднеме возилото  Hug Hug Hug

# 233
 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514много моля да не ми викате лооороооооо,много мразим !!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
иначе и аз искам мамуляц Mr. Green

# 234
Кой иска царевичак? Много обичам аз царевичак!
На ви 

# 235
smile3514 smile3514 smile3514 smile3514много моля да не ми викате лооороооооо,много мразим !!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
иначе и аз искам мамуляц Mr. Green
Видиш ли ква съм дОбра....веднъж ми го каза и не повторих Flutter

# 236
На ви 
И аз обичам много.А и е 2в1, ако се сещаш Mr. Green Joy

# 237
ЛОРООО, аз знааам, затовааа! И щот оди на концееррт smile3534

# 238
  • София
Некой да метне назаем едно лапешко столЕ за БЕЕМВЕТО, да пътуваме до село и обратно? Става дума за периода 04.08. - 19.08.2007

# 239
  • Варна
ААААААА, мамулите са убу нещо!!! konche, ти туй ли обядва?

mama-lo, нидей рива кака! Апни 1 кочанче да ти мине! Hug

На ви 
И аз обичам много.А и е 2в1, ако се сещаш Mr. Green Joy

Даа, ама много дере...на зъбите и влиза...пак там. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт