Спамо - чат темичка. (02.07 - 08.07)

• 59 317
  • 3 940
  •   1
Отговори
# 525
о любофтъ Simple Smile как си къде си Simple Smile липсФаше ми Медовинка

Че кога се запознахме,кога ти залипсвах...  Laughing Laughing Laughing

# 526
...аз пак да питам нещо...сладур от сладък кур ли идва или означава нещо друго?!
Ба ли го... Thinking
Руске ма...ся като сме двамата и весталките ш се покрият пак ма...трябва да си направим график за влизане , че иначе скиф ко стаа - не може да се запълнят 100 страници да ге Simple Smile

# 527
тамън ей на Simple Smile се запознахми не помниш ли?

# 528
...аз пак да питам нещо...сладур от сладък кур ли идва или означава нещо друго?!
Ба ли го... Thinking
Руске ма...любов моя...ся като сме двамата и весталките ш се покрият пак ма...трябва да си направим график за влизане , че иначе скиф ко стаа - не може да се запълнят 100 страници да ге Simple Smile
Аре- предавам ти щафетата, че да наметкам децата... Whistling
 Laughing Laughing Laughing

# 529
Ти ли си Руменчо?И що се обясняваш в любов на Медовинка,а? Thinking

# 530
И аз тва искам да знам...  33uu

# 531
Ба ли го... Thinking
Руске ма...любов моя...ся като сме двамата и весталките ш се покрият пак ма...трябва да си направим график за влизане , че иначе скиф ко стаа - не може да се запълнят 100 страници да ге Simple Smile
Аре- предавам ти щафетата, че да наметкам децата... Whistling
е , то по това време и аз ше одя на двора да си допивам ичкията... убу де...ше караме на импровизация Wink

# 532
Руска съкрофище не ни изоставяй Simple Smile
Бианка шшшшшшшшшшт аз съм ама тиху да не чуят другите под прикритието на ноща съм!

# 533
И аз тва искам да знам...  33uu
щот е любофчия...за туй!  Laughing

# 534
е , то по това време и аз ше одя на двора да си допивам ичкията... убу де...ше караме на импровизация Wink
а- баш!!! Mr. Green

# 535
Добър вечер!
Нови попълнения гледам Mr. Green Wink

Мечо, либоф моя дека си кат те нема! Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy Hug

Пети, слънце мое, джъст те ловим! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бианке, ненагледна, да се пофалиш нящо, да си си купувала скоро! Mr. Green Heart Eyes Joy

# 536
Руска съкрофище не ни изоставяй Simple Smile
Бианка шшшшшшшшшшт аз съм ама тиху да не чуят другите под прикритието на ноща съм!
Добре бе- няма!!! Whistling
А тва- за Бианка- не го чух, да знайш...    nnnuu

# 537
Дека е Пресате бре, що я нЕма? newsm78

# 538
много семпло бе...дай с по-далечен час на цитати... и ше можем да обхванем и тез от вчера...  Laughing

# 539
коя преса къде е бе шт ся мълчете не Ви ли е срам, проваляте зарибявката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт