Спамо - чат темичка. (02.07 - 08.07)

• 59 317
  • 3 940
  •   1
Отговори
# 2 805
...Руске, ти що не дойдеш? Половината ще бъдат с децата.
ЕлиТо, а ти?
Щот Медузата имала силно изразена алергия в събота вечер към деца.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 2 806
Розке, е ме бе...те тука съм, те на Party

Гигич, прическата ти е връо Heart Eyes Hug
Колената ми омекнаха кат ми намигна Crazy

# 2 807

Нали съм прекрасна, а? И с тази буйна, красива прическа, дето Тути ми я направи, направо избивам рибата

# 2 808

Нали съм прекрасна, а? И с тази буйна, красива прическа, дето Тути ми я направи, направо избивам рибата

Умопомрачителна Heart Eyes Hug

# 2 809
  • някъде ... тук ...
Аз писах - не сме в София.
Иначе децата не ме притесняват - ако бяха тук, баща им щеше да ги гледа както друг път Simple Smile

Къде да те видим, Гигич?

# 2 810
Къде да те видим, Гигич?

Ето ме, бе Whistling

И за всички, който ми направиха комплимент за прическата, поздрав с любимата песен на моят мъж, която и аз харесвам Heart Eyes
Ей, обичам го тоз човек, бе, особено, когато ме кара да мета, като тази сутрин Mr. Green Whistling newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75

# 2 811
  • някъде ... тук ...
Аз я видях тази картинка, ама не я свързах с теб и с това, че имаш нова прическа ooooh! Crazy

# 2 812
Розке, е ме бе...те тука съм, те на Party

Гигич, прическата ти е връо Heart Eyes Hug
Колената ми омекнаха кат ми намигна Crazy

Аааа,тука си Бомбе......бравууу! Hug

Абе  вие тези форумски срещички колко често си ги прайкате... newsm78

И на мен Гигич много ми хареса... Heart Eyes Heart Eyes : Гигич...завидях ти.... дай адреса на фризьора си  че виж мен кво мъ напрайха в главата....последния път.. Joy  Явно  твоя фризьор е по-свестен от моя... Mr. Green поне е стилист... hahaha

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 14:07 от roza66

# 2 813
  • някъде ... тук ...
Розе, много си хубава бре Crazy
Срещите са горе-долу на месец Simple Smile

# 2 814
Розе, много си хубава бре Crazy
Срещите са горе-долу на месец Simple Smile

Абе всички тъй казват... Joy Ама аз щот съм мнителна ...и що ли не им вярвам... newsm78 Mr. Green На срещичка и аз бих се вяснала с удоволствие...ама първо Гигич да ми каже фризьора... newsm78....че искам да си  сменям стила... Joy

# 2 815
...  че виж мен[/url] кво мъ напрайха в главата....последния път.. Joy  Явно  твоя фризьор е по-свестен от моя... Mr. Green поне е стилист... hahaha[/b]
Розке, ти за тва ли и мен при мего прати, а??? Crossing Arms
Я виж как докара мойто мило!!! ooooh! ooooh! ooooh!

# 2 816

Ето Розе! ТЯ си казва. Тути е майсторката. Запиши си час.
И идвай напрао на купонЯ.

# 2 817
Сссснаточе,отговори ми на Скапито.Пиша ти там.

# 2 818
Ето го фризьорът и стилистът ми, в момента приема овации, много е известен и трудно можеш да се запишеш при него, но аз ще ти съдействам Mr. Green

# 2 819
...  че виж мен[/url] кво мъ напрайха в главата....последния път.. Joy  Явно  твоя фризьор е по-свестен от моя... Mr. Green поне е стилист... hahaha[/b]
Розке, ти за тва ли и мен при мего прати, а??? Crossing Arms
Я виж как докара мойто мило!!! ooooh! ooooh! ooooh!

Айййй-Яайййй....Рандич ooooh! Горкия  твой човек...гледам и него го окипазил.... #Crazy Ами човека каза че бил най-търсения стилист... newsm78 Викам си добре де...давай ..стрижи...И накрая НЪЦ.. Crossing Arms ....мъ офъка така...че чак кучето на съседа лаеше неспирно около 1 час след като му се мярнах пред очите...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт