Спамо - чат темичка. (02.07 - 08.07)

• 59 317
  • 3 940
  •   1
Отговори
# 3 150
  • СОФИЯ
Иначе аз обикновено правя 3 в 1......невероятно добра комбинация - закуска,обед и вечеря - в едно,осъществени привечер Sunglasses Другия вариант при мен е,когато краткия обяд се превърне в продължителна вечеря Rolling Eyes Laughing

Е, това е най - неправилното отслабване.Така да знаеш.
Не е въпроса да не ядеш изобщо,а да се храниш разумно. И то по 3-4 пъти на ден. Peace

Глей са-тва аз го знам....виждала си ме,нали....смятай,че аз така се храня от 10-15 години насам...кви гладувания,кви диети...аз една диета не знам Rolling Eyes Confused
И аз не знам диети. Но от лекари - диетолози знам,че като решиш да отслабваш трябва да ядеш редовно и по малко.И внимаваш какво ядеш. (Не пици, чипсове и прочие "полезности")

Ооо,Сесилия   Hug Heart Eyes Hug

ДОБРО УТРО И ОТ МЕН Лично аз с това хранене на често и по малко /препоръча ми го лекар защото имам проблем със стомаха от кафетата на гладно/ напълнях за 3 месеца 3 кг - направо съм потресена-никога не съм напълнявала  ooooh!

# 3 151
Оооо, Силия, много си красива  bouquet
Shocked Нъл??? Flutter Flutter Flutter

# 3 152

ДОБРО УТРО И ОТ МЕН Лично аз с това хранене на често и по малко /препоръча ми го лекар защото имам проблем със стомаха от кафетата на гладно/ напълнях за 3 месеца 3 кг - направо съм потресена-никога не съм напълнявала  ooooh!

Храненето под режим е полезно за организма, но почти винаги води до качване на известно количество кг.

# 3 153
  • СОФИЯ

Храненето под режим е полезно за организма, но почти винаги води до качване на известно количество кг.

Да се надявам че ще смъкна това ИЗВЕСТНО КОЛИЧЕСТВО че не съм свикнала с повече от 52-53кг  и страшно ми тежи с една дума изобщо не ми е комфортно  ooooh!

# 3 154

Aха и аз така мисля LaughingОсвен това ще пестиш и от гримове,ша мажеш само на едното очо hahaha hahaha hahaha

# 3 155
Медовинке, ще почерпя  Peace
  Да разбирам ли,че ще дойдеш довечера? newsm78
Не мога да дойда довечера, нищо че се бях заканила да идвам  Tired Само ще ви покажа некви вкуснотийки на картинка  Mr. Green

# 3 156

Aха и аз така мисля LaughingОсвен това ще пестиш и от гримове,ша мажеш само на едното очо hahaha hahaha hahaha
rotfImao rotfImbo smile3532

# 3 157
Медовинке, ще почерпя  Peace
  Да разбирам ли,че ще дойдеш довечера? newsm78
Не мога да дойда довечера, нищо че се бях заканила да идвам  Tired Само ще ви покажа некви вкуснотийки на картинка  Mr. Green

smile3518 Weary smile3518

# 3 158
Нидей рива де  Hug ако знаеш как ми се идва, ама съм далече и с тия изпити, просто нямаше как  Tired

# 3 159
Отивам да си чистя компютъра,че се е задръстил от боклуци.
До скоро. Hug Hug Hug

# 3 160
Aз пък довечера няма да мога да дойда,щото имам проблемация голЕма..... Cry Rolling Eyes Confused

# 3 161
О оооооооооо ооооооооооооооо Heart Eyes Hug

Хапченце, честито, отличничке моя Heart Eyes Hug

Пето, земи го запуши тоя нос Wink

Ох, спи ми се, не знам какво да облека за довечера...трябва да се къпя, после да ходя до Вики да ме фризира.....абе днес ми е шантаФ ден Crazy

# 3 162

rotfImao rotfImbo smile3532
Смеете се, щото ми завиждате, нали??? Flutter Flutter Flutter
`Убавица съм си- тва е!!! Flutter Flutter Flutter

# 3 163
ООО, БООООМБООООО!!!! Hug Heart Eyes Hug

Хапя, честито!!!   bouquet

Ти си наща гордост!!! Hug

# 3 164
Ооо, Сесил Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт