Спамо - чат темичка. (02.07 - 08.07)

• 59 317
  • 3 940
  •   2
Отговори
# 3 375
Ооо, Ла Бомба, ла белиссима! А защо така ядосано гледа на едната снимка? От слънцето е сигурно... Simple Smile

# 3 376
Я, Роза се е научила най-после да намира ч и ш. Сега да си припомни и българския, че как иначе ще говори с тези простаци в България. Те нали не владеят нито един германски език, в това число и норвежки.

Какво друго изпуснах, уважаеми ориенталки?
Охоо...привет Сотянчо момко левент....пуснаха ли те "от пандиза".... Crazy Българския не съм го забравила бре... Wink ....а с простаци в България нямам намерение да се срещам... Mr. Green
Нещо простаците ме отбягват....не искат контакт с мен.... newsm78

# 3 377
Българския не съм го забравила бре... Wink
Сега се сетих, че винаги си ме впечатлявала с доброто си познаване на езика. Фактологическа грешка е, че те отбягват простаците. Охраната на Ваше Височество ги гони. Всъщност те искат просто да ви целунат я ръката, а обувките. Кумир на простолюдието си ти...

# 3 378
Ам'чи то туй Ла Бомба се свършило бре, съвсем заслабнало ми се види Thinking

# 3 379
Вергилий, защо пък лейтър? Давай сега! Ама свали маската, че не мога да те разкрия коя си. Я сама си признай, или да пускам секретно проучване по кукуто...

# 3 380
Опаляяя, Русе! Че кой познавам аз от Русе бе?  newsm78 Една Рени, една Виолета и една котка с каунь на тиквата Simple Smile Вейдърище, разкрита си Simple Smile

# 3 381
  • Bapнa
Бомбето мнооо убу, бе  Crazy

# 3 382
Българския не съм го забравила бре... Wink
Сега се сетих, че винаги си ме впечатлявала с доброто си познаване на езика. Фактологическа грешка е, че те отбягват простаците. Охраната на Ваше Височество ги гони. Всъщност те искат просто да ви целунат я ръката, а обувките. Кумир на простолюдието си ти...
Щом  ТИ така  казаваш Господине...значи е така... Joy...А ти си кумир на селянията...  Wink

All the best... Peace

# 3 383
Ъ- гхъм!!! Whistling Whistling Whistling

По- полека, мооооооооооля!!! Whistling Whistling Whistling

Стоянчо, това не е Котката, това е наща Верджиния, Въргалия и т.н., бе!!! Laughing
Верж, драго ми е!!! Hug

# 3 384
 Crazy Стоян, не те разбирам изобщо.

# 3 385
Crazy Стоян, не те разбирам изобщо.
Мани го, не ти и трябва-
разсъждава си на глас нещо.... Laughing Laughing Laughing

# 3 386
А ти си кумир на селянията...  Wink

All the best... Peace
Леле, за малко да се засегна. После се сетих, че както винаги си ужасно неоригинална и просто си ми повторила репликата, само че с малки корекции. При това "съществени" Simple Smile Все едно, да оставим това. Разбирам, че идваш в България? Защо? Каква нужда те е принудила? Ти толкова оплю и държавата и народа, при това в този форум... Стана ми интересно просто. Гледам също така, че се стягаш за викинг? Искаш да се занимаваш с плячкосване и убийства?

Вергилейтър, много ясно, че не разбираш Simple Smile Припознал съм се Simple Smile

# 3 387
Силия, много сте грозна на аватара. Надявам се това не сте вие.

# 3 388
Силия, много сте грозна на аватара. Надявам се това не сте вие.
newsm09.............................. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 3 389
Мацки...приятна вечер  не всички Hug Приятен ви виртуален купон...  bouquet
Ние отиваме на разходка с моя и децата.Сега е сезона на  белите нощи...светло е,топло е... Sunglasses И не ми се седи в къщи.... Crazy
До утре!!  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Имам роднини и приятели в България  Стоянчо,тях идвам да видя... Mr. Green

Последна редакция: нд, 08 юли 2007, 01:58 от roza66

Общи условия

Активация на акаунт