МНОГОДЕТНИ МАМИ 20

• 22 111
  • 389
  •   1
Отговори
# 135
Натали, или казвай как го гледаш или да ти пращам и моите Simple Smile)))))))))))))))))))))))))))
На лагер Wink))))))))))
Давай ги тука  WinkЩе ти ги върна като нови и много добри,много ме бива  Embarassed
А за сайта ще ме извиниш,ама нищо не разбирам.Нито знам какво е добре, какво не,нито някакви идеи имам,затова не коментирам,съжалявам.

# 136
  • Не съм от тук и съм за малко
Преди доста време някъде из форума имаше една тема, беше нещо от вида форумзависими ли сте?
Какво да ви кажа, момичета,  който не е усетил тръпката в общуването и съпреживяването във форума, не може да го разбере.  Hug   Разбира се, както навсякъде, има и глупости и простотии, но аз имам пред вид смислените теми. (И особено нашите  Mr. Green)
За всички мили мами  newsm51

# 137
  • Варна
Момичета благодаря за пожеланията.Купона беше супер.Малко ни се объркаха плановете, защото вчера във Варна се изви такъв вятър ,иначе беше горещо.Изместихме купона в друго заведение на закрито.Но за сметка на това децата си поиграха от сърце.Имаше пластмасови люлки,пързалка,люлеещо слонче,къщичка,кът за оцветяване на керамични фигурки и от онези колички с монетите.Накрая пуснаха и детски песнички и даже персонала се включи в танците.
Сега запратям ръкави за следващия купон Laughing
nadiaeuro,дъщеря ми ги открива тези вкусотийки,аз нямам време  Sad
Дивна пешеходке и при мен е голяма  одисея с това пишо.Да си призная едва ,когато дъщеря ми тръгваше на градина успях да взема урина.До тогава само кръв Mr. GreenСлед три часа сядане и ставане на гърнето,подлагане на шише,преливане на вода/накрая всичко беше олято/се отказах и тя тогава реши да пиша,а аз не мога да сваря да подлагам гърнето.След три часа то със сигурност се беше напрашило,но пък за мой късмет излязоха чисти изследванията. Wink

А ,не е честно изместиха ме от първото място с най-малка разлика между децата Crossing Arms Laughing

Честит Рожден Ден на Константин!Желая ти много здраве и  късмет!  bouquet

Ето и малко снимки от вчерашния купон
http://images18.snimka.bg/003372283.jpg
http://images18.snimka.bg/003372285.jpg
http://images18.snimka.bg/003372288.jpg

Лилибон Hug Heart Eyes

# 138
Цоцоланке   прочетох ВСИЧКО  #2gunfireи да не се обадиш   smile3512 аз тези торти дето ги правя ще си помисля дали да  направя една голяма за септември. сещаш ли се ,а? smile3508направо се почувствах пренебрегната  newsm45   аз сега се наслаждавам на тишината... не чувам думата"мамо" по 3 пъти в минута.... Joy а и представяте ли си удоволствието като се върнеш от работа да намериш къщата оправена-точно както съм я оставила сутринта- smile3503 но пък започнаха вече да ми липсват душковците, а са минали само 6 дена от как ги оставих  Weary        итака....  но имаме нужда да си починем- те от нас и ние от тях  newsm12

# 139
Момичета, аз никак не разбирам от домейни и т.н, но е достатъчно да кажете какво трябва да съберем като средства и как да се осъществи плащането. В крайна сметка, всички имаме полза от този форум или подфорум или каквото и да е, така че само измислете как точно да стане. Можем да се организираме в клуб, фондация или каквото решите.

Относно осмокласниците, моят Теодор е приет в Американския колеж, резултатите излязоха още април и повече не е кандидатствал, защото това му беше основното желание. Но голямо учене падна, от шести клас се готви. Ако някоя майка се интересува, мога да ви препоръчам школата, много съм доволна от преподавателката, умее да мотивира децата, което е много важно в тази възраст, когато те са толкова отвеяни, че ученето им е последна грижа. Но както и да е, откакто излезе резултата се успокоихме и повече не съм мислила за изпитите. Гордея се много с моя малък бунтар, наистина даде най-доброто от себе си и показа, че може детето. Не знам дали достатъчно му показвам колко много се радвам на успехите му, все се безпокоя, че самочувствието му е твърде високо и гледам да го отрезвя, за да не се разочарова, но може би бъркам. Както и да е, за колежа бях толкова щастлива, че е приет, че се разревах пред таблото с резултатите и една мама взе да ме утешава, че имало и други хубави училища (явно реши, че не сме приети), а аз през сълзи й обясних, че рева от радост. Тогава вече съм била бременна с третото бебче, но още не съм знаела, но дано и то е умно като батко си. Simple Smile)) Уф, много се разприказвах. Лека нощ, мамчета, утре имам тежък и интересен ден, ще ставам кръстница на едно сладко момиченце. Целувки на всички.

# 140
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОНСТАНТИН!ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И УСПЕХИ В ЖИВОТА!  bouquet
Цоци Hug,както винаги невероятно точно казани думи! Peace
Днес моята баба има рожден ден и я изненадахме с правнуците й,а тя направо щеше да припадне! LaughingЗа нас е изненада ,когата се видим,затова не се чудете Mr. Green
Теди,казах ли ти,че децата са ти невероятно красиви!?!Дъщеря ти има очите на сестра ми - направо като я погледнах,все едно сестра си погледнах в очите!А мъника колко е пораснал...На празника спеше сладко в ръцете ти,а виж го сега...Да са живи и здрави!
Днес ходих на църква и запалих свещички за всички ни!Благодарих на Господ,че чу молбите ми (ни):
ЩЕ СТАВАМ ЛЕЛЯ НАЙ-ПОСЛЕ!!!
Май по-точното е да кажа вуйна,защото зълва ми е бременна!След многогодишни мъки и ходене по болници,лекари и сумати интервенции,бебо си стана по съвсем нормален начин и съвсем изненадващо(естествено) Mr. Green
Всички сме безумно щастливи!Дай боже всичко да е наред! Praynig
За сайта - казвайте с какво да помагаме - аз се надявах да има форум,ама казахте ,че няма да има и аз друго не се сещам.Ако трябва да се пратят средства казвайте!И на мен ми допада идеята да има представяне със снимки,защото който влезе,ще иска да види истински хора и истории,а не само материали за четене. Peace
Целувки на всички!  bouquet

# 141
Stella Maria, хванах те че не четеш първа страница....Долните линкове ще ти представят Клуб на многодетните родители Пълна къща! Моя съвет по ред причини е, да погледнеш първата страница на тема 6,а не ан 7,че не знам там Сватята какви ги е свършила.....За да се запознаеш по подробно с дейността на Клуба!

Радвам се,че с твоите деца се попълва бройката на умните деца на многодетните! Браво на тях!Линковете:

Действаща тема от форума,свързана с многодетните мами –
Клуб на многодетните родители - Пълна къща (7)

Пишете  задължително в тази тема, защото се обсъждат въпроси, касаещи всички ни!

Други теми свързани с многодетните мами:
Клуб на многодетните родители - Пълна къща (6)
Клуб на многодетните родители - Пълна къща (5)

Пресконференция на многодетните мами!

Иве, насълзиха ми се очите! Бъди плътно до зълва си и се радвай с нея! Успешна бременност и желая!

Сузи, съжалявам скъпа....Но все пак си в челото на класация..мен напр. никъде ме няма.....

Каишке, ще правиш, ще правиш торта ,имаш ли друг избор????И при мен е така...разбирам те!Не съм виждала така дълго подредена къщата си от 100 години!

Албена, не форумозависима, а зомбирана съм от компа...Вие днес пловдивските мами, да не сте се наговаряли колективно да пишете???Браво, браво! Да продължавате в този дух!

Раде, пращай децата на Наталия...Ще ти се върнат професионалисти в шиенето...Таман с 1 куршум 2 заека - гледане и занаят!

# 142
Момичета,много тъжно ми е днес.На Гого най-добрия приятел-Мойсей, катастрофирал днес със мотора си и на място е починал.Обади се едно момченце ,друго тяхно приятелче.Няколко часа умувахме с Дани как да му кажем...Казахме му и ...ми стана още по-тъжно.Татко ми се разсърди,че съм му казала и съм му развалила настроението...Сбърках ли...мисля,че така ще може да запали свещичка утре за него.
Извинете ме ! Спокойна нощ на всички!

# 143
Ох,че тежко Габи!Аз мисля,че сте постъпили правилно,че сте му казали....Поне на мен би ми станало много обидно,ако не ми кажат - все пак му е бил най-добрия приятел....Да почива в мир момчето! Praynig
Цоци,зълва ми е в Испания и колкото и да ми се иска,най-вероятно ще я видя,чак другата година.Но тя знае,че я обичам много и винаги ще помагам с каквото мога, а колко сме плакали заедно по Скайпа,само ние си знаем....Обичам си я като сестричка просто! Heart Eyes
Много лоша новината на Габи...Дано Гого понесе колкото се може по-леко удара... Sad

# 144
габи, правилно сте постъпили, като сте му казали. Така ще може да се прости с него, макар и от разстояние. Мисля, че никога не би ви простил премълчаването. Ужасна новина. Ужасна война по пътищата.

иве, какво нещо е животът... Да са живи и здрави!

# 145
Габи, мила, ужасна новина.  Hug Мисля, че си постъпила правилно. Гого вече е голямо момче, трябва да знае истината за най-добрия си приятел, дори когато тя ще му причини неописуема болка. Мир на праха на момчето. Докога, господи, ще загиват толкова нелепо деца и млади хора по пътищата?!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  Изтръпвам винаги, когато чуя такава вест...
По-добре, че си казала на Гого - така ще може да се прости с приятеля си, макар и от далеч...

# 146
Здравейте мили многодетни мами. Ние сега се връщаме от цял ден седене в Пирогов защото Мони и Цвети се качиха да наберат вишни на една стълба а коланите и се скъсаха и те се пребиха. Мони само си е сцепила джуката  а Цвети си счупи ръката и сега е под 24часово наблюдение в Пирогов. Пратихме свекърва  ми да се грижи за нея докато е там защото няма как да остана с нея защото Ивко реве ако не ме вижда. 

# 147
Габи, горкото момче!!!!Ужасно е! Направо вече нямам желание да пътувам и да се движа с кола!!!!Война не ни трябва, достатъчно е да прочетеш криминалната хроника! Съчувствам и на Гого....Ще му е много тежко!

iva_ , бързо възстановяване и оправяне на близначките! Добре,че имаш помощ в лицето на свекърва ти...Бързо зарастване на ръката!!!!

О, Фейче, ти се появи!!!А Дидка ми липсва.....

# 148
здравейте момичета
много лоши новини заварих тази сутрин.Дано бързо се възстановят близначките.
Иве-честито-пожелай и от нас лека бременност
Цоци-Ти си родена за писател/и не само/благодаря ти ,че беше толкова настоятелна да влизам по често да пиша тук  bouquet
От понеделник започваме-междувременно влез тук и разгледай .Влез на уроците има добри неща за абсолютно начинаещи
http://www.photoshop.startirai.com/

относно сайта-аз ще помогна доколкото мога.Добре би било да си направим една регистрация в Мултиплей и всеки да поства там снимки ,видео или каквото реши,че ще бъде интересно,за да може тези които се занимават със сайта да могат да черпят оттам информация.

Днес пътуваме за Враца за да видим внучката си и Тони да си поиграе с племенницата си.

# 149
иве, да оздравяват по-бързо близначките! Освен че ги боли, сигурно им е много криво заради инцидента.

ани69, това за внучката как да го разбирам?

Общи условия

Активация на акаунт