МНОГОДЕТНИ МАМИ 20

• 22 110
  • 389
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро момичета,
тъжно е да чуя за болни и пострадалите ви дечица,да оздравеят по-бързо,но е част от живота да учим не само какво е щастие и хубави неща,но и какво е болка,страдание и т.н.
Габи аз съм за истината винаги,колко и да е трудна тя и независимо на колко години е детето.Не ги пазя моите за да учат реалността.
Сега имам малко въпроси относно столчетата:
Имам 2 деца,кола нямам.На мен напълно невъзможни са две придобивки,колко и да са евтини и които няма да бъдат използвани почти,но може да  се наложи да пътувам с кола  2-3 пъти в годината?Какво да правя да ходя пеш ли?
И още един въпрос.Ако детето е на 12 но е под 150 см?
Друго,ще ми идват на гости семейство от Украина с две деца с кола,после ще продължат до морето,ще ги глобявят ли без столчета?Аз мислех да ги придружа до морето с малкия Джо,но ще се връщам с влак или автобус,даже и да намеря столче за няколко дни,после на гърба си ли да го нося?
Лек и спорен ден   bouquet

# 151
Габи винаги е по-добре да кажеш истината и то навреме-това ми е принцип и съм разбрала, че е добър .Даже и да боли по-лесно се преглъща.Жално ми е за момчето..но наистина това е живота , дано Гого да го преживее по-бързо.  Ива -бързо да се оправят близначките  newsm17     след такива новини за лоши работи е хубаво като чуеш, че живота върви и се чакат нови попълнения-Иве пожелай и лека и безпроблемна бременност-здраво и хубаво бебе   ylinfant     за сега толкоз-,че ще правя торта и почвам градината-вече тревата е много и....сещате се. newsm03

# 152
Добро утро на 07/07/07!

ivata,забравих...Много се радвам за бебока,който ще се появи.Лека бременност на зълва ти.А те в кой град са в Испания.Беше ми казала ,но забравих

Сестра ми и племенницата ми са тръгнали от Варна и скоро ще се видят с децата.Ах,как исках и аз да съм там!

ива,бързо да оздравявате!

Имам няколко предложения за сайта,ще ви ги напиша след малко,само малкия да спре да ме дърпа за ръката.

Слънчеви почивни дни с много усмивки ви желая!
bouquet

# 153
 Flowers Rose Flowers RoseМойсей Ще се моля, господ да даде сила на Гого , да преживее неочакваната загуба Praynig                                                              Ива, бързо да оздравяват малките сладуранки -хулиганки. newsm06  Хубави снимчиции и прекрасни дечица . Радвам се ,че Р Д е минал добре.И мене скоро ще ме тресе тази треска Лек ден                                                                                                                                                     smile3509   Скоро ще пусна нови снимчици

# 154
javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=151114');Ето ги и новите снимки топли-топли,от морето без морето! 

# 155
Добър ден мами! Hug
Дано днес на тази (уж) късметлийска дата,за всички ни има само хубави новини и мигове!  bouquet
Ива,бързо и безпроблемно възстановяване на пострадалите!
Габи,зълва ми вече се преместиха в Гандия и за сега живеят там.
mama3 ,ти спокойно можеш да минеш за сестричка на момиченцата ти!Много сте хубави!  bouquet
Наталка,мисля си,че когато пътуваш с приятелите си в колата и Джо е седнал в теб,не би трябвало да има проблеми!Нали по закон може отзад да седнат трима възрастни + две деца до 7 години.
Много ме мързи днес....Нищо не ми се прави,а имам толкова много да чистя....
Хубав ден желая на всички!  bouquetИ благодаря за благопожеланията за зълва ми! Heart EyesЩе й ги предам и на нея!  bouquet

# 156
  • София
Ива,дано бързо се оправят момичетата.Ама,че преживяване  ooooh!

Ивата,благодаря за хубавите думи за децата ми  Embarassed Много се радвам за зълва ти.Поздрави я от мен.

Габи,наистина е трудно да решиш кое е по-правилно,но мисля че си постъпила правилно.За съжаление се случват такива неща  Sad

Мама3,много сте сладки!

А аз не разбрах защо Каишка ще прави торта,но с удоволствие ще я опитам  Joy

Стела Мария,браво на Теди.Все така да те радва с успехи и послушание  Laughing

Мамо Цоци,бързо да изучиш фотошопа и на следващите конкурси заедно с Ани 69  и моя Пепи ще се състезавате  Joy

# 157
     Здравейте майчета!!!Имам чувството че от години не съм сядала така спокойно пред компа,да мога да ви прочета,и да ви пиша.А вие сте отишли толкова напред,че сега,и утре сигурно няма да ми стигне.Трогната съм от представянето ми,от Цоцоланка  bouquet!!!Нали гледам мъже,опитвам се да бъда достоен пример Wink!
     За домейна,и аз съм на мнение,че ако правим нещо,то е по-добре да е качественно.Демек да купим.  bouquetза Радетоза труда и!!!И макар че и аз не съм много в час със тези неща,ми харесва шапката.Няма нищо лошо да има деца от различни раси,те ще провокират и чужденците да ни посещават,и да ни се възхищават Grinning Grinning Grinning!!!
     Иве,как успяха и двете?!Ех,то от това белеем ние майките!!!Ще мине,ама...
     Нещо на последък ми се губите,страшно много мами,да не изреждам...Сигурно сте си дали така желаната почивка...Е ще ви помоля-Почивайте и за мен!!! А това съм аз-:shock: Shocked #Crazyа лятото едва сега започва...
     Бях решила да ви развеселя с една случка,но така и не се научих как да качвам снимки и клипчета,но пък ще ви я разкажа:
Онзи ден,нали валя като из ведро в София,и един колега от разсадника отсреща,нахлузил гумените ботуши,по къси панталонки,но със дъждобран отгоре,и като полива цветята в разсадника,а то вали из ведро,а той продължава да полива... Joy Joy JoyИ като за капак мушна маркуча във една огромна саксия със борче посадено в нея,а тя прелива ли прелива,и цялата тор се изсипа навън... Joy Joy JoyКакво му беше станало на този човек Hug?!
     Е от мен за днес толкова...

# 158
Голямо затишие днес...никакви ни няма.Да видя на кого не обърнах внимание сутринта...
Кабо Алма,харесва ми новата снимка в профила ти
Стела,браво на умника.Пожелавам му  избора да е най-правилния
             ....  А другите деца наши умници и отличници-накъде се насочиха.
...Дълго време се говори за сайт на Пълна къща...Никой не изяви желание да направи такъв и Радето ,макар и тя със закъснение, направи нещо от себе си! Въпреки,че не е дизайнер, а програмист. Тя дава нещо примерно! Възможност за вариации съществуват - било като шрифт, надписи, снимки и пр. Постепенно ще пълним! В края на краищата съгласете се,че всичко става на доброволни начала, всеки си има и други задължения, нямаме въобще база, сграда, офис, където да ни е концентрирано всичко! Затова смятам,че при условие,че всеки дава от себе си всичко на доброволни начала - трябва само и единствено да се подкрепяме....
Абе имаше май едни изявили желание,Цоцоланче....но какво стана и аз не знам.А за подкрепата си права-нашата я имате...от тук-моята и за сега от България от децата...има вече компютър в Габрово...

Сузи,какви хубави снимки,какви сладки дечица...пу,пу,пу

Каишка,и аз като теб...липсват ми децата,но пък и почивка съм заслужила.По-малко готвя,по-малко пера.С Тати караме на смесени салати тип основно ястие-със всичко вътре-на него му прибавям и колбасче ....а аз ...Аз вече съм на Лунната ...така че ако чуете виене утре по обед,да знаете,че е от мен

мама3,първо се зачудих къде е мамата на тези сладурани...ами както казва Ивата,ти си им като сестричка

албена,това за форума мога да го кажа и аз...не см просто зависима.. Тук са истинските ми приятелки и не мога без тях

Ани69,нареждам се на опашката за обучение.Благодаря за линковете.Стоян има идея като се върне от БГ да се регистрира във форума.Най-вече заради темите за Фотошоп.Иска да се учи и той.

Мами какво ще кажете....Една мама ,която си говореше  със моите синове за АPPLE и  MAC OS,им предложи да си направят регисрация,а не само да говоря аз вместо тях...така щели да си пазят местенце като татковци.Да направят порасналите ни деца темичка,в която да си говорят за техните си неща...

Шапчице,успя да ме развеселиш с тази случка

Наталия,не знам какво да ти кажа за столчето...не знам закона какъв е в Родината

Раде,мисля,че да вземем домейн име и хостинг е по добре.

Ивата,Гандия е близо до нас.Зълвати я хваща закона за големите помощи.Днес даваха по телевизията първото бебе,родено след изказването на Сапатеро,което е получило 2500 евро

Бях ви обещала да ви покажа как изглежда Минигалерийка със снимки.Понеже може да се монтира само във Уеб блог и Уеб страница,ще ви дам един линк,където може да видите как изглежда.Ето ТУК в полето в дясно вижте минигалерията на
www.flickr.com Това ми беше идеята за представяне на наши снимки.

Благодаря ви,момичета за подкрепата и съчувствието.Ивата,Алма,Феичке,Цоцоланче,Наталия,Каишка,Тедивас  bouquet Днес Гого ми се видя по спокоен.Ще се оправи.Той е силен!

Обичам ви!

Последна редакция: сб, 07 юли 2007, 19:48 от gaby_s

# 159
  • Варна
Здравейте,наистина голямо затишие.Май само ние сме си в къщи.
Цоци,забравих да те поздравя за колажа.Много добре се е получило.Ама и децата ни са си хубави  Simple SmileАз  от кога съм му се заканила на тоя фотошоп,но за сега без успех Mr. Green
gaby_s, благодаря ти.Много жалко ,че толкова рано му се е наложило на сина ти да се сблъска с действителността.Но за такива новини никога не сме подготвени.
Наталия,мисля че това с държането на детето в скута отпада.
Ива ,много неприятно.И то посред лято.Ама понякога така ни връхлитат неприятности,че си мислиш че нямат край.
Навремето когато дъщеря ми беше малка ми се случи в един и същи период да уча за изпити,тя болна от варицела и за капак ми правиха операция на зъба/ходих цяла седмица синя и подута/.Но точно в такива моменти на човек му идва прилив на енергия и сам се учудва от себе си.
Шапчице,сега да не вземат да изгният цветята Joy
Стела Мария,браво на момчето ти.Все така да се справя и занапред. Peace 
ivata ,леко и безпроблемно бременеене на зълва ти. Heart Eyes

# 160
Момичета сега оправям дечковците за сън и нямам време да прегледам дали имаме именници(днес е св. Неделя),затова поздравявам всички които имат имен ден вас и вашите близки (Нели,  Недислав  Недялко и т. н. ) newsm51

# 161
наталка вчера гледах новия закон за пътищата-отпада това, че можеш да държиш детето в теб-вече колкото са местата- толкова и хората вътре. Тедивас- аз съм сладкар и правя торти всякакви. та по този повод обещах една и за Цоци... та я плаша,че ще се размине с тортата ако пак не се обади като дойде в Пловдив.   chef  момичета защо така отговорите излизат само когато започна да пиша... newsm78- в обобщението

# 162
Цоци, може ли да получа нужните документи, за да стана член на сдружението? Оказа се, че съм изпуснала празника, но следващия път... Мерси за инфото и ще чета по-внимателно, хвана ме в крачка.  Embarassed

Иве, да ти се оправят скоро дечицата, а защо са ви оставили за наблюдение? Свекървите понякога се оказват хубаво нещо...

Габи, моите съболезнования за приятелчето. Тези мотори са направо убийци, толкова хора се пребиват с тях, ужасно опасен транспорт.

Мама3, много сте сладки и ти, и всичките ти хубави момичета. Как ги правите тези девойки бе, нещо не съм му хванала цаката досега? Дайте малко опит насам  Wink

Днес бях кръстница на едно прекрасно момиченце, Дарина, в манастира Свети Мина край София, беше невероятен празник, весел, наситен с емоции и дух, с малко бебешки плач и много усмивки. Доволна съм от свещеника, не си претупваше работата, както се случва понякога, а искрено и с вяра си проведе ритуала. Да ми е жива и здрава малката кръщелница, сигурно вече спи като къпана, много се измори. Такива ми ти истории...

Мамчета, много ви благодаря за поздравите за Теди, да ви се връща и на вас. Ако са ви малки хлапенцата и не сте го преживели, ще видите, че радостта е много по-голяма, отколкото сме се радвали ние навремето за нашите изпити...  Wink

Целувки на всички и поздрав на всички именници  bouquet.

# 163
Стела, писах ти на ЛС, но...трябва да с иразчистиш кутията за да получиш съобщението от мен за молбата и за това как да си дадеш парите за членски внос Mr. Green......

Габи, камъните са при мен...Вярно големите ти момчета искаха да правят сайт,но сърце не ми даваше да ги ангажирам.......Те са много заети, незнам, не ми стана много удобно! Но се извинявам...Да, Стоян и Гого си предложиха помощта, признавам! Тогава правиха и сайта на българите в Испания, но....съвестно ми бе някак си.....И аз се сещам за детския форум.....

Ани, видя ли каква опашка се заформя при теб и фотошопа...Ще се избием......Ама да се разберем...аз бях първа!Майтапя се, можем да се обучаваме колективно в конферентен разговор в скайпа.....Ани не я виждам тогав....Ако не е побеляла, ще побелее със сигурност от нас! Ани преди всичко, купи си боя за коса!

За датата днес, т.е. вчерашната вече дата 07.07.07....Една позната роди момиченце днес - непланирано и неподготвяно специално за тази дата и една друга позната баба днес на 07.07.07 стана на 70г.......

Лека нощ от мен!Пак има група на лицата с неизвинени отсъствия......

# 164
Добро утро и приятен ден на всички дами, заформя се прекрасна слънчева неделя, дано сте здрави и усмихнати всички днес Simple Smile

Цоци, вече съм готова да получа всичките ти писма Simple Smile)))

Почвам да правя палачинки, чао, мамчета!

Общи условия

Активация на акаунт