МНОГОДЕТНИ МАМИ 20

• 22 108
  • 389
  •   1
Отговори
# 165
 Hug Приятен ден и от мен.Слънце,усмивки,игри и настроение да има около всички вас!  bouquet

# 166
От вчера ми е едно уморено,едно мързеливо,малкото стана в 6 тази сутрин  smile3507
Но да ви кажа здравей и да питам как сте?

# 167
  • София
Ани,за фотошопа пиши и моя Пепи.Няма само Мама Цоци да знае  Joy и ние искаме  hahaha

Весела неделя на всички ви!

На мен ми е едно мързеливоооо и никъде не ми се излиза,но май ще ми се наложи-трябва да разходим пълния с енергия Анди.Иначе у дома настава...пълен хаос.

# 168
      Теди,на мен пък ми се разхожда,ама някъде в днън горите тилилейски,но нямам с кого Sad.Повечето ми приятелкои щяли да излизат със мъжете си...Пък моят ПАК е на работа Cry!!!Току що му се обадих,за да възроптая срещу това,и той обеща другата събота и неделя,да е само наш.Хич не ме интересуват тези пари,искам си щастливите мигове когато всички сме заедно!Те и без това никога няма да са достатъчно,особенно тук в България!!!Нещо почвам да се депресирам,но това сигурно е защото наближава рожденият ми ден,или защото така бленуваното лято,не носи очакваното синьо море,спокойствие и чайки,а само стрес,от неимоверно многото работа...Я по добре  не ме четете...
     На вас ви пожелавам,да не ви терзаят подобни мисли,а да се радвате на прекрасната неделя!!!Исдкренно ви го пожелавам!!!

# 169
  • Варна
Здравейте, момичета!

Днес едната половина от фамилията се плацика на морето, друга си е вкъщи. Снощи към 2ч. Миша започна да повръща, та чак до сутринта. Вчера беше студена водата и явно там е изстинала. Ама като е жаба голяма и не чува като и се говори, как да седи на сушата, трудна работа. На малките наистина им беше студено и не влизаха, само си намокриха краката. Каката е на антибиотик и на всичкото от горе има наченки на гнойна ангина. Няма Т. и разтройство, само и се лежи и е отпаднала. Днес ще я кара на глюкоза и препечени филийки и сирене.
Дано да е топла водата днес,че да няма и други болни. Искам да походят на плаж докато е тати тук /другата седмица заминава/,че ми е трудно със всичките деца сама на плаж. И тази пуста кола, не съм я карала сама и може това да ни остане от плажа.
Това е от нас. Бъдете всички здравички и дано да няма други болни, че сезона колкото и хубав, толкова и гаден и носи лоши изненади.

Приятна и спокойна неделя на вас!

# 170
Здравейте ! А пък аз съм днес с пълна програма cook 1dishes newsm79 hang clean clean clean До обяд трябва да свърша ,че след обяда съм с newsm06 babydust7Весел ден!

# 171
Здравейте и от мен!  bouquetНа мен пък така ми се спи,но не ме оставиха диванетата...Аз снощи бях купонджийка - с моя приятелка(по женски),направихме тур по дискотеките.Направих си моя фитнес за месеци напред. Mr. GreenСега обаче така ми смъди на очите,защото си легнах в 5,00 сутринта...Снощи имаше и концерт на Щурците и ходихме и там,но стояхме само в началото - децата не искаха да стоят и направо ми скъсаха нервите(за настроението няма да говоря).Но се чувствам отмъстена с дискотеките Mr. Green
Айде отивам да си полежа пак,че направо ще ми изгорят очите....
Илиева,бързо оздравяване на детенце! Peace

# 172
Отивам си при мама за една седмица.
И въобще, до 15 септември все едно, че ме няма. Peace

# 173
Здравейте
Стела-Оставиха я за наблюдение за да видят дали може да замениме обикновения гипс другата седмица с един специален воден защото отиваме на море.

# 174
Мързи ме.....
Не ми се пише, помалко чета - затова прощавайте, ама ще ви карам групово - НА РОЖДЕННИЦИТЕ И ИМЕННИЦИТЕ - ЧЕСТИТО! На пострадалите - бързо оздравяване!
НА МОЙСЕЙ - Почивай в мир, дете! Моите най искрени съболезнования на семейството му!
Ще започваме ремонт, май от тая седмица - МРАЗЯЯЯЯЯ!!!
Това е ! Нямам сила за повече...

# 175
  bouquet  bouquet  bouquet
Привет на всички!
От вчера съм вдигнала мерника на домочадието (най вече на таткото) #Cussing out. Тази събота и неделя ми се наложи да работя и снощи се прибирам в къщи в 10 часа ( в интерес на истината татито ме прибра с колата) и ме посрещат с въпроса- Мамо какво ще вечеряме  #Cussing out #Cussing out даже и хляб не бяха купили. Къщата ми е на вили и могили а моичкия отиде  ribolov преди малко се прибрах и хайде в кухнята ама аз не  Naughty седнах при вас и вече час се правя, че не забелязвам бъркотията  Joy Понякога ми се иска да се бях родила мъж  newsm78
Gaby_s мисля, че си постъпила правилно като си казала на момчето си за нещастието за съжаление няма как да се скрият тези неща и мисля, че той щеше да е наранен много повече ако не е узнал навреме. Преди 8 години почина малкия ми братовчед и ние не можахме навреме да намерим брат му за да му кажем (той тогава беше на 21) защото беше на събиране с приятели и до ден днешен на него му тежи това, че братчето му е било мъртво а той се е веселил  Cry
Мама3 мисля, че е по лесно да се научи кученце да не пишка по килима отколкото тези наши многознайници  Joy моя синковец ме беше докарал до  smile3511 но да е жива и здрава яслата там няма тън мън само за седмица беше разбрал предназначението на гърнето-че не е шапка, чаша или стол.
 Two Hearts

# 176
    Мами3,преди години и аз изпитах отговорноста за къщата на гърба си...По същият начин се прибирам в 11вечерта/тогава работех 2на2/след14часов работен ден,децата бяха още бебчовци,и за тях имаше пюрета,та се прибирам и моят хубостник мъжът ми,от вратата ме подхваща-Какво ще вечеряме?!...Обидих се,вдигнах пътърдия до господа-това го мога,но на сутринта отново тръгнах на работа.Вечерта се прибирам отново след 14часов работен ден,а мъж ми от вратата-Знам какво ще вечеряме,ама сядай да белиш картофи!...Е това беше последният ми работен ден,за две години напред.Работодателите сигурно още се чудят къде са сбъркали!

# 177
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Здравейте,нещо все нямам време да пиша,по памет  newsm78 защото само хвърлям по един бърз поглед...имаме нова мама Stella Maria  Hugчестито кръстничество-голяма отговорност за цял живот bouquet ......една загуба-габи  Praynig Бог да го прости детето.колко нелепи такива загуби стават по пътищата Sad уви
Днес заведохме Ваня в Трявна за изпитите.....имам снимков материал и от реката от миналата седмица и от днес....ако стана рано утре сутринта....по хладинка  Mr. Green ще ги пусна снимките.......сега ми е много горещо отлитам в банята  bath а после  smile3524
mami3 за празника на морето ще си дойдем....евентуално в края на юли пристигаме 29-30 и непременно ще ти се обадя да се видим и да излезем пак с децата  newsm78 но май ще е по-добре някъде из квартала 1swingииииии много добър подход с незабелязването на бъркотията и седенето пред компа  Hands Clap  Hands Thumbsup

# 178
Ох и аз немога да си превъзпитам мъжа /ама да съм мислила като съм го взела  Crazy/ а това, че къщата ми е вечно наопаки вече незнам къде ми излиза  Confused
не съм писала напоследък, ама то няма нищо хубаво при мен за писане ...разбита глава, изгорена ръка, обелено коляно и т.н. и т.н...незнам какво става, уж нов месец почна изпоосакатихме се яко всички  ooooh! Преди малко превързвах пак ръчичка - малкия батко я залепи на котлона и се изгори до кръв...На всичко то отгоре всички сме болни от грип  ooooh! Нещях да пиша за да не се оплаквам...ама чаках чаках нещо хубаво да има да напиша - то само гадости Sad
Знам,ч е ще мине и замине и после пак всичко ще е наред, ама мого бавно заминаваааа...вече чакам само кой ще е следващ...
Айде, аз ще откоцукам към леглото  Hug да събирам сили за утрешния ден /тъй пък какво ли ще ми донесе вече ме е страх.../

# 179
здравейте момичета
прибрахме се вчера от двудневния престой във  Враца.Тони беше във вихъра си-бягаше бос по центъра,въргаляше се по земята ,крещеше като луд,абе пълна програма.В погледите на много се четеше"абе какви са тези родители дето позволяват на детето си така да се цапа и въргаля и босо на това отгоре"Видяхме внучката/На моята сестра голямата дъщеря има момиченце на 11м-затова  и аз имам внучка-нищо че чичо и е с няколко месеца по голям от нея/снимки ще пусна по късно

Теди -защо само Пепи,ами ти Laughingзнаеш ли каква краста е

За всички желаещи да се учат на фотошоп-давайте скайповете си и започваме.Аз мога почти всеки следобед между 2и4ч.Междувременно започнете да преглеждате първите теми от фотошопския форум.А боя за коса няма да ми трябва защото ще се правя на кичури и няма да се вижда побеляването #Crazy

Червената Шапчица -напълно те разбирам .И моя мъж много работи и пътува и когато по някаква причина му запълнят и съботата или неделята- побеснявам.Но..... smile3511

Илиева -то това си е вирус.Даже ние сме го кръстили "арапейка" понеже почиваме на Арапя/за непознатите-това е къмпинг между Лозенец и Царево/Всяка година поне половината от цялата ни компания/поне 40човека сме/минават през този вирус -повръщане, отпаднало им е -полежат ден два и се оправят.Някой имат и разстройство,но рядко има висока температура и рядко продължава повече от два дни.Защо е на антибиотик,то гърлото се е зачервило от повръщането,нормално е да се възпали

Иве браво така се прави.А като спомена Щурците да ви разкажа една случка.Преди 10-11г Отиваме на концерт на Щурците с Най големия Павел.Тогава 5-6годишен/.Интересното при него е,че той може да спи на всякъде щом му се спи./Радва се -скача ,пя и в един момент се измори легна на пейката и заспа и спа до края на концерта,представете си само шума около него-викове крясъци .Но това ни най малко не го смути.Още го бъзикаме

Деси -още ли не е свършила черната серия Weary

Общи условия

Активация на акаунт