МНОГОДЕТНИ МАМИ 20

• 22 101
  • 389
  •   1
Отговори
# 180
Цитат
На моята сестра голямата дъщеря има момиченце на 11м-затова  и аз имам внучка-нищо че чичо и е с няколко месеца по голям от нея
Имам леля с 7 години по-голяма от мен,та нейните деца/4 на брой/са лели и чичовци на моите.Най-малката леля е с 8 години по-малка от най-големия си племенник/моят Даниел-16г./ hahaha
Добро утро,с пожелание всичко лошо да свърши и повече хубави новини.
А аз да питам пак.
Бях питала за столчета,украинците идват на 23 юли,едното дете е на 8, те нямат такъв закон ,но за тук му трябва столче и аз ако пътувам с тях до морето трябва ми столче,нали така?
Значи,в колата ще бъде шофьора,демек съпруга,жена му отпред,отзад едно дете на 13,едно на 8 със столче,аз и Джо със столче,така ли да го разбирам,но излиза  че за един няма да има място,демек за мен.
Моля обяснете като на малоумен,кола нямам,закона не четох и обсъждането не го следях,защото мислех че не ме засяга   Crazy

# 181
  bouquet
Усмихнато утро ви желая  Heart Eyes
Днес съм втора смяна и тъкмо заведах малчо на градина ( с известни пазарлъци) напълних си купа със сливи (гледам да мога да си вляза в банския  Mr. Green) и направо при вас  Heart Eyes
Дидке с нетърпение те чакаме. Александър колкото пъти минем покрай детския кът ме дърпа и вика- Нали тук бяхме с моя приятел? Сега докато обикалях от магазин в магазин (защото в хладилника ни беше останал само студ) видях че са направили хубаво кафененце с площадка до него и можем да го пробваме smile3521
Червена шапчице никак не ми се иска да напускам работа поради ред причини. Упорито се борих да си я получа и да стигна до някъде и не ми се иска да завися напълно от някого пък било и то бащата на моите деца. Смятам да ги науча да уважават труда ми (до сега не се справям никак добре Sad Sad) а до тогава ще  Rage и може от време на време да ви поплаквам на рамо
Деси, стига толкова неприятности де  #Cussing out.Дано по скоро излезете от дупката и отново  Nature Sun With Face
Наталия и аз съм озадачена от закона- трябва ли столче или не  newsm78 Моя мъж се ровичка иа промените на закона и стигна до извода, че не е задължително, но е напълно сигурен, че не може да се возят повече хора в колата от колкото е по документи независимо дали лицето е бебе или възрастен човек  #Crazy което нас направо ни поставя в дилема защото ние сме 5 и обикновенно при пътуване сме поне с още едно.

# 182
  bouquetЗдравейте на всички!Както ще видите и разберете,съм пълен НОВАК!!!Доскоро заобикалях компютъра като объл камък,та затова не можете да видите снимката на децата ми.А те са:Кристиян-8 год.,Живко-2,5год. и Наталия-5 мес.Много дружелюбна е атмосферата при вас!А относно столчетата за кола-мисля,че в законите го няма черно на бяло.

# 183
  • София
Наталка,и аз не съм чела закона,но знам,че трябват столчета за малките и повдигащи седалки за по-големите (за да може колана да ги обхване както трябва ).
Миналата седмица пътувахме и аз много се притеснявах,защото в нашата Лада няма място за две столчета и всички нас.Йоан пътува в столче,но за столче на Анди няма масто,защото отзад седим и Мони,и аз.Отпред са Ваньо и Пепи.Знам,че ни трябва по-голяма кола,но нито имаме пари,нито сме намерили нещо добро,за което да се опитаме да намерим на заем пари.Мислим,че ван няма да ни стигне,защото като сложиш седемте седалки и не остава място за багаж,камо ли за количка и други "луксове".Така че ще търсим микробус.Но кога ще имаме  newsm78 ,не се знае.

Деси,дано по-скоро да минат и заминат всички тези неприятности  Praynig

Ели,как сте?Криско добре ли е? Какво стана с документите в здравната каса?

Неви,къде се изгуби пак? Как е сестра ти?

А аз да си похваля нашия тати-винаги когато е сам и трябва да се приготвя някакво ядене,той го прави. Много ми е оправен  Laughing

Ани,ами аз съм маааалко назад с материала с компа  Embarassed Затова се радвам,че Пепи знае толкова и все си го насърчавам да продължава да учи.Той отдавна иска да учи фотошоп,но сам може би ще му е по-трудно.Благодаря ти,че се захващаш с това!   Hug   bouquet  Hug

А относно внучетата и аз имам достатъчно такива-14 броя. Семейството на Ваньо е със 6 деца,той е най-малкия и аз имам 4 племенници които са по-големи от мен,даже най-голямата от тях е с 5 години по-малка от Ваньо  Wink Имаме 13 племенници и 14 внука.Вижте отдолу  снимки от м.май тази година,когато празнувахме 80 години на свекърва ми.А това са само част от внуците (половината от тях са в Америка  Sad ) Дано един ден и ние така да се събираме с деца и внуци  Praynig

Красим,добре дошла!   bouquet  bouquet  bouquet  Надявам се,че ще ти е уютно при нас.

# 184
Добро утро с чаша кафе !

Момичета,нали ви казах,че ще съм на Лунната диета,няма ги децата ...този път ще се сшравя си викам.Почти издържах до края...без да броим студената диня...Стана 7 и си правя аз филийка с черех хляб и българска лютеничка със сиренце-българско...чял ден им се точа.И като почнаха едни болки ,като ми се поду стомаха ,стана корав като камък.Превивах се,превивах се,а моя мъж вика...само да съм чул за диети,ще те бия накрая.На мене ми трябва здрава жена,не болна..Явно не на всеки се отдава гладуването.Оплаках ви се.И сега едвам седя на стола,ама как да б не ви се обадя...

За всички болнички,за всички стресирани ,за всички уморени...една виртуална разходка из нашата област-Валенсия .Сега Валенсия живее с Купата на Америка , Аликанте и Гуадалест, Бенидорм,с най високите си небостъргачи в Европа,с Терра Митика ... и една голяма прегръдка от мен и нашето градче -Елче

Обичам ви!

# 185
Hug красим,добре дошла в нашата Пълна къща!

Ани,Skype-a ни е ilievi_es

Тедивас,чудесни снимки на голямото семейство  Heart Eyes

деси,чакам  хубави новини  днес

# 186
  • Варна
момичета, ей на и Криси стана на 40 дни! повод да почерпим

Бяхме на църква и свещеникът беше много мил, поговори с нас, пожела ни хубави работи,  после подадохме документите на малкия за международен паспорт. Пуснаха ни да прередим опашката, въобще всички са много внимателни.

Днес съм в неочаквано добро настроение и дори поканих няколко приятелки на питка. Досега все не смеех да му се зарадвам на човека и да приемам поздравления за него, сега какво ми стана2 С каквито и да е проблеми, тойй е тук и не бива да се лишаваме от хубавште моменти, каквото и да ни готи бъдещето.

Деси, мъчно ми е за вас, аман от инциденти1 Хайде вече да се оправят нещата1

Габи, мъчно ми е и за Мойсей - млад човек да си отиде така без време1 Колко ли му е зашеметено на сина ти в момента...

# 187
Габи,правилно си постъпила.И на мен ми се случи нещо подобно и ми се искаше да бях знаела...

# 188
Честито, Лилибон. Да е жив и здрав Криско! Дано след магическите 40 дни нещата тръгнат бързо към оправяне.  Heart Eyes

Деси, дано всички лошо вече е зад гърба ви.

Лек ден и успешна седмица на всички.

# 189
Здравейте мами!
Все забравям да влизам тук...Ама ще гледам да ви изчета утре...

Имам толкова въпроси, пък и за споделяне-..ама съм заплес..

искам да споделя че ни е малка колата - вие с кви коли сте бе хора, все ни е тясно на какте \14 г\ и бебо в коша за кола newsm78

ЛИЛИБОН ЧЕСТИТО!

# 190
lilibon  chefчестито!!!Страхотна питка!!!И ние все се каним ли каним с кръщенетата,уж е едно от важните неща,а все не остава ред...

# 191
ЛИЛИБОН-ЧЕСТИТООООО
Карил - моята кола е Nissan Mikra
а семйната  Nissan Serena Капцитет 8+1

# 192
Лилибон мерси за почерпката,радва ме настроението ти днес.
Тедивас много ти е нежна момата,искам я за снаха,нали няма други желаещи преди мене. Heart Eyes
Не стига че трябва да се купуват седалки а и по-големи превозни средства. ooooh!
Ани и аз искам да уча,но май няма да имам време иначе скайпа ми е същият.
natalia_viktorovna.

# 193
Лили ,Честит ви празник.Много здраве желая на цялото ви семейство Снимката е страхотна. Мами 3, съчувствам ти за мъжо.Моя много ми помага и сега няма да го има почти цяла седмица - лудите ме хващат. Twisted EvilДеси -да не би някой да е урочасал патетата ,че така все бели се случват? Прекрасно голямо-о-о-о семейство Теди.Добре дошла на Красим HugА за закона за столчетата -нито съм чела само ги слушам , обаче ми идва да ги убия  smile3515Вярно че е за сигурността на децата ,вярно е че моята Софи е пухкава ,но няма такова столче като за нея. Ще и слагам колан и толкова.Най - възмутителното е ,че за столовете на по- големите деца ще се преценява на място ,дали са за стол или не. Пък има гладни полицаи много.

# 194
Честит празник на Криско и цялото семейство! Hug  bouquetЕли,много правилно си решила!Радвай се на живота,мислех да ти разкажа за един случай преди време,който гледах по Дискавъри,но все не смеех!Тогава просто онемях от силата на хората и мирогледа им,въпреки нещастието,което ги беше сполетяло....Имаш страхотно семейство и това е най-важното!
красим,добре дошла сред нас!  bouquet
Деси,дано спре тази черна серия от инциденти!  bouquet
Теди,страхотни снимки - пълни къщи!Дано успеете да се съберете всички някой ден за по-пълна снимка! Hug
Ани,и аз се бях запалила по фотошопа ро едно време,ама бързо ми премина.....сега взех да се замислям,особено като ще има помагачи Grinning.
Аз съм гледачка днес - на моя приятелка детето е в нас и е голям купон.Само дето сега ги пратих да спят за обяд и се хилят и закачат,та аз се правя на много лоша.Заплаших ги,че който не заспива и инициира дивотиите,ще го взема при мен в другата стая да спи - явно не им харесва,защото се умълчаха Mr. Green
Лек ден ви желая на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт