Дъжд от Юлски бебенца вали, виж ги колко сладки те били

• 14 496
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Честито на Ани!Да е жив и здрав бебчо и много радост на мама и тати да носи!

# 61
Честита ни нова теми4ка! Да я нпълним с много приятни емоции и бебоци! Laughing   bouquet

# 62
  • На края на вселената!
Нямам никакво време. Само копирам от стара тема поста си за топлофикация и профилактиките им тъпи
Хайде да ви е честито на печелившите
http://www.toplofikaciasofia.bg/news/index.html 

# 63
ЧЕСТИТО НА АНИ!  bouquetАз да кажа,че утре ще съм на лекцията.Дали ще съм сама? newsm78Не ми пука,важното е че ще съм без детето,а после ще пообиколя магазините.

# 64
Емчето, на кой ден се прави тази погача? Нали това е т.нар. понуда?
Една позната - веща в църковните обичаи - каза, че може да се направи когато мама и бебо са добре.
а нещо ми се върти, че се правеше нещо и н 7 ден от изписването.
Имам чувството, че беба ми е изсмукала всички вътрешности. Някой да е имал такива шантави  усещания ?
И моля ви неправете мойта грешка да пазарувате когато сте ядосани   #Cussing out   #Cussing out  #Cussing out - много грозна количка си купих #Cussing out #Cussing out #Crazy Sick

# 65
tweetybaby аз съм чувала че погача се прави на 40тия ден или най-близката неделя до 40тия ден.
Аз днес излязох на раходка с кучката и сега се чувствам ужасно уморена. И се появиха едни гадни киселини  ooooh! направо не мога да дишам
Чак не ми се ражда вече, искам само да се наспя хубаво  Grinning След това вече може

# 66
  • sf
Много пусто в тая тема, бе! де сте всички?
моя хубостник спи от 15ч само с едно събуждане за ядене и направо не ми се мисли какво ще ме прави през нощта  Crazy
а ако не се събуди до половин час ще го вдигам да се къпе и да яде, па кога ще заспива ...  #Crazy
жалко, че компа е в детската иначе щях да си ровча в нета докато се дундуркаме , макар че мъжо не ми дава да го държа пред компа заради облъчване  Cry
айде до после или до утре

# 67
  • София
Честито на мама Ани!   smile3525
Туити, кажи на свекито да се стяга и верно й намери работа в кухнята. Ако трябва й покажи снимката на Сашко на х. кирова. Слушай си доктора - той по-добре знае. Миналата година една приятелка така си навличаше бебето с вълнено елече, та го претопли и цялото се обрина. За количката не може ли да я смениш за друг модел от същия магазин? Опитай Wink
sandcastle, защо не пробваш да се разходиш рано сутрин. По-хладно е и краката няма да са ти толкова подути. Заведи мъжа си на кафе пред иработа.
И моите гърди са напрегнати, чак ми е неприятно като слагам сутиен, но нищо не тече. newsm78
Да ви се похваля. Днес си взех резултата от микробиологията и всичко ми е чисто.  newsm44
Рокси, и аз така бях първата бременност. Преносвах, беше ме обхванало пълно спокойствие, търкалях се по креватите. И изобщо не обръщах внимание на обажданията по телефона.  smile3533

# 68
Честито на мама Ани, да са живи и здрави с бебчето!   bouquet

Аз уж съм тук с половин око, стана ми нещо лошо, додрайфа ми се и ме опънаха едни контракции  Sick. Сега ми помина вече и ми светна пред очите  Rolling Eyes Дано се спи тая нощ, че миналата вечер умрях от жега и задух  Praynig
Абе вие всички хубаво ходите на лекции, ама тук такива няма, чак почвам да си мисля, че ще съм като пълен идиот по време на раждането, истината е, че си нямам и грам идея кво трябва да правя  Embarassed Бе, квот стане, неродено няма  Laughing И все пак щеше да е добре малко да ни бяха подготвили и нас  Rolling Eyes

# 69
  • BG
Здравейте момичета!   bouquet
Честито на родилите мами. Желая им бързо нъзстановяване, а бебковците да са ви здрави, мноооооооооого да ви радват и слушкат!   bouquet
Днес четох една смешна тема и ви я копирам. Дано да се смеете както аз се смях!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=203372.0;all

# 70
  • BG
Емчето, на кой ден се прави тази погача? Нали това е т.нар. понуда?
Една позната - веща в църковните обичаи - каза, че може да се направи когато мама и бебо са добре.
а нещо ми се върти, че се правеше нещо и н 7 ден от изписването.
tweetybaby, аз знам, че се прави на 40-тия ден от раждането като се ходи с бебко в църквата и на тържеството се канят само жени.   Thinking

# 71
  • София
Tweetybaby,има много противоречиви мнения кога се прави погачата.Едни казват преди 40 дни на детето,други-след това.Пък да е в неделя,а не в събота...Трябвало да са дни,когато не се пости... ooooh! Ако слушаш 5 човека и петимата ще ти кажат различни неща,така че си го прави когато си искаш  Peace
А за обличането аз направих грешката малкия да го навлека(с боди с дълъг ръкав и тънки ританки)за разходка след 20 ч в жегите и го прегрях.Избиха му ситни червени пъпчици и вдигна температура 38,8  Shocked Така че ти си прецени кое ще можеш да преглътнеш по-лесно-натякванията на свеки или притесненията покрай детето как да го охлаждаш.
Donsyy,и моят в началото не се будеше с часове,та и аз се чудех какво да го правя.То след къпане най-бързо огладнява и се разсънва,ама не може да го къпя по 6 пъти на ден  hahahaСлед една-две седмици той ще се чуди как да те събуди  Joy
!Честито на Ани!Бебчо да е добричък и послушен,че да и е по-лесно на мама възстановяването

# 72
  • София
Здравейте мили мами! Честито на всички родили вече мами и леко раждане на чакащите! Praynig
Аз честичко ви чета,но досега не съм писала във форума.
Имам един въпрос към мамите родили в ТК. Тъй като нямаме брак с таткото,искам да ви питам дали в ТК искат нотариално заверена декларация за припознаване на детето?
Благодаря ви предварително! Hug

# 73
  • BG
Елпет, може да си поръчаш с карта, доставката е 6 евро. На английски май няма, и аз се озорих.
Леле, днес ходих да се разходя, много ме натиска това зверче, сякаш ме дърпа надолу. След около час и половина разходка започна да ме боли ниско долу, както описвате- като менструални болки. И да не говорим, че като се друсне едвам успявам да се остискам да не се напишкам Laughing Абе весело е с мен Laughing
Иначе си понапазарувах разни неща, хапнах на въздух и сега си лежа, и настроението ми е много хубаво. От какво повече човек има нужда.
borianna, ако натиснеш долу знамето на Англия и там е на английски и съответно поръчките са от там. Не съм сравнявала асортимента и цените.
И аз се чувствам по-добре като излизам на разходки. В крайна сметка това са последните безгрижни дни. Помолих таткото да ходим всяка вечер по разходки, защото после няма да има как с бебко. Незнам дали съм права, но определено няма да имаме помощ след раждането (поне не постоянно) и ще си седим в къщи, и сега някак си ми се иска да съм навън колкото се може повече.

# 74
  • София
wwesie, добре дошла!
Ето инфо от столична община -
Районна структура-изпълнител : служба"Гражданско състояние"
Означение на услугата : АП-24
Наименование на услугата : Документ за припознаване
Необходими комплектоващи документи : Писмена декларация пред длъжостно лице от бащата и майката или нотариално заверена декларация
Нормативни документи : СК (семеен кодекс)
Срок за изпълнение : Веднага

виж и тук

Ренка, затъжихме се за теб Grinning Честито бебче и на мама Ани  bouquet Само радост да й носи Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт