Мила моя мамо, понякога за мен си зло голямо!

• 85 523
  • 586
  •   1
Отговори
# 435
Вчера на гости ни беше детето на приятелят ми. Беше си скъсало ръкава на якенцето и понеже много ме дразнеше, реших да го зашия. Малкия обаче не си даваше якето и аз с целия си акъл, започнах да шия, докато е на него. По едно време така изпищя това дете, чак настръхвам като се сетя - аз яко съм забола дебелата игла и съм му пробила кожата. После много го гушках, обаче явно още не ми е простил, защото много старателно ме заобикаля ooooh!

# 436
Ех, смях се, кисках се и си повтарях "ааа, аз така няма да правя"! И накрая какво - купих му буйки, реших да ги пробвам и се опитах да му ги сложа барабар с хартиите! Сетих се, махнах ги и ги сложих - разменени лява и дясна! Срам, срам!

# 437
  • Sofia
 Joy С хартиите и аз съм се опитвала да и  обуя новите обувки. Даже съм се карала, че си криви краката и не ги вкарва като хората. Срам Embarassed

# 438
аз пък един път като държа малката така на хълбока на кръста  на една страна с лице на вън и преминаваме от едната стая в другата ,незнайно как и цапардосах главата в касата на вратата   ooooh!  ooooh!  ooooh!  Срам  Embarassed

# 439
Казвам днес на малката:
- Хайде донеси от спалнята един памперс.
Отива детето, връща се, но не носи нищо. Аз пак ́и казвам да донесе, а то отговаря "Няма!" И аз пак повтарям, а то пак казва "Няма!" Ядосах се как може така да ми отговаря и отидох да взема памперс...Отварям шкафа, поглеждам вътре: празен! Няма памперси, свършили. То детето ми казва "Няма!", ама кой да се сети.... Embarassed

Напоследък се ядосвам за все по-дребни неща... Sad

# 440
мис арк , колко е голяма малката Simple Smile много ми хареса как простичко ти  е отговорила пък ти ... hahaha е сигурно не ти е било смешно , че ти отвръща така, но аз не мога да се спра в момента Joy

# 441
мис арк , колко е голяма малката Simple Smile много ми хареса как простичко ти  е отговорила пък ти ... hahaha е сигурно не ти е било смешно , че ти отвръща така, но аз не мога да се спра в момента Joy

На 2 годинки без 10-тина дни. Hug

# 442
Много хубава тема. Браво на авторката и всички, които са писали след това smile3501
  Аз не съм родила още, очаквам бебка след няколко месеца, но се притеснявам от това, че съм малко хаотична и не много прибрана. Понякога и двете ми ръце са леви и нищо не мога да опазя Mr. Green Та се чудех как ще е със бебе. Темата ми даде представа, че всеки греши, и това е човешко, простимо и поправимо. На моменти комична, но и много искрена и истинска. Браво момичета!!!

# 443
аз пък един път като държа малката така на хълбока на кръста  на една страна с лице на вън и преминаваме от едната стая в другата ,незнайно как и цапардосах главата в касата на вратата   ooooh!  ooooh!  ooooh!  Срам  Embarassed

Това и аз съм го правила. Tiredа днес си играхме и той скача от леглото а аз го хващам.голям смях,много се забавлява хлапето.мен ме заболяха ръцете и му казвам :"Хайде да си починем малко че мама я заболяха ръцете" И като казвам тази реплика го свалям от леглото.И така 2-3 пъти докато разбере че наистина играта свърши.качва се той на леглото пак и аз си мислех че ако не протегна ръце към него няма да скочи.Да ама не.Скочи  а аз не можах да реагирам(бях се зазяпала в тв-то)и  се размаза на килима.Какъв рев беше.... Confused

# 444
Страхотна тема ,как се смях само та и аз да се разпиша в момента това се сещам синът мии беще на 1г и нещо и започна да прави първите си стъпки  сам.И гледам аз майка ми от едната страна -мъжът ми от другата и майка ми вика"ела при баба"и мъжът ми го пуска леко и започва едно клатене ту наляво ту надясна аха да падне но се крепи-аз стоя отстрани и се изумявам от уплаха да не падне ноо......падна и двамата участници в играта се спускат върху него но все пак той успя да се удари в ръба на един шкаф.И до ден днешен /вече е на 6г./има лека вдлъбнатинка на челото като трапчинка .Но кво да се прави мераци детето да ходи само Simple Smile

# 445
Когато сина ми беше бебе много обичаше да го подхвърляме лекичко във въздуха,размазваше се от кеф Grinning.Един ден,подхвърляйки го,той се залива от смях,аз също,и реших да отидем в другата стая.Не се съобразих че където е касата на вратата е по-ниско,и на всичкото отгоре бях започнала по-силно да го подхвърлям...Така издрънча главичката му в касата на вратата Sick,че направо ми призля,още ми се свива стомаха като се сетя за тази случка.Бях се уплашила ужасно...и плаках повече от него Mr. Green.

П.п. Поздрави на Биляна,темата наистина е страхотна  bouquet
Сега се връщам да чета,нямах търпение първо да се разпишем и ние с нашата случка(една от многото...)

# 446
 Joy Joy Joy уморихте ме от смях
нашите истории са страшни,но не и смешни Confused

# 447
Наистина много се забавлявах с вашите истории.За съжаление нашата не е смешна.Точно преди Коледа решавам да си направя нес кафе.Стоплих си вода в една чаша и в този момент телефона ми звънна.Оставих без да се замисля чашата на края на масата и си говоря по телефона.В този момент чух писък,обръщам се и виждам малкия с чашата в ръка.Направо ми идваше да се гръмна #2gunfireГолям рев изревахме и двамата Cry

# 448
Е и аз да се включа....Та тръгваме онзи ден на гости. Оправяме се бързо и тръгваме ....абе гледам детето нещо покучва, нещо се спъва, но много подканващо я моля да ходи малко по-бързо.....кога поглеждам в колата, ми аз съм разменила на детето ботушите Embarassed и то милото едвам издрапа до колата......

# 449
Ами тя темата е за майките,ама аз ще кажа нашия тати какво направи  Laughing
Бяхме на почивка уикенда на една вила и си седим в механата аз,татито и беба-на 1,2 г между нас.Аз я храня с някакъв ориз с пиле,обаче понеже отзад пейката нямаше облегалка и с едната ръка аз и баща и  я държим отзад.Обаче по едно време тя почва да се лигави и да се извива назад и в този момент баща и усеща,че вече не я крепи отзад,а си хапва спокойно и с периферното си рение забелязва как тя е силно наведена назад (обаче аз я държа де) и с голям замах се опитва да я хване да не падне обаче не я нацели,а заби 12 грамовия си пръстен в челото и  newsm09 Съответно тя вече наистина падна назад цялата в рев и той докато я вдигне от пода и трясна главата в пейката на която седяхме  #Shocked
  Ейй,какъв рев беше после,а ние двамата  smile3538  smile3538

Общи условия

Активация на акаунт