Недоносени деца - 2

• 23 593
  • 339
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Mim40, благодаря ти Simple Smile
Точно се бях притеснила, че не беше писала известно време. Как е Тери, започна ли да яде нормални количества?
Надя, честита ви думичка - според мен това е една от трите най-важни думички - "мама", "тати" и съответното име на детето Simple Smile.
Вики пък е в някаква фаза - страхува се от радостните писъци на децата, страхува се като го оставя сам на земята (направих му кът за игра, където няма опасност да се удари или да падне, но.. ядец)...

# 166
val stef, честита първа годинка на малкото адашче!!! да е здравичка и да радва много мама и тати!

# 167
Как е Тери, започна ли да яде нормални количества?
Оооох, какво да ти кажа?! Шантава работа! Млякото все така го яде - като играчка. А в тези жеги и пюретата и кашите ги яде сякаш по задължение. Само водата приема с охота. Преди не я помирисваше, а сега...света ще изпие. На 25ти ще ходим на консултация. Какво ли ще покаже кантара - направо не знам!?  Tired

# 168
  • Варна
Да се оплача - вчера вечерта Вики падна от спалнята - уж беше полузаспал, кога се е претърколил през цялото легло - на дългата част, така и не разбрах. Видях го в момента на падането - такъв плонж с въртене; удари си леко главичката и бузката си е ударил в един преходник - отпечата се веднага във вид на сининка. Стресна се миличкото и плака около 5 минути и изведнъж както ревеше и заспа. За всеки случай се обадих в спешна помощ да питам какво да наблюдавам, те ме стреснаха - веднага да съм го водела в Окръжна болница за снимка. Там го погледна неврохирург (гледа му очичките с фенерче и му опипа главата) и каза, че добре че не сме направили снимка (още повече, че сме недоносени) - засега нямало нужда. И сега 2-3 дни ще го наблюдавам дали няма да се държи странно - да не се успива, да не плаче в нестандартни ситуации, да не повръща...
Хем си знаех, че вече мога да очаквам да ме изненада бебока, хем явно съм подценила ситуацията. smile3511

# 169
Viki_76 , много е неприятно, да...И аз го преживях  ooooh! Бях оставила Жоро на дивана в кухнята, а аз готвя...за секунди стана...Също като при вас..веднага заспа, което много ме стресна...слава богу, нищо му нямаше-като се събуди беше жизнен, хилеше се..добре, че забравят бързо  Mr. Green

# 170
И ПРИ НАС СЕ  Е СЛУ4ВАЛО НЯМА СТРАшНО МАМ4ЕТА.БАТКО И Я ГЛЕДАшЕ АЗ СИ ПРОСТИРАМ ПО ЕДНО ВРЕМЕ СТРАшЕН РЕВ.ВЛИЗАМ В СТАЯТА АДИ НА ПОДА  РЕВЕ БАТКОТО РЕВЕ ПОВЕ4Е ОТ НЕЯ.НА АДИ НИщО И НЯМАшЕ АМА БАТКОТО ДОСТА СЕ БЕшЕ УПЛАшИЛ

# 171
не съм съгласна с теб palikarova.br  Naughty страшно може и да има, това че при твоето детенце се е разминало, не значи че при всички е така. пазете си децата, не ги оставяйте нависоко

# 172
TO лошото не дай си боже може да се слу4и ВЪВ ВСЯКА СИТУАЦИЯ.Колкото и да ни се иска не можем да предвидим вси4ко Да трябва да сме внимателни но не и да се вманиа4аваме не е от полза нито за нас нито за децата ни.пък и аз по ниско място от пода не знам там ли трябва да ги оставяме

# 173
ами, моите израснаха на пода, защо да им причинявам нещо, което мога да им спестя  Shocked като например падане от спалнята. едно бебе ще падне на 4 месеца, друго на 8, ако не алгаш там обаче, няма как да падне, не мислиш ли така  newsm78 или се необходимо да ги оставяме точно на такива места, за да паднат и да се научат  newsm78

# 174
  • Варна
Аз направих място на пода преди няколко дни - постлано с няколко одеала и чаршаф - с идеята да го оставям да играе там, обаче като го сложих първия ден се стресна много, втория също ревна още докато го оставях там и бях решила няколко дни да не го слагам - да забрави страха си, но... белята стана.

# 175
за моя радост нямаше такива емоции, сложих ги на пода още на 4 месеца  Peace

# 176
TO лошото не дай си боже може да се слу4и ВЪВ ВСЯКА СИТУАЦИЯ.Колкото и да ни се иска не можем да предвидим вси4ко Да трябва да сме внимателни но не и да се вманиа4аваме не е от полза нито за нас нито за децата ни.пък и аз по ниско място от пода не знам там ли трябва да ги оставяме

това с ирония ли беше замислено, не е особено уместно.

Против съм децата да се гледат под похлупак, но имам случай пред очите си, как точно паднало от спалня дете направи субарахноидален хематом, гърч и лежа в Детска неврохирургия.
И офф- направи нещо за начина си на писане, полуневъзможен е четене Peace

# 177
И аз имам такъв случaй.Само че детето прохождаше,падна и даже му лепиха раната на главата.Това значи ли че не трябваше даму разрешават да ходи.

# 178
първо говориш за по-голямо бебче и второ пада от много по-ниско

# 179
Хей, момичета!! Стига сте се карали  Naughty , тук сме за да си помагаме и подкрепяме   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт