Отговори
# 255
констанс следващия път 4укни един телефон да си направим среща гореща
за капата първия момент си помислих 4е съм аз ама не съм била  Mr. Green

# 256
А бе да ти кажа и аз си мислех, че си ти, ама мама му стара не бях сигурна

# 257
МИЛЕНА

Повече по-късно или в скайпа.....Всичко е нормално и добре с Милена......

# 258
А бе да ти кажа и аз си мислех, че си ти, ама мама му стара не бях сигурна
ами като не помня къде съм ходила в петък само се сещам 4е плащах сметки  newsm78

# 259
Да попитам, какво правите по цял ден? Аз съм от няколко дни/3 дни/ в къщи и се побърквам, излизам разхождам се, ама то за няколко часа, а и тази жега ме побърква #Crazy ooooh! Нито мога книга да чета, нито да изчистя качествено, а бе от 13 години не съм си стояла в къщи и нещо не мога да влеза в ритъм.

# 260
  • София
И аз багажа не съм си приготвила но съм си купила всичко необходимо и до понеделник смятам да го оправя като в него ще сложа малко от нещата най-нужните а другите след това ще ми ги донесат! Peace
Сонита пази се мила и мисли за хубави неща само не си натоварвяй главицата с глупости,Теди ти също всичко ще бъде наред при всички! Hug
Ребека радвам се че при теб всичко е наред а за лекарите нали си говорихме ужас са....... #2gunfire
За промоцията в Фемина записванията са били до вчера!
Ади преди малко те видях с мъжа ти махнах ти ама ти така ходеше съсредоточнео хванала го за ръчичка че не ме и видя Simple Smile а корема ти е станала мнооооооогооооо..................голям   Mr. Green Party

# 261
Да попитам, какво правите по цял ден? Аз съм от няколко дни/3 дни/ в къщи и се побърквам, излизам разхождам се, ама то за няколко часа, а и тази жега ме побърква #Crazy ooooh! Нито мога книга да чета, нито да изчистя качествено, а бе от 13 години не съм си стояла в къщи и нещо не мога да влеза в ритъм.

свиква се  Peace

# 262
Ох, дано по-бързо свикна. Simple Smile Вие поне сте на морето, там е друга работа Laughing

# 263
Ох, дано по-бързо свикна. Simple Smile Вие поне сте на морето, там е друга работа Laughing
аз ако бях на теб щях да се разплуя от лежане, спане и филми, как ми липсва това, ех мечти, който има време да мързелува и за мен,

# 264
Клара, аз така си мислих преди да изляза в болнични, ама не се лежи цял ден, а за спане и дума да не става аз не мога място да си намеря, въртя се като риба на сухо, а и тази бременност за разлика от предишната ми хич не ми се спи. А филми можете да ми препоръчате Simple Smile, че нещо новите филми не ми харесват май все повече държат на ефектите а не на сценария  newsm78

# 265
За мързелуването - сложно е момичета.
Веднъж като си се хвърлил в маминския ритъм и после е много трудно да релаксираш напълно. Поне при мн е така.
Сонита - стискам палци да е наред всичко и при теб, добре, че написа, че се бяхме притеснили

# 266
  • Видин
Привет от мен Hug
Как сме? Мързелуваме си и си дебелеем Whistling. Та като заговорих за дебелеене вие как сте с кг.? Аз съм вече +15  #Crazy Sick #Cussing out
Нали още нямаме бебета?
Е май това е от мен за сега   bouquet

# 267
  • Пловдив
Ади и аз не съм приготвила нищо за болницата,имам същото чувство че няма да раждам аз.
Купила съм едно единствено боди и до там се изчерпват покупките ми.Ж елание имам но вътрешно нещо ме спира.

# 268
marianamama наистина имаш  достатъчно много време, не се притеснявай и не им се връзвай отсега. Аз още се надявам да родя нормално  Peace Гледам Малейна ти е писала за позата за обръщане на бебешора  Heart Eyes
Тиги ти ако пишеш дълго, аз съм с фермани  hahaha я си пиши  Peace

Нищичко не съм приготвила...нито за беб, нито за болницата...май ми е време  Thinking

Ребека да ти е жива и здрава борбената мадама  Heart Eyes
Сонита пази се миличка  love001

аз ако бях на теб щях да се разплуя от лежане, спане и филми, как ми липсва това, ех мечти, който има време да мързелува и за мен,
Joy Joy Joy може ли и аз  Praynig имам същите мечти  hahaha

# 269
  • Пловдив
Здравейте момичета   Simple Smile
И аз не съм си приготвила чантата ама май ще трябва...Днес бях при доки на консултация и   ...за първи път се стреснах,та затова и да се успокоя малко по магазини по джиткахме с милото тати че да меуспоки:).....бебо за една седмица много порасъл,цели 5 мм на главичката,а преди за две седмици бях 3мм и сега термина ни излиза на 30.07.....направо изтръпнах....ама как така....сякаш хич не съм готова да раждам толкова скоро...мислех си поне до 07-08 август да си искараме....то защото и само за една седмица...и направо се ужасих ама доки ме успокоява ....че всичко било наред,бебо се е обърнало с главичката надолу,плацентата ми била идеална изобщо какво толкова, че бебо е по голямо....ама нали няма той да го ражда...но каза че накрая ще прецени ако наистина е голямо....аз щото съм дребничка....не било проблем ако се наложи и секцио....ама дано не се налага де....Оф май объркано стана,ама малко се притесних,а той едва ли не не съм го разсмяла....той скоро не бил имал мама с толкова лека и безпрблемна бременност....та сега да съм се притеснявала за няма нищо... Утре мисля да излизам по магазините че наистина в къщи ми писна,макар че съм отпуск само от 29.06....но наистина може да свикнем:)))))Лошо само че повечето ми познати са на работа...ама...хайде лека нощ че се улях:)

Общи условия

Активация на акаунт