Събуват ли си обувките гостите у Вас?

• 37 851
  • 693
  •   1
Отговори
# 540
Я един въпрос за тези почитателки и привърженички на мнението: Не се събувам като ходя на гости, очаквам същото и от мойте гости....Събуя ли се ще си разваля тоалета, та нали обувките са част от него... Та въпроса ми е- Какво правите ако навън е валяло и е страшно кално, пак ли не се събувате, и очаквате ли и гостите ви да не се събуят?

изтриват си обувките на изтривалката и влизат смело.
след тях почиствам. не виждам къде и в какво се състои проблема, че да го оцветяваме в цветовете на дъгата.

# 541
  • София
Я един въпрос за тези почитателки и привърженички на мнението: Не се събувам като ходя на гости, очаквам същото и от мойте гости....Събуя ли се ще си разваля тоалета, та нали обувките са част от него... Та въпроса ми е- Какво правите ако навън е валяло и е страшно кално, пак ли не се събувате, и очаквате ли и гостите ви да не се събуят?

изтриват си обувките на изтривалката и влизат смело.
след гостито почиствам. не виждам къде и в какво се състои проблема, че да го оцветяваме в цветовете на дъгата.

Някак си ми е по-акуратно  Joy Joy Joy
по-прегледно  Laughing Laughing Laughing

Ей ,Кампари ,недей да знаеш много ,че да не поканя и тебе -да ми изпереш накиснатите гащи smile3533.

Отивай смело - знайш как хубаво посреща  Peace Peace Peace

Алексче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 542
  • UK , Somerset/BG Veliko Tarnovo
Естествено!!!Имаме малки деца!Отвън с обувките се внасят микроби и какви ли не нечистотии!Събуват се и още как и то на стъпката пред вратата , след което внасят и поставят обувките си на етажерката в коридора.

# 543
Да,събуват ги.Но не е правило,т.е. не ги карам аз и ако не го направят,няма да им се скарам...много. Mr. Green

# 544
Да,събуват ги. Но не е правило, т.е. не ги карам аз и ако не го направят, няма да им се скарам...много. Mr. Green

Сладуранка   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 545
 Събуват се и още как, все пак малко дете има в този апартамент. Какво, те ще ми внасят мръсотия (в други държави всеки ден се мият улиците, ама тука е веднъж годишно), а тя ще ми лази по пода и ще си лапа ръцете после. То и без това съм постоянно с парцала в ръка след Ива, та остава и след гостите да тръгна.
 А за новите чехли, свеки се грижи - всеки месец подарява, та още малко разпродажба ще направя  Mr. Green

# 546
Ей няма край тая тема... Събуват си и обувките и гащите... Държа ги да си пият кафето ей така - дибидюс Mr. Green

# 547
Ей няма край тая тема... Събуват си и обувките и гащите... Държа ги да си пият кафето ей така - дибидюс Mr. Green

hahaha

# 548
къде ги слагаш да седнат? Mr. Green

# 549
Ник'во сядане! Прави до стената!  Laughing

# 550
Ник'во сядане! Прави до стената!  Laughing

С лице към стената и с едната ръка вдигната, че с другата държат кафето - и у вас ли е така, защото у нас е задължително....

# 551
  • София
Много я обичам тази тема. Като ми е криво, идвам да почета малко и да се позабавлявам.Simple SmileSimple Smile

# 552
# 553
  • гр. София
Аз пък се чудя на тези дето им лазеха децата и имаше опасност да оближат обувките на гостите ,не проходиха ли вече. newsm78

# 554

Общи условия

Активация на акаунт