Неттера станал платен- егати простаците!

• 4 333
  • 66
  •   1
Отговори
# 30
www.e-televizor.com - безплатен е и не иска регистрация.

# 31
  • Там,където се събуждам щастлива.
Тоя сайт благотворителен ли е? Дали си няма разходи? Взимаш нещо, а не даваш нищо? Губи ми се логиката...

Сигурно има, ама и холандските имат, но все още не са поискали по 150 евро. Даже и не си го помислят ( да не говорим, че качеството им е в пъти по-добро )

# 32
Що за сравнения?! Осъзнай се, може би имат друг мотив. Искаш нещо-плащаш. Къде е проблема?!

# 33
ами надявам се да не е истина това, което казвате, но и заглавието на темата е малко пресилено и звучи ...

Кое му е пресиленото бе? Naughty Това трябва да си идиот от класа за да резнеш възможността на емигрантите от Америка да гледат бг телевизия. #2gunfire Що руснаци не искат пари за он-лайн телевизия? Ще си гледаме руска телевизия, бах ти идиотите български! Sick #2gunfire
на емигрантите от Америка надали им е до Нетерра
не ми харесва тона ти и обръщението "бе" също, последно пиша това и повече няма да чета тази тема:
ето връзка с нетерра /копирам го от сайта им/:
24 часова поддръжка
Свържeте с нашият екип по следните начини:
Skype- neterratv
ICQ - 409857951
AIM - neterratv
YIM - videoneterra
MSN - videosupport@neterra.net

пише още и следното
"Достъп до някои безплатни медийни продукти. Всички новорегистрирани потребители попадат автоматично в този план на достъп.
"
попитайте ги директно, дали е така и тогава говорете
нямам нищо общо със сайта, но ми харесва и редовно го гледам

# 34
Тоя сайт благотворителен ли е? Дали си няма разходи? Взимаш нещо, а не даваш нищо? Губи ми се логиката...

Сигурно има, ама и холандските имат, но все още не са поискали по 150 евро. Даже и не си го помислят ( да не говорим, че качеството им е в пъти по-добро )
А аз, ако искам да гледам холандската ТВ на аванта, става ли? Wink

# 35
ами надявам се да не е истина това, което казвате, но и заглавието на темата е малко пресилено и звучи ...
Кое му е пресиленото бе? Naughty Това трябва да си идиот от класа за да резнеш възможността на емигрантите от Америка да гледат бг телевизия. #2gunfire Що руснаци не искат пари за он-лайн телевизия? Ще си гледаме руска телевизия, бах ти идиотите български! Sick #2gunfire
Браво, аферим, машаллах. В четири изречения си казала пет псувни. Добро постижение бих казал аз...бравос

# 36
  • Там,където се събуждам щастлива.
Нямаш проблем!

http://www.uitzendinggemist.nl/

http://www.tien.tv/web/show/id=47822

А и всяка програма си има сайт, където са качени предаванията.

Последна редакция: пн, 02 юли 2007, 23:06 от Kalinka

# 37
Сравнявате Холандия с България ли? Ахахахахаахахаахаахахахаха  Joy

# 38
Сравнявате Холандия с България ли? Ахахахахаахахаахаахахахаха  Joy
Не се смей адаш. Давай да учиме холандски, че да използваме авантата.  Wink Laughing

# 39
Браво, аферим, машаллах. В четири изречения си казала пет псувни. Добро постижение бих казал аз...бравос

Да не мислиш, че само ти можеш, Боко? Трябва много да са ме изкарали из нерви за да се изпускам на псувни, но тези си го заслужават. #2gunfire

Сопрано, само от посещаемостта на сайта би трябвало да печелят предостатъчно. Само българите ще плащат за он-лайн телевизия? Я покажи поне една чужда, която да е платена! Crossing Arms

Ами мерси, но за он-лайн медии НЕ ПЛАЩАМ! И една стотинка.

# 40

Да не мислиш, че само ти можеш, Боко? Трябва много да са ме изкарали из нерви за да се изпускам на псувни, но тези си го заслужават. #2gunfire

Сопрано, само от посещаемостта на сайта би трябвало да печелят предостатъчно. Само българите ще плащат за он-лайн телевизия? Я покажи поне една чужда, която да е платена! Crossing Arms

Ами мерси, но за он-лайн медии НЕ ПЛАЩАМ! И една стотинка.
Peace Crossing Armsамаха де(sp?)

# 41
Ми не плащай, то не е задължително..Така са си решили-така са си го направили..

# 42
ами така е де като сме си тръгнали ша ни отрекат и ТВ-то а после и във форума няма да ни пуснат че не мое да гледаме сладко отвращение, или коя там се женела- Жени, и т.н оте*аха ни хениоооооо ooooh!

# 43
# 44
А на мен ми се отваря сайта и ми вървят всички канали. Без регване дори.

Общи условия

Активация на акаунт