Кухнята - в детайл

• 64 559
  • 323
  •   1
Отговори
# 255
Какво е дозатор? Embarassed

# 256
Малък съд,който е под плота.В него се слага препарат за миене на чинии/веро.Отгоре има човка,както на течните сапуни,тя изпомпва дози от препарата.Седи много компактно,изчистено,защотот те лишава от удоволствието да имаш бутила с Веро на мивката.

# 257
  • София
Някъде май съм чела, но да попитам още веднъж. Дали тези по-евтини дозатори от Бриколаж и Практикер (май там имат такива) си заслужавада се вземат или те бързо се развалят. Някой има ли такъв? Или да не се стискам и да поръчам по-скъп, от колко бяха те, 70-на лв май?

# 258
Пластмасовите са около 20лв, а другите май са 40-50лв. Аз поне не съм срещала по-скъпи.
Също се чудя какъв да купя.

# 259
  • Варна
Купих си дозатор за 36лв. Оказа се че е производство на Хром-Силистра. После намерих фирмен магазин и там ми казаха че са по 18лв. Качеството е добро. Не съм ползвала на друг производител, но от този не се сещам нещо да се оплача.

РОкси, на снимката можеш да го видиш
http://images21.snimka.bg/004254904.jpg

# 260
Предстои ми лятото обзавеждане на ново жилище,но догодина ще отидем да живеем там.Интересувам се от всичко сварэано с обзавеждането.Естественно искам да ми е уютно и удобно-с кеф да се прибирам.Много идейки черпя от всички Вас.Апартамента се състои от 5 стаи/3-спални,хол и кухня отделно/.Съборихме стената към хола,зазидахме  вратата от коридора и стана общо помещение.Не искам да имам хол а всекидневна с кухненско.Общо квадратурата на кухнята с всекидневната стана 32 квадрата.В момента живеем в също такова голямо жилище-само дето хола не го ползваме изобщо -освен ако ни дойдат гости.Неудобното е че за да сервирам в хола преминавам през коридора с всичките чинии и тем подобни посуда.И само бягам от кухнята към хола и обратно.
Имам две деца-момичета на 10 и 3 години.Разликата им е 7 години без един ден.За всяка ще има отделна стая защото не могат да се разберат-Малката разхвърля ,а каката оправя и мърмори.Минах вече обзавеждането на Мечо пух и след това на Уинкс решила съм да им обзаведа стаите тип тинеиджърски-дори и на малката.
Някой може ли да ме посъветва кухненските шкафове до тавана ли да ги направя или не-на каква височина. newsm78
Не знам как се качват в сайта снимки,за да ви пратя от сегашното жилище и към края на годината от новото.

# 261
Купих си дозатор за 36лв. Оказа се че е производство на Хром-Силистра. После намерих фирмен магазин и там ми казаха че са по 18лв. Качеството е добро. Не съм ползвала на друг производител, но от този не се сещам нещо да се оплача.

За първи пот вижда такова нещо, явно наистина е много удобно, трябва да потърся.

# 262
  • На село
Пластмасовите са около 20лв, а другите май са 40-50лв. Аз поне не съм срещала по-скъпи.

На Franke са 98 лв., а вършат същата работа като тези от 30-35лв. Имах на Бланко - 39лв., счупи се на 4тата година.

# 263
Момичета Честит 8-ми март.
С пожелания за повече усмивки,
и да бъдете обичани.
http://www.vbox7.com/play:1797e5a5

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 13:21 от kalinikol

# 264
  • Варна
Ето един от моите аксесоари в кухнята-избрах си го вместо да завършвам бар-плота с някакви рафчета ,които ще събират прах ,предпочетох да сложа ъглова кошничка в която да държа тубата с мин.вода и лакомствата на дъщеря ми.                                                                                   

# 265
  • София

А удобно ли е ползването на дозатора - поставен там??? В смисъл, че не ти ли пречи ??? Или е въпрос на навик
Някой ползвал ли е Смесител и дозатор едно в друго - има такъв модел на Франке????

# 266
Хайде, тези дни и аз ще се разпиша отново с нова кухня....да се надяваме че майсторите няма да се забавят твърде много Wink
За дозатора - аз също съм привърженик и мисля да си сложа, изглежда, а и е доста удобно!

# 267
  • Варна

А удобно ли е ползването на дозатора - поставен там??? В смисъл, че не ти ли пречи ??? Или е въпрос на навик
Някой ползвал ли е Смесител и дозатор едно в друго - има такъв модел на Франке????
Да ти кажа, на това място имаше бутон за отваряне и затваряне на сифона и сложихме дозатора в готовия отвор пробно. Понякога ме дразни, но общо взето е въпрос на навик. За сега не ми се занимава да пробивам още един отвор, за да го преместя. Покажи кой модел на Франке имаш предвид!

# 268
  • София

Да ти кажа, на това място имаше бутон за отваряне и затваряне на сифона и сложихме дозатора в готовия отвор пробно. Понякога ме дразни, но общо взето е въпрос на навик. За сега не ми се занимава да пробивам още един отвор, за да го преместя. Покажи кой модел на Франке имаш предвид!
В сайта на Франке не го открих на картинка, аз го гледах в един каталог - цената с батерията идва към 280 лв - открих единствено за кой батерии има възможност да се постави - ето това е от ценовата листа на Франке

0396690 Диспенсър за течен сапун JOLLY за монтаж под батерия за модели Andromeda, Giada       109 лв   

0396692 Диспенсър за течен сапун JOLLY за монтаж под батерия за модели Corallo, Tucano, Diamante       109 лв   

# 269
  • София
Пак да питам - никой ли не е ползвал на Франке смесителите с дозатор ???

Общи условия

Активация на акаунт