Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са вашите възгледи относно количките и кошчетата за кола?
Какви са изискванията за болнични след 42-ия ден от раждането?
Какви са мненията за надуваемите легла за гости?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са вашите възгледи относно количките и кошчетата за кола?
Форумът обсъжда широка гама от марки колички и кошчета за кола, като се споделят лични преживявания и мнения. Някои от марките, които се споменават, включват Chipolino, Moni, Bertoni, Quinny и Cangaroo. Потребителите предпочитат да избират модели след наблюдение и сравнение вместо предварително. Освен това магазинът Premamama предлага отстъпка за детски дрехи, включително бодита, което е от полза за бъдещите майки.
-
Какви са изискванията за болнични след 42-ия ден от раждането?
-
Какви са мненията за надуваемите легла за гости?
Форумът споделя положителни преживявания с надуваеми легла за гости, като се споменава марката Intex. Потребителите съобщават, че тези легла са удобни и практични за съхранение, когато не са напомпани. Освен това се препоръчва закупуването на помпа за напомпване, тъй като тя е подходяща за гости и игра на по-големи деца.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за отношенията с майките и свекървите?

дъртофелницата да си принесе нейните
мнооого малоумни хора има, ей
ние с мъжо много сме се карали на тая тема - обаче аз съм категорична, ако иска да държи полата на майка си, да се връща да си живее при нея
и без това сме на квартира, така че няма кво да делиме
щото аз и тоя въпрос съм изяснила

Всъщност ние само през уикендите ходим при нея или отпуските.Прави жената намеци несъобразителни понякога,но общо взето се разбираме за сега.А като разбра за бебето,щеше да полудее от радост.Свекъра пък-с него много си допадаме,душа човек-1 дума накриво не съм чула от него.
Направо ще откача.Сега трябва да си вадя удостоверение,че съм едно и също лице и не знам си там още какво да правя.Е*ати и скапаната държава.Как да си пусна болничния от март с новата фамилия,като от 14.04. съм с нея???Ох не знам.ще се гръмна накрая.
Така че Инка мъжете ни са в един ден родени, но с разлика две год. Да са ни живи и здрави.
..сега пък знаете ли защо не ми изплащат з ааприл и май месец.Преди две седмици им звъня и викам аде бе кво става нямам пари...И т якато ми изцепва "ами нямата внесени здравни осигуровки з а април и май"
Чакаме повече инфо за теб и да пишеш по-често

Ко става направо не знам.
.
,и аз искам да си го наглася мойто ама не мога да се ориентирам какво да му купя.То бодита и ританки ясно,ама за после...Като знам моя мъж как ще иска все да е марково детето,не знам...къде ще ги търсим тези дрехи.И дали пък ще намерим евтини сладурски дрехи.Наистина ми се струва,че навсякъде роклички виждам