Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са вашите възгледи относно количките и кошчетата за кола?
Какви са изискванията за болнични след 42-ия ден от раждането?
Какви са мненията за надуваемите легла за гости?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са вашите възгледи относно количките и кошчетата за кола?
Форумът обсъжда широка гама от марки колички и кошчета за кола, като се споделят лични преживявания и мнения. Някои от марките, които се споменават, включват Chipolino, Moni, Bertoni, Quinny и Cangaroo. Потребителите предпочитат да избират модели след наблюдение и сравнение вместо предварително. Освен това магазинът Premamama предлага отстъпка за детски дрехи, включително бодита, което е от полза за бъдещите майки.
-
Какви са изискванията за болнични след 42-ия ден от раждането?
-
Какви са мненията за надуваемите легла за гости?
Форумът споделя положителни преживявания с надуваеми легла за гости, като се споменава марката Intex. Потребителите съобщават, че тези легла са удобни и практични за съхранение, когато не са напомпани. Освен това се препоръчва закупуването на помпа за напомпване, тъй като тя е подходяща за гости и игра на по-големи деца.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за отношенията с майките и свекървите?

и аз на фронта

Което ме успокои в известна степен, тъй като много приятелки са раждали я с 21, я с 22 дена преди термина си. А и влезем ли в 9ти месец просто всеки ден може да се очаква нашествието на ню-нютата 
, ходихме да купуваме дисперсна боя, четки, валяци, че нали ще боядисваме, като пътем минахме и през Висвиталис /мирта, ще ти пиша на ЛС за Куинито , ако не греша нали ти ме питаше за него.../
, след което се залепи за количките - "нека поне количката да купим днеска"
Божке, викам си аз, съвсем превъртя
важното е детето да е кръстено с име, което ти харесваш - а не като го погледнеш да си кажеш що ли те кръстих така 
Да си жива и здрава,много обичана и желана!Весел празник
)цитат от Весето;)

. Така че ме бройте за училището, за срещи и всякакви други приятности.
Ходих да си вземам нови лещи в мойта оптика, където ме уверяваха, че трябва да си купя едни очила за 400 кинта.
Ама им казах, да не се палят толкова с мен...Като мина на преглед, какъвто трябва ще реша какво да правя. Обясняваха ми, че не можело да раждам с лещи
това го чух за първи път. Някой знае ли има ли подобна забрана и на какво се дължи ?