Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да кажа, ако ме попитат какво искам за подарък за бебето?
Как мога да се справя с жегата по време на бременност?
Как мога да се справя с двумесечните закъснения на болничните?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да кажа, ако ме попитат какво искам за подарък за бебето?
Можете да поискате стойността на подаръка, както е предложено от други майки във форума. Това ви дава възможност да изберете нещата, от които се нуждаете, като например мебели за детската стая, креватче, количка и други. По този начин можете да изберете нещата, които са ви необходими, без да получавате подаръци, които вече имате или не са полезни.
-
Как мога да се справя с жегата по време на бременност?
За да се справите с жегата по време на бременност, важно е да избягвате прекомерно излагане на слънце, да носите леки и прозрачни дрехи, да останете хидратирани и да избягвате физически натоварвания през горещите дни. Освен това е добра идея да се консултирате с вашия лекар за подходящи методи за справяне с топлото време, като например избягване на усилена дейност и прекарване на повече време в по-хладни помещения.
-
Как мога да се справя с двумесечните закъснения на болничните?
За да се справите с двумесечните закъснения на болничните, консултирайте се със съответните лица и потърсете съвет относно възможностите за разрешаване на тази ситуация. Освен това можете да се свържете с Националния осигурителен институт за консултация и информация относно процедурите за изплащане на болнични, както и за възможностите за ускоряване на уреждането на този въпрос.
-
Как да се справя с умората и апатията по време на бременност?
-
Можете ли да предложите някои имена на момичета, които започват с буквата „М“?

верно че са броени дни но все пак!
ние по принцип сме големи бърборани, но напоследък от жегата ли или от мързел нещо много много не се обаждаме.
Прекарахме си страхотно - хотелът беше отличен на 2 крачки от плажа, плажът беше много спокоен, бяхме и с много приятели и беше весело. Попътувахме доста - Варна, Бургас, Равда, Созопол и т.н. даже във Варна видяхме бебето делфинче.
Общо взето почти не се чувствах бременна , пекох се, киснехме си във водата, даже волейбол в морето играхме... 
марш в албумчето да слагаш снимки!
Привет и от мен!Тъкмо
аууу почти съм в 24г.с и съм +9кг аз нали ви казах, че съм по малко от вас щот съм назад с 2-3 седмици-нали съм последна в списъка..ама и аз ви стигам еййй още 1 кило и вече имам ОФИЦЯЛНО право да се хваля и оплаквам
Гледам с ев огледалото и се чудя де са тез кила ма майната им-догодина по туй време ще сме "ФРЕНСКИ МАДАМКИ"
при мен нищо ново
Дано теб да те подмине де.... 
Те също искаха да му чистят зъбния камък и бяха проучвали въпроса и ще ги питам, ако са намерили и в София с ултразвук и упойка.
Никога досега не съм имала лято без ходене на море, дори последните 6-7 години ходех веднъж в чужбина и после на нашето черноморие, а сегааа
Но съм една крачка до Ивон и Меги, защото "поне" хванах морския вирус и сега носа ми е запушен като селска чешма през лятото.
и зимата суших дрехи на една стойка - 1 пране съхне 5 дена!!! А новото ни жилище е 200м2 .... но ни "ебават" отвсякъде и няма изгледи за акт 16. Ние започнахме с грубите ремонти все пак - таван, плочки и боя. Лафа "Майстор да ти влезе в къщата" си е верно много як. Щу простотии ни минаха през главата, няма магазин, в който да са коректни .... все се пробват да ни прецакат; с мъжо мислим да издадем накрая НАРЪЧНИК в почмощ на авантюриста подхванал ремонт
! е ви разкажа само една от 100те истории. Отиваме в Бриколаж и си харесваме едни плочки за терасите, обаче нямаха цялото количество и ги накарахме да проверят в другия си магазин. Там "имало" още 30м2, които ни ги запазиха. Купихме каквото имаха в Люлин и тичаме с наша товарна кола до Цариградско шосе. Там ни "чакат" .... започваме да товарим.... и се оказва, че им липсват 14м2 !!!! Дадоха ни само 16м2.... които НЯМА да ни стигнат...... От този модел повече нямало да зареждат - честито 
тук при нас голяма жега се очертава. Но ще стисна зъби и ще изкарам тази седмица, а после
ах морето, ах морето...................., а като се върна щ ми останат само 15 дни до болничния по майчинстви, аз нали съм сред 1-те та на 15 08 излизам в отпуск
просто не мога да повярвам кога мина това време
.
ма страшна лакомия е ви казвам, яде всичко, краставици, диня, кайсии, сушени сливи, домати, джанките направо скача и си ги бере от дървото