Жегата ни нас мори, но ОКТОМВРИЙЧЕ ни крепи

• 14 313
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Добре дошла при нас ellyy!Отивай в нашето албумче на първата ни страничка за да се запознаем по-добре   bouquet
galentinass и у нас цял ден същата офанзива като у вас!
направо вече нямам дъх.....ама още малко и с ремонта ще сме финиширали и съм много щастлива!
Като стане готово ще ви пусна снимчици.
Jenna абе да ти кажа и аз не се стресирам особенно от етажа ама не ми се ходеше на непознато......ми ако нещо не ми хареса и се вкисна  newsm78 верно че са броени дни но все пак!
И аз съм на тема готвене.Вчера правих сърмички - просто ги обожавам ама днеска още не съм решила........не ми се е дояло нещо определено!
viodidi браво дребчо е пораснал!
Стискам палци за изследванията пиши като са готови!
И аз утре съм на консултация и ще видим дребич как се развива душата и дали е порастнал!
после пак ще мина сега отивам да ударя един парцал на пода че само това остана!

# 181
viodidi нашия татко така казва на бебето. Но може и още някой татко да е казал така
Аз да ви каза на всеки 2 седмици се нещо съм болна се нещо ново се обажда, а преди с години не се разболявах и днес заплаших бебето, че ако продължава да ме изцежда като лимон та аз се да съм болна няма да го кърмя  Naughty

# 182
  • София
ellyy добре дошла при нас  Hug ние по принцип сме големи бърборани, но напоследък от жегата ли или от мързел нещо много много не се обаждаме.
Наде, хич да не ти пука, ако ще най-гадната хазяйка да е, не и обръщай внимание, сигурна съм, че ще си изкарате страхотно.
viodidi 822гр си е направо дебелчо, моята мома тежеше в края на 26та седмица 894гр и доктора каза, че е малко под средното, но абсолютно в нормата, а да не говорим и колко точно мерят. Ти май не познаваш думата мързел  Mr. Green - я си помързелувай малко, че послееееееее.
galentinass ето още една дето вместо да мързелува шета по цял ден  Hug - почивайте си девойкииии

Сега да ви се оплача, каквото и да си харесам не ми става, вече няма да ходя по магазинините, тотално се отказвам.

# 183
  • Тук и сега
Здравейте сладки мами.Аз също нямам търпение да започна да пазаря за бебчо,но все си мисля че още е много рано.
Здравей,Жени!Много се радвам за теб и за Пламен,ако искаш да си пишем ето ICQ номера ми-320547165 наистина ще се радвам да се чуем.Пожелавам ти безпроблемна бременност и да пратиш много здраве на Панко Grinning
Непрекалявай с покупките колкото и да се изкушаваш,после сама ще разбереш,че много неща ще останат неопотребени

# 184
  • La casa de Mickey Mouse
здравейте мам4ета
днес тука са страшни йеги и аз неЩо не се 4увствам добре, много ме боли глава и ми е замаяно, ай ми е паднали кръвното
моми4ета не говорете за бг манджи4ки, аз не умея много да готвя и ми е мъка като ви слушам
да ви се похваля или опла4а незнам, полу4их си колета с неЩата не бебо от бг
ами майка ми се е престараала страшно много и е купувала за целия китайски народ със сигурност няма да можем да сложим и половината дрехи на бебо, 4ак ми става мъ4но а са такива сладурски, малко по малкои Ще снимам и Ще пускам, 4е на веднъж е адски много
и казах пове4е няма да вляза в магазин за бебешки истории освен леглото и прословутата лулка (все пак се спрях на синята) ниЩо друго не ми трябва имам си вси4ко в изобилие, а остава козметиката, но тя след като се роди малкото дива4е
лек ден от мен и се криите на сянка

# 185
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

Аз първо ще ви се скарам малко, защото очаквах поне още 2 теми да сте изписали, а то....аааа....да докладвате по-често какво става с вас.Simple Smile

Ние тази вечер се върнахме с бебка и таткото от морето. Така не ми се тръгваше да ви кажа.... Sad Прекарахме си страхотно - хотелът беше отличен на 2 крачки от плажа, плажът беше много спокоен, бяхме и с много приятели и беше  весело. Попътувахме доста - Варна, Бургас, Равда, Созопол и т.н. даже във Варна видяхме бебето делфинче.  Party Общо взето почти не се чувствах бременна , пекох се, киснехме си във водата, даже волейбол в морето играхме... Grinning Това море просто е вълшебно - нито краката ме заболяваха, нито някакви други бременски болежки и оплаквания имах...единсвеното неприятно нещо беше някакъв летен вирус с болки в гърлото, хрема и лека температура - но го преборихме бързо и не ни попречи да се забавляваме.  И сега в гадната София...не ща пък... Crossing Arms

Хайде, отивам да чета вие какво сте правили и до-скоро.  Hug

# 186
Ивон добре дошла! радвам се че сте изкарали чудесно!!
Айде нали си знаеш урока  smile3513 марш в албумчето да слагаш снимки!
Аз съм притеснена момичета.....днеска много ми прескача сърцето.......сигурно е от времето  newsm78
а и за друго се притеснявам че навсякъде където се обаждам за да правя резерваций за морето - няма места до края на юли! То време не остана а нищо не съм намерила!Естественно ако искам апартамент за 80-100 лв. сигурно ще намеря!
Етова е аз си изплаках мъката!

# 187
  • София
Наде, ще сложа...въпреки че ние само последния ден няколко снимки щракнахме... Embarassed И общо взето нямам особено голям избор.....но ще чакам снимки от останалите папараци от групата... smile3508
Дано вие да успеете да намерите нещо, другият вариант остава да отидете на място и да потърсите свободни стаи в частните домове. Е, малко е рисковано, но пък винаги има....аз лично доста табелки в самия Св.Влас видях, че има свободни стаи....така че не мисля, че ще е голям проблем и по другите места.  Peace

# 188
  • София
Ивон страхотна снимка имате на плажа - ти срам нямаш, само на коремче си качила, как го правите, направо ви завиждам. А хотелската стая си е направо подредена, някой ден ще ви покажа снимки на неподредена стая в хотел, да се чудите как си намират хората в нея нещата.  Mr. Green
Наде, стискам палци да намериш нещо предварително за да не се притесняваш, но наистина има много табелки с даване стай под наем.
Мен май ме е ловнал тъпия вирус с болки в гърлото лека хрема, а за температура не знам - нямам с какво да я премеря, та се чудя с какво да се лекувам.

# 189
 newsm03 Привет и от мен!Тъкмо goodscale аууу почти съм в 24г.с и съм +9кг аз нали ви казах, че съм по малко от вас щот съм назад с 2-3 седмици-нали съм последна в списъка..ама и аз ви стигам еййй още 1 кило и вече имам ОФИЦЯЛНО право да  се хваля и оплаквам  smile3532 Гледам с ев огледалото и се чудя де са тез кила ма майната им-догодина по туй време ще сме "ФРЕНСКИ МАДАМКИ"  newsm53 при мен нищо ново

Метнах 1 снимка на тумбака-съразмерност с тялото smile3532 които иска да оди да ми се смееее!

# 190
  • София
Eхо, добро ви утро поспалани, днес ще водим малък Цезар на почистване на зъбен камък, горкия, той много зле понася упойката, та ми е страшно жал, но тук имат специална машинка с ултразвук, та по-хубаво ще му го изчистят, то сигурно и в София има, ама не знам къде, а и е трудно да упойш три килограмово дафкало.
Нали ви се оплаках от гърло и нос, ама то тез екстри ги хвана и половинката ми и какъв тормоз ми нанесе тази нощ, то не бе хъркане, заради запушения му нос, не бе чудо, и постоянно се гушкаше в мен, направо не съм спала. А дяволчето Цезар се изнесе в хола и си е спало като бебе, ама и аз съм тъпо парче, да бях се преместила и аз  ooooh!
galentinass не ти личат изобщо килограмите, страхотно коремче демонстрираш  Hug А за френските мадами вече даже не мечтая, ще се радвам да съм махнала поне половината от тез сланини.

# 191
  • София
meggyv - Мегиии....не ти даваме да се разболяваш.  Naughty  Той гадния вирус така започва обаче - първо хрема, болки в гърлото и после 2-3 дена температура. При нас обаче не беше висока - до 37.8.  Аз лично само парацетамол пих и изпозлвах спрей Тантум Верде за гърлото (той става за бременни). Лошото е, че хремата остана и все още не се разделям с носните кърпички.  Crazy Дано теб да те подмине де.... Praynig

Сега прочетох и новия ти пост за Цезар - хайде и той да не усети много упокойката и бързо да мине манипулацията. Моите родители ще водят днес Рошльото на фризьор също...и изглежда днес е разкрасяващ ден за кучетата.  hahaha  animal037 Те също искаха да му чистят зъбния камък и бяха проучвали въпроса и ще ги питам, ако са намерили и в София с ултразвук и упойка.  Peace

galentinass - Много си готина и ти и коремчето!  Hug

Аз пък да ви кажа, че нещо започнах да се притеснявам, че коремът ми е малък и бебка може да не се храни достатъчно . Нали лекарката ми каза миналия път, че трябва повечко да ям месо, яйца и въобще белтъчини, защото бебка е малка и коремчето също. Но аз месо и яйца не мога да погледна, хич нямам апетит. Само на плодове, салати,мляко и разни тестени неща като пици ме привличат.  Crazy И вчера четох за бебенца родени около килограм и таткото като започна да ми се кара, че не ям като хората. Confused В четвъртък сме на консултация и ще видим. Надявам се да е пораснала много.  Praynig

# 192
Здравейти тумбала,тумбала, тублалалайки - майки  Hug !
Май пак ни чака един горееееееещ летен ден. И аз съм от малката групичка, които няма да ходят на моренце тази годинаааа   newsm45  Никога досега не съм имала лято без ходене на море, дори последните 6-7 години ходех веднъж в чужбина и после на нашето черноморие, а сегааа   smile3516   Но съм една крачка до Ивон и Меги, защото "поне" хванах морския вирус и сега носа ми е запушен като селска  чешма през лятото.
Инъче и ние правим ремонт, но на ново жилище. Май няма да се нанесем до раждането на бебка и ще си я гледам в тъпата малка гарсониера, в която сме под наем. Направо нямам идея къде ще сложа легълце тук - всичко е толкова миниатюрно; в спалнята имам пътечка около леглото колкото да изляза от стаята....и в "хола" е същото, тераса нямаме  smile3511 и зимата суших дрехи на една стойка - 1 пране съхне 5 дена!!! А новото ни жилище е 200м2 .... но ни "ебават" отвсякъде и няма изгледи за акт 16. Ние започнахме с грубите ремонти все пак - таван, плочки и боя. Лафа "Майстор да ти влезе в къщата" си е верно много як. Щу простотии ни минаха през главата, няма магазин, в който да са коректни .... все се пробват да ни прецакат; с мъжо мислим да издадем накрая НАРЪЧНИК в почмощ на авантюриста подхванал ремонт  smile3521!  е ви разкажа само една от 100те истории. Отиваме в Бриколаж и си харесваме едни плочки за терасите, обаче нямаха цялото количество и ги накарахме да проверят в другия си магазин. Там "имало" още 30м2, които ни ги запазиха. Купихме каквото имаха в Люлин и тичаме с наша товарна кола до Цариградско шосе. Там ни "чакат" .... започваме да товарим.... и се оказва, че им липсват 14м2 !!!!  Дадоха ни само 16м2.... които НЯМА да ни стигнат...... От този модел повече нямало да зареждат - честито  newsm51
И така момичета, наоплаквах се пак и ми мина.

# 193
  • Варна
Снимките от морето са страхотни.Аз като гледам май само на коремче с качили повечето мами.И аз съм вече с 8 кг.отгоре и аз се чудя къде ли са  newsm78.Сега съм на работа и нямам снимки, които да кача.Вие май вече сте си вкъщи.Аз мисля да поработя още няколко седмици докато не ми тежи.
Ох днес май е доста горещичко.Разхлаждайте се   bouquet

# 194
Пуф, пуф, пуф...ей пуфтя като парен локомотив sweating  тук при нас голяма жега се очертава. Но ще стисна зъби и ще изкарам тази седмица, а после   car003  grinning039 ах морето, ах морето...................., а като се върна щ ми останат само 15 дни до болничния по майчинстви, аз нали съм сред 1-те та на 15 08 излизам в отпуск 1swing просто не мога да повярвам кога мина това време   Hands Clap.

Говорейки за море, искам да помоля бургаските мами да ми препоръчат и дадът координати на добър гинеколог в Бургас, ако случайно се наложи да знам къде да отида, че питах моят доки, но тя няма познати в Бургас Simple Smile)

Моля ви се да стискате силно палци за детенцето ми, че днес или утре чакаме резултатите от класирането в гимназията Praynig

Да ви се оплача, в петък бая се поуплаших, имах някаква криза с доста силни болки и контракции, тръгнах си по-рано от работа и за щастие като полежах час - два у дома ми мина. явно на бебка и е писнало да седя и да я сгъвам по цял ден Simple Smile

А моята кучешка история е лакомийска, имаме 4 песа сигурно съм ви казвала, от които любимата ми азиатка е такава лакомийка, че в събота ми изяде кухненските ръкавици  Laughing Laughing Laughing и после я дебнахме къде ще се изака за а видим дали ги изхвърлила или пак трябва да ходим по доктори smile3538 ма страшна лакомия е ви казвам, яде всичко, краставици, диня, кайсии, сушени сливи, домати, джанките направо скача и си ги бере от дървото Simple Smile)  ето я маймуната:

Общи условия

Активация на акаунт