Жегата ни нас мори, но ОКТОМВРИЙЧЕ ни крепи

• 14 300
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
  • La casa de Mickey Mouse
от гореЩините е и з съм така пада ми кръвното
какво сте се запритеснявали, нали все пак сме бременни не може и с бебоци и модели ами не става я си ходете спокойно на плаж и се насаждавайте
аз така говоря Щото тука са вси4ки дебели не можеш ги разбереш коя дебела коя бременна и не ми пука
меги ма така Ще направя белина и ако стане стане ако не на болкука, или за в къЩи, но за авангард не ми се рискува, не 4е янкой Ще смее да ми каже неЩо, а и те така равномерно са боядисани в много бледо зелено, мъжо се майтапи 4е било бебешко зелено
ама аз като се познавам обожавам бели дрехи, но да са снежно бели инъ4е не ги слагам
глпава глава ей да не преледам добре дрехите, толкова ме е яд 4е цяла ноЩ не съм спала

# 211
  • София
Здравейте, момичета!

Аз е ясно, че пиша рядко, но пък чета много редовно. Сега искам да споделя свас една хубава и една лоша новина.

Първо на 07.07 братовчедка ми роди един голям юнак: Димитър, 3800гр., 51см. Днес я видяхме с Алекс (това е дъщеричката ми) и тя като гледа как изписват бебетата в Шейново ми казва: "Мамо ти нашето бебе няма ли да го извадиш сега  да си го вземем?" И настоява, и се тръшка, абе шоу.

Лошото е, че нещо започна да ме подпира в ребрата отдясно и не съм толкова дееспособна както преди, а съм свикнала на бързи обороти. Та искам да питам Не е ли рано да ми тежи и да ме подпира, май първият път на беше така. То не съм започнала 7 месец, до 13 октомври как ще я карам. Кажете как е при вас.

Поздрави на всички!

Яна

# 212
Здравейте бъдещи мамички,

аз  съм на 26 г. ,живот и здраве ще раждам през октомври.Може да ме впишете към октомврийските мами. Само дето незнам още полът на детето, любопитно, ми е но в крайна сметка това не е най-важното.Приятна почивка, на тези от вас които почиват и лека работа на останалите

# 213
Домъкнах се и аз до работа, тази седмица се очертава мързелива, но аз не се оплаквам... дойде и мойто време да мързелувам. Преди да отговорям наред, искам да си "излея" душата за нещо дето ме мъчи от 3 дни насам.

Значи аз и друг път съм казвала, че съм доста агресивна шофьорка по магистралите, а това комбинирано със средни скорости от 130/140 км в час може да е доста опасно. Та онзи ден, не знам какво ми щукна, един ме подразни дето се изрязваше напред назад (колата му тип "бързи и опасни" или там къвто беше оня филм) и надух газ в АВАРИЙНАТА лента да го подмина. Той само това и чакаше и започна да се състезава с мене, като започна да ме подсича много рязко и да ми набива спирачки. На мене ми се качи адреналина и аз започнах да правя същите номера като буквално единия път се разминахме на един косъм разстояние. Значи имайте предвид, че ограничението там е 60 км в час, пълно е с коли, а ние карахме с над 150км в час. Почнахме да показваме средни пръсти да се псуваме, на мене просто ми се качи кръвното в главата и добре че нещо ме побутна да спра...
Искам да ви кажа, че оттогава се чувствам много гадно, всеки път като си спомням как за малко не се ударихме и просто НАСТРЪХВАМ като си помисля какво можеше да се случи... просто ми става ужасно тъпо колко глупаво постъпих и колко безотговорно към детенцето в корема ми. Заклевам се всяка вечер оттогава, че никога повече няма да правя такива глупости и вече два дни карам изключително уравновесено... но честно казано още ми тежи... Исках да споделя с вас, за да ми олекне, дано!

# 214
Jenna важното е че нищо не се е случило слава богу!
Господ те е пазил и теб и дребо!Не се самобичувай а просто повече не рискувай! Особенно като те е видял че си жена и това го е амбицирало да се заяжда до край!
Айде сега дано бързо ти олекне че и малкия усеща напражението!  Hug
Ani*DI добре дошла при нас!

# 215
Маграт, само аз не видях тези "природните" снимки, но видях сладкия ти кучок, ама много хубав пу пу, и добре отгледан, блазе ти че има къде да ги гледаш тези животинки. Стискам палци на баткото.

Наде, знаеш ли какво се сетих... нали има едно мамче от форума Неве, дето живее в Созопол - не можеш ли да се свържиш с нея да попиташ има ли някоя позната, която да дава прилични квартири в Созопол? И на твоята млада дама стискам палци  Peace

Меги, горкичкия Цезарчо, много го мъчите милото беее, не стига че го фризирате и го снимате ( с уиски  Joy ), а сега и зъбен камък му чистите, че го и упоявате... горкото животинче

Карина, и на мене от жегите ми става лошо - кръвното пада и било нормално за бременните. Единствената оправия е повечко климатик. Аз все иначе зъзна по офисите, но откакто съм бременна и ми е рай. Тези дни при нас е голяма жега и задух, но с престой на затворено, нищичко не се усеща.  По тоз повод - ха честит ти климатик!!

Анет, кофти тръпка... аз понеже не пера (възлагам на други това удоволствие  Mr. Green )  и просто се вбесявам като ми върнат някоя дреха с три размера по-малка. Та купих си аз един бременелски панталон (имам общо 4) мръсно бял такъв за цели 75$ и точно този се лекьоса с прането (не знам белина ли е имало в пералнята, нямам идея) направо ме е супер яд. Но и аз не бих купувала дрехи наново - не си заслужава!

Яна, и мене ме подпира от време на време, но забелязах, че колкото повече се движа, толкова по-енергична ставам. Нищо не ме боли, тежи ми само като се наям, но иначе да чукна на дърво съм в перфектно състояние а съм вече в средата на 7мия.

Момичета, ПРЕПОРЪЧВАМ ви най-горещо, 1 час дневно да ходите активно. Прави чудеса!!!! Откакто го правя този номер, прото се чувствам великолепно
Аз имам енергия напоследък като за трима, такова основно почистване правя в къщи, че не е за вярване - вчера лъсках ваната на колене, чистих стени, просто чудо, отде тази енергия...Подозирам, че не ме мъчат в работа и изведнъж се оказах с много време  newsm78

Ани, здравей и добре си ни дошла. Кажи си терминчето, или пиши директно на mimeto_iv да те добави.

Ивон, и аз да кажа, колко чудесно изглеждаш по бански!

Галентинас, и другите дето НЕ знаете къде са ви килограмите: аз съм 10 кг отгоре (демек 70) и много добре ги виждам всичките гадини къде са се накачили по бедрата и краката ми  #Cussing out. Иначе чакам да стана 30та седмица и ще се снимам да покажа шкембата. Струва ми се нормален размер, все още се погаждаме с нея.

# 216
Jenna важното е че нищо не се е случило слава богу!
Господ те е пазил и теб и дребо!Не се самобичувай а просто повече не рискувай! Особенно като те е видял че си жена и това го е амбицирало да се заяжда до край!
Айде сега дано бързо ти олекне че и малкия усеща напражението!  Hug
Ani*DI добре дошла при нас!
 и аз так мисля важното е , че си добре Jenna[/size спри да го мислиш,че само се притесняваш допълнително..вземи си поуката и давай напред не може да се обвиняваш постояно.            а за твойте 70кг ко бе   #Crazyаз АЗ СЪМ 69 кг bowuu bowuu bowuu

после ще отслабваме да не се кахърим  Blush

Последна редакция: пн, 09 юли 2007, 17:23 от galentinass

# 217
Аз съм само 61 кг.  Laughing  Flutter Обаче съм по-малко бременна  Joy

А като стана дума за бели панталони - и аз си взех един такъв - бременелски (още ми е широкичък, ама си го нося). Единия път при боцкането, ми го окапаха с кръв, ама "Ариел"  го изпра Wink

Увивам си ръката с ледени парцалчета, ама пак е синьо там, дето е спукана вената Sad А Бебчо като че ли е малко гузен днес и съвсем лекичко шава, не ме рита зверски както си знае... Осъзнал е какво преживявам в Негова чест  Thinking

# 218
Аз съм на линияя... Grinning
Днес се чувствам много добре и направо обърнах цялата къща.  newsm28 hang newsm28
Подредих на  малкия новата детска стая-играчки, дрехи и т.н. Много приятно за мен занимание.
маграт чеснова възхитена съм от къщата, животинките и най-вече природата.
Изглежда сте много задружно семейство...Мечтая си да живея сред такава природа, далеч от стреса.
Много се смях за лакомото куче и ръкавиците.   Laughing
Меги, и аз съм водила моето куче за зъбния камък още преди 6 години. Ефектът обаче е временен, после пак се появява. Когато кучето ми остаря и не искаха вече да го упояват, че е опасно и сега, когато е на 12 г. вече е почти без зъби., нопак се справя милият ми./той живее при майка ми/
Моята беба вече стана доста активна.
Да ви кажа хубаво е да говорите мили думи на бебоците още докато са в корема.Да знаят, че ги обичате и желаете. Те усещали положителните емоции. Аз също мисля, че това е така.  love001 newsm51 newsm76 Kissing Heart Two Hearts

# 219
  • София
Jenna аз съм същия идиот зад волана, направо ми идва да се застрелям понякога, и жестове и псувни и засичане, всичко както си му е реда, а за скоростта да не говорим, но гледам да се спирам, ама като ме хванат лудите  #2gunfire - даже онзи ден излезох от колата да се карам на един дедка, дето ми взе местото за паркиране, и той милия като ми видя физиономията и корема, бързо се изнесе, а всъщност той си беше абсолютно прав да паркира там, мъжът ми само ми се мръщи и вика -СРАМ МЕ Е- ама пусти хормони, яко са ме гепили, готова съм на секундата да избухна или да ревна. Днес например го събудих от следобедния му сън с жесток рев и думите - ИСКАМ В МОРЕТО- ИСКАМ ДА СЪМ СЛАБИЧКА-, той горкия ме гледа и се чуди да се смее ли или да ме успокоява.
_venera горкото ми детенце, то предимно чува рев или мам...му или го наричаме диване, а най-новия хит е таткото който си умира от кеф да ми ръга корема с два пръста да му търси на бебо главата, аз му викам, то това може и дупето да е, ама не таткото си вярва че това е главата на бебка.

За кг. няма да говоря, днес се качих на кантара на ветринаря и ме изкара 78, но това е НЕВЪЗМОЖНО, това са 20кг отгоре, като се прибера в къщи на 11 или 12 ще цъфне истината и ако е найстина плюс20, спирам храната, хич не ме интересува друго.

Ani*DI добре дошла на първа страничка имаме и албумче, да се разписеш в него и защото тук сме много любопитни кажи повече за себе си.

Сега отиваме на вечеря, та като се върна ще довърша - чакат ни приятели, а на мен хич не ми се тръгва......

# 220
Здравейте и от мен Simple Smile
скоро не съм писала, но влизам да чета
как сте ?
мен много ме боли кръста,и след работа гледам да си полягвам и доста си поспивам
утре ще има лекция на 9 месеца в стара загора и ще ходя , там научавам полезни неща
лека вечер от мен Simple Smile

# 221
Тумби-мумби ето ме и мен!  newsm68
Пак една жега настанала, едно чудо.  ooooh! Ей, това мъчително време край няма!
Добре дошли на плажуващите!  newsm18
Ивон, ама как да не ти завиди човек с тази перфектна фигура на плажа и това в 7 месец!  Thinking Аз се чувствам вече като слон.   261uu И с този целулит... Пак ще има яка борба след като се роди беба, ама и време дали ще имам?  Crossing Arms
Момичета, благодаря ви за окуражителните думи за дядо ми.  Grinning Той милият още е в болницата, че нещо с това кръвно не могат да го натамънят, но поне е там под наблюдение, че какъвто ми е твърдоглав и многознайко... ooooh!
meggyv, това с почивстването на зъбките с утразвук знам, че е много гадно за животинките. Поне на свикито песа така го спасяват, че той понеже е пудел и бил още по-предразположен към зъбен камък. Че сега и на нашите котака имал такъв проблем и това довело до степен на пародонтоза и сега го лекуват.Ще взема да питам дали може да се приложи на котки. Ама тя майка ми ще умре от страх повече от котето, като си я знам. Но нямам как.   33uu За тях нали грижата е по-голяма, защото те не могат да си кажат и се налага човек да е по-наблюдателен.
Jenna, я виж ти каква хулиганка се криела в теб!  newsm01 smile3540 Гледай на случилото се като на нещо минало вече, както си е. Защото от много чувство за вина полза няма.  Naughty А и на бебо сигурно не му е много весело така. Явно, че дори и в нашето състояние трудно се излиза от старите навици  newsm56, за това не се замисляй. Важното е че сте добре, нали!   newsm10 
Ani*DI, ellyy, добре дошли при нас!   bouquet
ANETT, аз ти предлагам да врътнеш дрешките още веднъж, ама само тях - белите този път  Wink, с по-силен прах за бяло и тогава да пробваш с белината. Защото без нея няма да стане, май?  newsm78
маграт чеснова, голяма сладурана е тази ваша лакомийка.  smile3521 Ама друго освен нея не видях. Аз ли пак нещо не съм разбрала?  newsm78 На тебе и на Надето ви пожелавам най-приятната изненада от тийновете, за да ви започне почивката и да си отдъхнете с кеф и двете!!!   grinning039 newsm08 И никакви кризи не са позволени вече!  Naughty
ushco, чакаме доклад от прегледа!   umnikuu Бебка врътнала ли се е вече?  newsm32
Аз днес такива странни усещания имах. Явно дребната хълцаше, защото откъм дупето едно подскачане долових. Имах чувството, че още малко от стола ще започна да се надигам.  hahaha
Спирам, че пак изписах темата и трудно се чете!  Whistling
Да си починете и да се разхладите с по едно душче.   bath Аз това отивам да направя сега и после  newsm46

# 222
Здравейте момичета,   

първо добре дошла на новата мама Ani*DI.

Jenna не се тревожи ,знам ,че ти е гузна съвеста пред бебо.но няма смисъл .Важното е ,че осъзнаваш ,че не е трябвало да му се хващаш на онзи мухльо,и че си признаваш грешката. Ще мине.На мен също ми се случва тука да се ядосвам много по пътищата,при вас поне има закони ,които ги спазват,а тука има закони а няма кой да ги спазва и най лошото е ,че и ченгетата са същите,дори по зле.Тук например много често се случва да минат на червен светофар,да завият на ляво с десен мигач или пък просто си завиват без мигач.Аз съм постоянно на  щрек,не трябва за секунда да си отвличаш вниманието ,за защото в следващия миг може и да си се качил на някой на задния капак,защото си спират където си искат.А за проверки за алкохол да не говорим,че въобще и не са чували,карат си с бирите или с чашите с алкохол,както са излезли от кръчмата и хич не им праска.
Какво стана с диабета?Прави ли пак изследването?
Me_and_baby  ти ходи ли днес,нали за днес беше?Как мина?

Jeni_to ,ха,ние дето сме градски,че и съседки,и аз живея на Дим Ковачев,блок 25.Но там живее сега само майка ми,иначе аз сега съм в Южна Америка.Но пък може и да се познаваме по физиономия.Талев го знам,как няма да го знам,то е много близо и отделно навремето като учих в Дим.Ганев всеки ден минавахме оттам,после завърших Руската гимназия,но това беше 93 година.
Др.Стоилов ми е личен приятел дори,като раждах баткото той ме гледа преди това ведъж и се падна на работа като отидох да раждам,иначе по голямата работа я свърши Др.Влайкова.Но Стоилов изражда двете деца на сестра ми  и той си й е гинеколога,един от най добрите е в Добрич.Ти къде  ще раждаш ?

Аз сега ви оставям ,че малко работа трябва да свър а,после пак съм тук,айде със здраве.

# 223
Здравейте,

до преди малко гледах на записи Live Earth защото онзи ден не можах да изгледам всичко он-лайн, страхотно шоу е било, завиждам на тези които са го посетили newsm10. Особено моята бебка хареса музиката на Мадона, така че ще сме с еднакви музикални вкусове.
Днес в една книжка четох, че в 3тия триместър е особено важно да пускаме музика на бебчетата, за да могат да се развият музикално и да си изградят ритуали - като приспиване с песнички например.
mishonka95 - бях днес на изследванията, ще си видя резултата тези дни, надявам се всичко да ми е наред, стискайте ми палци
Маграт - твоята азиатка от МАртен.БГ ли е или от Хаус ъф Бързев, голяма е красавица newsm03, а къщата ти е просто мечта. Като гледам каталозите на Икеа с шведските къщички и много ми напомня твоята, подредена с вкус, страхотен изглед и много уютна. Ще си живеете щастливо на широко,много добре сте направили че сте избягали от шумния рад Peace
Меги - не ви ли е жал да го мъчите сладура, ние нашата принцеса само с кокали и анти-тартар бисквити уж я поддържаме, ама гледам има малко жълтичко по зъбите, дано да не ни се налага скоро кучешки зъболекар

Момичета, днес малко накриво ми върви. Ултра звука на доктора в кабинета му се беше счупил и не си видях бебка, само вагинално ме прегледа за разкритие, опипа ми корема и сега трябва пак да ходя, така се надявах днес да си я видя  Sad

Тук ужсно силно вали, но явно е нормално това дъждовно лято за тези геогравски ширини. Дано поне вие се наплажувате и попечете. Събирайте витамин Д и ако има как махайте за по малко горнищата защото било полезно да се наситятгърдите ни с витамин, та после да го предадем на бебо.

Хайде сега ще отпочивам, лека вечер ви пожелавам

# 224
Доброооооооо утро тумбалааааниииии  newsm51
Лек и успешен ден на всички! Какво сте се залежали а? Я ставайте бързо и марш на лекцията на 9 Месеца! Днес темата е "Хранене на кърмачето". Ами дааааааа, те даже и ядат! Вчера гледах част от Монк и много се хилих. Той си осинови някакво момченце и взе да разпитва социалната работничка как да  го гледа  rotfImbo Пита "То какво яде" и тя му каза ами същата храна като нас, само в по-малки порции. И неговата реакция беше "А, ами значи е  като човек!"  rotfImao
Та в този дух, хайде да ходим да се учим, че и нашите шушулки са хора  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт