Жегата ни нас мори, но ОКТОМВРИЙЧЕ ни крепи

• 14 165
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро
аз се завърнах в отбора на работещите  Sad Вчера беше голям екшън, направо лудница. Днес дано е по-спокойно  Praynig
Пак голяма жега настана, дано се разхлади към края на седмицата поне.
Добре дошли на новите мами Ани Ди и Ели, пишете в темичката или на мен кога ви е термина, иамте ли други дечица, на колко години сте и каквото друго решите, за да ви включа в списъка
Аз бързо ще ви оставям че нямам много време, един ритник и от дребния за поздрав и ви пожелавам хубав ден (и колкото се може по-прохладен)
До скоро  Hug

# 226
  • Варна
Ами на мен ще ми бъде за първи път да ставам мама.Не знам още какво да очаквам.Термина ми е на 15.10.Живея във Варна и засега съм се насочила за раждане към АГ.Предстои ми и сключване на брак с таткото, колкото да узаконим семейството  Simple Smile Имам доста неща да оправям до раждането от административна гледна точка - смяна на лична карта, висене по опашки.А още ходя на работа понеже обучавам колежката, която ще ме замества.Още нищо не съм купувала за бебето, но знам че това ще е най-приятното нещо за мен.Нещо като черешката на тортата  Laughing За да ми остане после само чакането.
Искам скоро да завали дъждец и да се освежи времето, че в тия жеги.... Sad
Чао засега от мен.

# 227
  • София
Здравейте мами  newsm03 Как сте ?! От рано си личи, че и днес ще е страхотна жега  smile3515 и аз пак ще се варя на бавен огън в офиса  smile3511, нооо няма как.
Добре дошли на новите мами и на мамите завърнали се от морето  newsm51
Ивон изглеждаш страхотно  preggo
Маграт страхотни душици са твоите любимци.
Стискам палци  newsm17 и на мамите с дечица, които чакат резултати от изпити newsm10
Чакаме хубави новини от мамите, които са на прегледи тези дни  newsm44 за здрави и порастнали бебешоци  newsm30
Хайде целувки от мен за вас и коремчетата ви   love001
Приятен ден newsm68

# 228
Момичета благодаря за стискането на палци, свърши работа - бебинка е в правилна позиция!!!  smile3521
Прегледаха й всичко - мозък, сърце, дробчета, бъбречета, та даже и пикочния мехур  Joy Доктора каза "Още е момиче!"  newsm47 и сме малко дебелички - 1000 - 1100гр., ама по-скоро дълги и не толкова дебелички... ще е тежко на финала  newsm62

# 229
Здравейте и от мен...... Как стев тези жеги? Спими се непрекъснато и с нетърпение чакам да минат още 4 седмици за да изляза в отпуск, после болнични и т.н.
 Кажете ми колко често си пускате изследвания на кръв и урина? И колко честоходите на преглед. Моята беба напоследък не рита много много, явно и е отесняла площавката. Сега се обажда само - като си сложа ръката на корема, където съм аз - там и тя Simple Smile

# 230
Здравейте мами, от доста време не съм писала , но ви чета
Да ви кажа ходих на 4Д и ми казаха че ще е момиченце, всичко  е наред шава си , спинка, прозява се, смее се, даже се и напика накрая на прегледа.
 smile3521
Свеки като дойде на гости и и викам виж как прилича на мен, тя направо позеляня newsm61
На мен ми е нисък хемоглобина 108 при норма 120, изписаха ми феро-фолгамма.
Плацентата ми била ниско долу, казаха ми че трябвало да се проследи и най вече в 32г.с., има ли мами с подобен проблем ?

# 231
Здравейте бременни муцунки   love001

Първо да кажа  welcome на новите попълнения. Желаем ви лека бременност и здрави бебчовци наесен  stork-boy stork-girl

Маграт, Наде стискаме палци за изпитите на по-големите дребчовци и пожелаваме след това най-веселото изкарване на моренцето   grinning039 dancing

Jenna вярно е, че си попрекалила, ама нормално. Все още и аз се улавям, че правя някои нередни за бебко неща, просто все още май се настройвам и свиквам да мисля И за него, а не само за моите желания и емоции. Предполагам, че може да се дължи и на това, че се чувствам доста добре, чак понякога забравям, че съм бременна  newsm68

Ивонка браво за бременните форми  smile3501 smile3501 smile3501 Бременелка за пример, ако кажеш и как го постигаш...

Искам да ви споделя нещо и да питам дали и при вас е така...напоследък доста често ми се променя настроението и то все към лошо...ставам една такава ревлива. Мъжлето после трябва да ме успокоява доста дълго време и то при положение, че хич си нямам идея какво точно предизвиква тези настроения - бая му е трудно!!!??? Това сигурно е от бременността и хормоните и сигурно е вредно за бебо, ама не знам как да си помогна - реве ми се и си ревъ newsm45 newsm45

Оплаках се, сега се връщам на тръстиката, и ви пожелавам лек и климатичен ден  newsm51  love001 smile3525

# 232
Здравейте тумбаци!
Преслава не си единствената в отбора на ревливите, аз съм същата. Таткото се чуди кво да ме прави, а свекито му вика "еее лесно татко се не става". Значи ние си носим бебо и килата пък те само един рев трябва да изтраят.  Laughing
tsvetence и аз имам нисък хемоглобин и пия феро-фолгамма, а за плацентата нека се изкаже някой по компетентен.
usho погали бебата по главичката, че си е заела позиция. И нашия юнак на прегледа миналата седмица беше заел позиция ама на мен ми се струва, че се обърна тези дни, че голямо ритане и бутане в корема падна. Дано да бъркам де и да си остане с главата надолу до края.
Момичета утре влизам в седми месец леле кога се минаха тея месеци.
Аз имам още 24 работни дни и после отпуска и болничен! Урааааа! Нямам търпение вече, че така ми писна от тая работа.

# 233
Здравейте и от мен в таз жега sweating пак ще пухтя в офиса цял ден, ама нали мЪжо ми е шеф, та не мога да му вдигна стачка за продължаващата липса на климатик newsm29

Да се похваля, ние с каката водихме бебка на консултация днес, добре е, дебелее си, доки каза, че точно си отговаря на седмиците 28-29, обърнала се е с главата надолу. Направиха и и снимка, но за жалост е толкова размазана, че не няма смисъл да ви я показвам. Преди да отида на доки бях пила едно грамадно фрапе и кръвното ми беше105/60, а си представям колко ще е било преди това. Получихме официално разрешение за моренце sun сега само да измисля, къде точно, че вчера където и да се обадих на всякъде беше заето, но поне решихме, че ще ходим в Созопол  newsm68, което е напредък, щото цялото крайбрежие изредихме мислено.

Още веднъж искам да благодаря на всички за милите думи, Наде изчервих се  Flushedот оценката за баткото Simple Smile. А той самият си живее живота, замина на лагер на ММЦ на 4-ти и ни остави ние да се тръшкаме с класиране и записване, но положи много труд човека и си го заслужи. Стискам палци на твоята госпожица днес!!!!! Сигурна съм, че ще успее там където най- силно желае!

Анетт , ако си забелязала на някои снимки се вижда град, това е Кюстендил, селцето е на 6 км от града, в полите на Лисец планина, а се виждат още Осоговската, Конявската и Рила планина. Наистина е прелест, единствения проблем е, че не мога да откарам нет у дома и ще се побъркам, ако остана с беба без нет Cry много сериозен е този въпрос Rolling Eyes

Me and baby Simple Smile познаваш ти кучкарските среди. Айза е от развъдник в Троян, майка и е от Мартен, а татко и е от Ак Арслан - Рахмет един от легендарните азиати в бг. Хубава кръв тече във вените и, ще видим какво ще излезе, за съжаление няма да можем да се борим по изложбите, защото след смяната на зъбките и се обърна захапката, а тук в бг в стандарта за азиатите е приета само 1 вид захапка , макар , че в света не е така, но да е жива и здрава  animal037 лакомийката.

Мамма Миа, Jenna не сте видели останалите снимки, защото аз малко неадекватно съм пуснала линка, не към албума, а към конкретна снимка, но като се скролне малко надолу страницата излизат всички албуми Simple Smile

Да кажа добре дошли на новите мами Ани*Ди, Ели искрено ви приветствам с добре дошли! Flowers Bouquet

Сега ви оставям, че пак ферман изписах и продължавам да ръчкам чичко гугъл за апартаментче в Созопол.

Да ви почерпя с нещо разхлаждащо:

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 12:06 от маграт чеснова

# 234
Здравейте,

Като ходих на преглед на мен също ми казаха , че нашето е бебе е дълго, иначе грамажа си му отговаря на седмиците. Пуснаха ми и изследване на кръв и урина, сега чакам резултати.
Въпреки , че не съм качила килограми, усещам, че ме наболява кръста.

# 235
Аз си поддържам постоянно кръвно - 100/60... А последния път хемоглобина ми беше едва 94, незнам вчерашните перфорации какви резултати са дали. Ама най-нежелани си остават бактериите Sad Днес дадох поредната стерилна урина - стискайте палци  Praynig

Цветенце, аз на моята свекърва й викам, че на баща си прилича бебето - така и тя е доволна Wink

мими-мими, а помниш ли като викаше:"Защо не го усещам това бебче?" Wink Нека те рита сега  Joy

Аз утре ще получа рецепта от докторката, с необходимите медикаменти, защото каза, че и анемия имам  Embarassed Каква анемия, бе, хора? С това дупе, каква анемия?  newsm78   Wink Joy

А в отбора на ревлите ме пишете на първо място. Мъжа ми казва, че "имам кранче за сълзи"  Mr. Green

# 236
Аз си поддържам постоянно кръвно - 100/60... А последния път хемоглобина ми беше едва 94, незнам вчерашните перфорации какви резултати са дали. Цветенце, аз на моята свекърва й викам, че на баща си прилича бебето - така и тя е доволна Wink
..................... Каква анемия, бе, хора? С това дупе, каква анемия?  newsm78   Wink Joy
А в отбора на ревлите ме пишете на първо място. Мъжа ми казва, че "имам кранче за сълзи"  Mr. Green
Viodidi, не подценявай това с анемията и хемоглобина  Naughty И моя хемоглобин беше паднал на 93 та чак доки подскочи. Това са сериозни неща, пий си желязото, което ще ти предпишат даже може и консултация с хематолог да направиш. За справка майките с анемия имат рисково раждане. По принцип си има кръвозагуба при всяко раждане, но при анемия организма не може да я превъзмогне лесно. Лекарите отказват секцио в такъв случай, а какво ще правиш ако не дай си Боже се наложи! Затова умната мила!
Моето бебче прилича 100% на мен. И давмата с мъжа ми го видяхме. Свеки обаче вика "Е, то взело на моя син чертите"! Ние се захилихме и двамата скришом, но не и противоречихме, че то с нея споровете са по-зле и от с радиоточка. Допреди видеозона и цветните снимки пък всеки ден твърдеше, че щяло на нея да прилича  Joy ... само откъде ли го измисли незнам  newsm78
За реването, еййййййййййй лоша работа. Аз рева нощем. Като си легна и като ми дойдат едни апокалиптични мисли .... и рев до намокряне на възглавницата. Но поне мъжа ми спи и не му се налага да ме успокоява.
Маграт, чак сега и аз видях, че било албум! Леле какви са сладурииии тия кучове! Ама и много, цяла глутница. Вие как сменихне "темата" от немски овчарки на азиатец? Аз обожавам кучета, но скоро няма да си взема.... така мисля де.... но то знае ли се.... Ииии успех с намиране на местенце за летуване  Hug !

# 237
  • La casa de Mickey Mouse
здравейте моми4ета
аз да не правя вашите изпълнения по пътиЩата мъжо ми взе клу4овете и ми забрани да карам, та така бил по спокоен
за дрехите от белината пожълтяа, но после с един спец прах за бели дрехи белнаа малко, след оЩе едно две пранета ве4е Ще са бели , надявам се
за пла4а, аз знам 4е ако мноо пла4и жената бебето и Ще е ревливо, а аз неЩо съ много агресивна през бременоста, бебето ми агресивно ли Ще е
за музиката е мноо успокоителна както за беб4о така и за нас и на ве4е много да му се говори на малкото 4ове4е трябва
сега да ви кажа за моите изследвания
на4ална фаза на диабет, остра форма на анемия и някъкви аномалии (не то4но бактерии, никои не може да каже все оЩе какви) в орината
утре нови изследвания, ударни дози желязо и в понеделник изследвания за анемията ако няма подобрение, 10дневно ле4ение, но в болница
много ме рпитеснява вси4ко това
на важното според мен оба4е е 4е аз се 4увствам добре супер дена имам много енергия (въпреки забраната на доки да присъствам на гимнастката за подготовка на раждането, заради болките) а и беб4о рита като луд
маграт чеснова забелязах населеното мяасто в дакле4ината, но понеже гледката и природата ме заплениха та и за това попитах
с моята заместни4ка ниЩо не стана пак сме в търсене

# 238
  • София
Здравейте момичета!  Hug

Искам да поздравя новите мами и да им пожелая приятни мигове с нас!   bouquet

Ние преди малко се върнахме с бебка от лекцията на 9 месеца, видяхме се там и с dobra, мисля обаче че е време и вие да започнете да идвате, за да ни е по-весело.  Party

Искам да ви благодаря и за хубавите думи, чак се изчервявам.  Blush Не са ми баш перфектни формите, особено целулита отзад по бедрата, но няма да се оплаквам въобще. Свикнах си и с коремчето и с всичко и вече от нищо не ме е срам. Да не говорим, че на плажа беше пълно с дебели рускини и германки и ви казвам, че там никоя от нас няма как да почувства и грам притеснение.  Peace

маграт чеснова - снимките са страхотни!  Peace Живеете на райско място, страхотно къща, пък и пазачите са едни сладури...Simple Smile))) Искам да ги нагушкам всичките... Mr. Green Поздравления и за  бебка... Party Лелеее....какви добри октомврийчета ще си имаме... Mr. Green

meggyv - надявам се малкият Цезар да се е възстановил от упойката напълно и ще чакаме негови снимки с новата усмивка.  newsm62

Jenna - не се притеснявай много, важното е, че всичко е минало добре, то при нас хормоните такива шеги си правят и бързо се палим. Когато пътуваме и аз напоследък се ядосвам повече от мъжа ми, ядосвам се и на колите спрели неправилно и на разни наглеци, за които правилата не важат и ми идва да слезна от колата и да започна да се разправям с тях.  #Cussing out

Като сме заговорили на тази тема да се похваля, че аз карах на отиваме към морето до след Стара Загора. Но то по магистралата си е кеф... smile3521 Че даже и до към 160км/ч стигах....като се увлека в каране.. Whistling После обаче на междуградските пътищата с по две ленти не смеех да карам, че такива идиоти има, изпреварват си без да им пука и си правят каквото си искат.  ooooh! На връщане обаче нещо се бях паникьосала, даже и по магистралата не исках да карам, не знам защо бях наплашена и мъжът ми каза -ааа, не...ти сега ще караш. Не беше толкова добре, такъв страх ме гонеше и аз не знам защо... ooooh! Но там пак имаше някакви тъпаци, ние караме бързо, един тръгва да изпрева камион и пичът вместо да ускори малко и да се прибере бързо в дясната лента, той със 70-80 км/ч си кара и маха на някакъв отзад, та се наложи едва ли не да спрем, защото за малко щяхме да се забием в багажника му....имахме още няколко подобни случая ...и се чудя тея хора къде са расли, не знаят ли как се кара по магистрала....как могат такива опасности да създават на пътя... #Crazy

mamma mia - пропуснала съм, че нещо с дядо ти не е добре. Пожелвам му и аз бързо оправяне.  Praynig

ushco - още едно потвърждение, че стиснати палци на момичетата от форума вършат работа!  Party Браво на бебка, нека е все така послушна.  Mr. Green

gabi - за изследванията при мен и двете ми лекарки са ми пускали по 2 пъти кръв, урина и антитела. Иначе аз вече ходя на 2 седмици на ЖК при частната ми лекарка и ми е много гот.  Laughing

viodidi - имаш стиснати палци от мен да си ги преборила тези упорити гадинки вече.  Praynig

ANETT - дано има и при теб подобрение при изследванита и да се чувстваш все така добе. Praynig

Аз сега отивам малко да почета за кърменето и захранването, че педиатърката днес каза някои неща, които малко ме усмъниха... newsm78

# 239
Здравейте, мадами  Hug
Вече сме в София, завърнахме се от моренцето и беше супер!! Само като влязох във водата и се разтопих от кеф... coolcool yesyes  Направо всичките ми оплаквания се изпариха..няма болки в кръста, няма тежест, няма виене на свят и заглъхнали уши, няма жега, няма подути крака - само лекота - баси кефа!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Направо се замислих за водно раждане  Mr. Green  Плувах си като рибка първите 2 дни пефектно.
Мазах се с фактор 28 за тялото и 50-тка за лицето, понеже съм си беличка.
Не съм се пекла целенасочено,дори седях само под чадъра, наплескана като ескимос и покрита като арабка,  но въпреки това на 3-тия ден получих слънчева алергия по ръцете и краката - едни дребни мехурчета, които много сърбят, също ми се появиха и едни дребни кафяви точици пак по ръцете и краката ... и въобще слънцето не ми се отрази добре, за разлика от водата.
Та ограничихме плажа до 11.30 и след 17.00 и всичко беше ок. Продължих си плувните занимания  Laughing  А никога не съм имала проблеми със слънцето, досега под чадър никога не съм стояла  Shocked
Много силно т'ва слънце, не е истина!!!!!Чак като забременях го разбрах  Mr. Green
Иначе доста обикаляхме наляво надясно, но верно е , че само климатик може да те спаси от жегата. Доста некомфортно се чувствах в кафета без климатик, кръвното ми падаше моменталически. Като цяло обаче много добре ми се отрази и искам ощеееее   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт