Жегата ни нас мори, но ОКТОМВРИЙЧЕ ни крепи

• 14 318
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Мечтание - аз бих предпочела Михаил, но според мен ти като мама ще усетиш точно кое е най-подходящото име за бебо- просто изчакай да се роди, да се запознаете и ще си сигурна, че си му дала най-хубавото име Hug

mishonka95 - то това значи, че аз доста време няма да съм на работа, поне 3ч с тези изследвания, добре че ме предупреди, че е толкова дълго, че да се обадя в работата Peace Честит рожден ден на синчето ти, да ти е жив и здрав и да ти е голяма отмяна

Надя 73 -опаковай багажите и бегом за Бургас, аз предпочитам по-малките градчета, или пък морските пред шумния живот в столицата  Hug

Ние тръгваме из магазините на нашата редовна съботна обиколка, пожелавам ви усмихнат ден  bouquet

# 151

Каква дата 07.07.07 !!! Направо хармония! newsm74
Гледам започналисте да говорите за имена. От споменатите мъжки ми харесва БОРИС /не  Борислав/
Моля ви помогнете ми и на мене за женско име с В .
Аз се колебая м/у  ВЕЛИНА,  ВАНЕСА, ВАНИНА
Най-склонна съм за първото- Велина, че ще си има имен ден/ Велик ден/ и хубаво галено име-Вили.
Ванеса ми е много екзотично- харесва ми , но няма хубаво галено име , както и за Ванина
Помогнете-Кажете си и вашето мнение. И питайте и вие.
Важно е децата да не се срамуват от имената си.

# 152
Венета също е хубаво име, но зависи дали искаш нещо по-екзотично.

# 153
Me_and_baby  мисля ,'че си права в момента в който го видя ще реша как да го нареча
Сестра ми каза да си сложа ръката на корема и да му говоря ,на което име най много
ритка значи му харесва мисля да опитам
venera аз съм за българските имена Велина е хубаво ,с нашия татко бяхме решили ако е мома
да е Виолета щяхме да и викаме Лети но се надяваме второто да излезе мома тъкмо ще си има батко да я пази

# 154
Здравеите на всички.Аз съм нова и реших и аз да се включа в тази страхотна тема.Искам и аз да споделя че чакам бебче към на 28 октомври(поне така ми казаха последно).Това е моето парво бебче което чакам с нетърпение.Аз съм на 25 год . от Добрич но в момента живея в Англия.

# 155
  • София, Павлово
Здравейте мамчета. Много се радвам, че сте станали толкова много  Grinning  Не съм писала от толкова отдавна... от може би два месеца.. но много работа и притеснения.. но вече всичко е наред.
Сега като преглеждах отгоре отгоре темичката забелязах, че на всички бебоците са вече доста големи, а моята доки на 02.07 го измери 524 грама! Започнах да се притеснявам - бихте ли споделили вашето мнение?

# 156
МГД тези тегла са много относителни и не са точни. Освен това мамите с по - големите тегла на бебоците са май по напред от теб и по седмици. И друго - когато аз ходих в 20-та седмица на консултация при моя доки ми каза че бебка е 320 гр, а на следващия ден бех на ФМ при друг лекар и ми каза че бебка няма и 200 гр. Затова не се притеснявай. Но все пак разликата ти идва от седмиците. Аз последно на 21-ви ходих и беше към 800 гр. С една дума - спокойно  Hug
jeni_to добре дошла в отбора на октомврийките!   bouquet Hug
Наде и на мен си ми е слабост тоя град. Не могат да ме мръднат от тука.  Mr. Green За Краснодар не знам нищо. От години не съм ходила там. Ама като съм минавала май си беше там като че ли  newsm78. И май отдолу последно си имаше рибка. А и скоро слушах един колега като говореше със жена си да купуват рибка от там. Така че може и да имаш късмет. Аз ще поразпитам днес. Сега ще излизам с една друга бъдеща мама и тя живее там някъде и ще питам.  Hug

# 157
Ха добро утро от мен(то при повечето от вас добър ден)

Момичета  много ви благодаря за пожеланията за баткото ни,Наде наистина много ми помага детето,добре ,че е то,че татко ни сега  е много зает и детето много помага.Това ни е предимството  с големи деца дето сме.

Me _and _baby ами при нас тук поне е така,ти си в Европа ,може по друг начин да е,но ако имаш телефона на лабораторията звънни им да си подготвена психически поне,че то гадно да си мислиш ,че е бързо и да отидеш там и да ти кажат ами трябва да седиш тука 2 часа и  ще ти се объркат плановете,аз така питах предварително като питах и за цената.

МГД добре дошла отново. За теглото на бебето не се тревожи ,както ти е казала Каталина,зависи в коя седмица си,какви ви са гените,ако сте големи хора може бебето ви да е даже извън нормите,ако сте малки може да е дребничко бебето,много е относително,не прави сравнения с другите мами,в различни седмици сме и сме различни хора.Важното е да се развива добре ,да е здравичко,моята беба например тежеше с около 100 150 гр.повече от нормалното  за седмицата си,ама хич и не ми пука,ние сме едри хора.

Ей jeni_to добре дошла при нас,ние с тебе сме градски,аз съм малко по дъртичка от теб за туй няма да те питам къде си учила та дали се познаваме.Айде леко бременеене с нас.Слагай снимки в албума ,всички сме там накипрени.На първата страничка има линк към албума.

Венера сетих се за Валерия.

Ами мамета май друго няма какво да пиша аз ,то рано тука още,нищо ново няма за днес.Пък и вие като гледам нещо сте се покрили.
Приятни почивни дни .Дано ви е прохладно да се разходите хубавичко.

# 158
ехооо
здравейте,
дано изкарвате добре почивните дни и да релаксирате ефективно и активно  Mr. Green
Добре дошли на Вилито и Женито, включвайте се често при нас  Hug
Мама мия дано дядо ти се оправи скоро че правнуче ще гледа на есен  Hug
Мечтание и аз като повечето мацки съм фен на името Борис  Peace но наистина като видиш бебо може би най добре ще разбереш.
Венера аз съм за Велина
МГД не се шашкай а проследи резултатите в няколко поредни прегледа, може да е било моментно несъответствие, и при нас например последния път по бедрото седмиците излизаха по малко, но се оказа ще бебо е мръднал а като го измери доки пак и си отговаряше точно. Аз съм в твоята седмица но незнам колко тежим  Embarassed но може и по добре да е че не знам.
Момичета и аз няма къде да мърдам така съм тукааааа
Хубав ден и приятна почивка на всички  Hug

# 159
  • La casa de Mickey Mouse
здравейте моми4ета
на новите мами добре дошли
аз след ужасната седмица реших да разпусна по магазините и нали има намаления пак се улях, но обеЩах да е за последно, ако някой ме 4уе да казвам магазин да ми се скара моля ви заЩото бебо ве4е има толкова много дрешки 4е няма да можем да сложим вси4ки
за изследванията и на мен така ми ги правиха около 2 4аса отнема и трябва да стоиш неподвижно много се притеснявам за резултатите Ще ги нау4а 4ак на 10 а в рода има много диабетици
Jenna повишеното ниво е нормално за бременни дано да сиакт да ти направят тройния тест само за се успокоят, мисля 4е няма да имаш проблеми
МГД не се притесняваи има време освен това има и малки и големи бебоци аз съм с малък корем и беб4о е много малък, но какво да се прави вайното е да е здрави4ък и да се развива добре а 4е е малък ми Ще порасне
и моето дива4е много рита в колатаа но то е заЩото не му харесва да се вози
а и ми подсказва при избора на дрешки
отивам да си топна дупето в басейна
за басейна да ви кажа с тампон напоен с маслиново олио няма проблеми при нас го препоръ4ват, морето е много солено, но съЩо е добре, въобЩе във водата бебоците се 4увстват много добре

# 160
Venera - аз съм пристрастна за Ванеса, ние това име избрахме за нашата дъщеря Peace

Анет - какъв тампон с маслиново масло - за 1в път го чувам това нещо #Crazy, предпазва да не ти влизат бактерии и вода ли? Аз съм чувала, че солената вода помага адски много след раждане за възстановяване от шевове (пу-пу, дано да се разминеме с тях). Пусни ни снимчици какво си накупила, и аз съм попрекалила с дрешките, но твърдо реших, ще чакам зимните колекции вече Naughty

Наистина датата е уникална, но пък четох едно интервю на Алена(астроложката на БТВ), която каза че тази дата не носила особен късмет на хората Twisted Evil

Всички сте по плажове и парковете май, и ние след малко излизаме на биричка, тук е традиция пиенето на бира

# 161
Привет, мами сладурани!  bouquet
Аз преди час се прибрах, излизах малко (да се видя с мама) лелееее ама много жега, аууууу
Но поне си купих страхотни праскови и сега си похапвам!!! Hug

Много гадно така с тая профилактика, прибираш се плувнал в пот (извинете) и трябва да чакаш да се стопли водата и като я позабравиш, полсе пък трябва да я разреждаш, ууууф!!!

Хубав следобяд и много усмивки!!!   bouquet

# 162
Bulechka_TS ти къде живееш? Питам защото и при нас няма топла вода и може да се окажем комшийки! аз живея в жк.Овча купел
Me_and_baby тя солената вода била изобщо полезна!
Пък аз до скоро живеех с мисълта че не е особенно защото се като се върнем от море и се явява някакво гадно течение ама то е явно от настинка а не от бабилюги разни!

# 163
Bulechka_TS ти къде живееш? Питам защото и при нас няма топла вода и може да се окажем комшийки! аз живея в жк.Овча купел

Наде, и аз съм в Овча купел!!! Hug

# 164
  • София, Павлово
Много благодаря момичета, надявам се, че наистина всичко е наред, но е друго да те поуспокоят и други.
Анет, наистина какво е това с тампона? Аз също знам, че в морето всичко зараства и вътре не можеш да си направиш нищо лошо.
Аз като че ли съм по- суеверна отколкото си признавам, до сега гледам и не понечвам да купувам нищо за бебо - все си казвам като изляза в болничен през Септември ще се отдам на едно пазаруване.. сега единственото което съм се спазарила със снаха ми да ходим за количка, нали два племенника имам.. тя вече от опит знае каква трябва да бъде.

Е, още веднъж благодаря и приятна вечер на всички ви

Общи условия

Активация на акаунт