Похвалете се с GSM-a си

• 7 623
  • 162
  •   1
Отговори
# 105
 Joy Joy Joy
Ще взема да пробвам и без това искам да го сменям, ама съм сигурна, че няма да има проблем   Joy Joy Joy

# 106
Самсунг Е730

# 107
  • Plovdiv
Айде и аз да похваля..Имам Нокиа 7373 розовата и Самсунг Д500...Доволна съм много от Самсунга,с Нокиата съм от скоро....

# 108
С това съм. Не го препоръчвам на никой.
Що, к'во му е? Много му държи батерията. На мен ми върши добра работа.
Нямам мании за нови техники. Вече втора година карам с този.

Много се драска, още на 1 ден изглеждаше все едно е влачен, в сравнение със стария ми Алкател, който е видял такъв тормозот детето, че само той си знае. И на мъжа ми Нокията не прилича на нищо, не знам как ги правят, ние уж си пазим вещите, но телефоните ни са като парцал  Sick

Другото е, че копчето за вдигане редовно ми заяжда и зацепва от 3-тото натискане.

И сигурно съм свикнала с алкателското меню, но това на Нокията така и не го научих, знам да вдигна (ако успея) и да затворя  Crazy

Иначе екстри на телефоните не ползвам, а на този и да имаше, нямаше да знам как да стигна до тях  Laughing

# 109
Моя е по- нов модел- олекотен е и е безжичен...

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А с този супер- олекотен ще изненадам милото за рождения му ден  Heart Eyes

Laughing Laughing Laughing

Eeee ти си от турбо - гъзарите... Whistling Laughing newsm20

п.п. А за мъжа ти, телефона или мацката..или 2/1? newsm78 Grinning

# 110
  • София
Моят телефон е стар и демоде, но след няколко падания на плочките, вчера беше обилно полят с бира и въпреки това работи. За това и искам да го похваля. Желязна работа!  Grinning

# 111
Ааа, пробвала си го вече? Laughing Joy

# 112
  • Sofia
Не съм фен на гсм-ти, макар да имам възможност да ползвам най-най. Свикнала съм с моя тел., верен ми е ( падал е, седял е мокър в/у включена микровълнова)  и не искам друг, много съм свикнала с него

# 113
  • При хората, които обичам

сименс = моля изчакайте  Laughing

Joy
Абсолютно вярно. Не може да ти свърши работа, но пък културно те моли да го извиниш Mr. Green
А моят си позволява и да гасне самоволно. Не знам: в общия контейнер ли да го изхвърля или в някой от онези за разделното събиране?

# 114
# 115
Как ви завиждам! Аз съм социално слаба и още нямам джиесем.  smile3506
Благодаряти Господи не съм сама....

Аз пък завиждам на хората без телефон. Това са истинските баровци.

# 116
Воала моя:

За който имам дъъълга история свързана с неработещ микрофон, разправии с малоумни продавачи, много псувни, дори среща с охраната,ноооо...вече всичко е ок.

# 117
  • Berlin
хех.. айде и аз да се пофаля Simple Smile Nokia 6234 - няма да го сменя скоро, върши ми работа с всичките си екстри. подарък ми е и съвсем не мисля да го сменям скоро, освен ако не получа друг за подарък Grinning

# 118
Е има и по-нови модели Нокиа:

# 119
А тази Нокиа, е най-новата - мултифункционална:

Общи условия

Активация на акаунт