Похвалете се с GSM-a си

• 7 622
  • 162
  •   1
Отговори
# 120

сименс = моля изчакайте  Laughing

Joy
Абсолютно вярно. Не може да ти свърши работа, но пък културно те моли да го извиниш Mr. Green
А моят си позволява и да гасне самоволно. Не знам: в общия контейнер ли да го изхвърля или в някой от онези за разделното събиране?

Това е бъг на всички Сименси. Имах два и двата правиха така, без обясними причини. После иди се оправдавай, че не си го изключина нарочно.

# 121
Е има и по-нови модели Нокиа:

Това като за мен е мислено  smile3522

# 122
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=ae&lc=en&ver=4000 … d=0&pid=10459

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 17:54 от ninka

# 123
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1346  Hug Peace

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 20:01 от Ксения

# 124
  • Майничка
Явно като моя няма smile3533.

Alcatel OT S853

# 125
  • На края на света !
това е моя ,старичък модел ,но все още върши работа

# 126
Моя е някъФ си сименс. Не е хубав обаче... Как не мога да се пофаля и аз. Мога само да се оплача... Много е опърничав, вчера онемя - как ли не го кандърдисвах да изпиука, мъ не ще гадта, днес оглуша - като ми звънят не чувам нищо, от известно време ме тероризира да му купя нова батерия (явно вече си отмъщава). Ще се развеждаме то се е видяло... ех.. ще си остане скъп спомен  Sad

# 127

Sony Ericsson Z530i. Не се хваля, просто ми харесва, има всичко необходимо и съм много доволна от него.

# 128
И аз да се похваля Confused
Днес щерката решила да изпробва дали телефонът на тате и е водоустойчив. Хванала го и го пуснала в чашата с вода..Мъжът ми като ми го разказа, въпросът ми беше: "И какво? Стана ли му нещо?" Joy

# 129

Laughing Не съм маниячка, просто се нуждаех от нов телефон и съпруга ми подари този ,за рожденния ми ден! Аз си го избрах, но ако имаше и радио, съвсем нямаше да има грешка! А преди него изкарах няколко години с Нокия 6100, железен телефон, още работи!

# 130
железен телефон, още работи!

А с моя троша лешници и пак работи! Peace

# 131
Обожавам го моя телефон. Sony Ericsson K750i
Най - доброто просто - цена, батерия,външен вид, екстри (на първо място камерата)...изобщо...БИЖУ

# 132
  • София
Най - доброто просто - цена, батерия,външен вид, екстри (на първо място камерата)...изобщо...БИЖУ

Аз май май довечера ще си имам такъв, бившия на Фил, че той си купил нов Heart Eyes
Иначе съм с NOKIA 6230i, нема грешка, тва и бира пие, и руска салата яде, и на море ходи, просто номер 1!!!

# 133
# 134
  • Sofia
Мъжът ми от поне 8 месеца ми превъзнася този телефон. Даже сега пак го гледа по сайтовете, като видя, че гледам GSMи.
А колко много игри се правят сега за него...... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт