Отговори
# 180
 Поздрави от морето. Аз също се върнах от гости при мама.
Но преди това оставихме децата на баба и дядо и отпразнувахме годишнината от сватбата на Албена.
 цък
Това са снимки от 1 ранобудна мама, която и без деца става в 6.00ч и се разхожда по плажа. Изкарахме си страхотно, като младоженци и ми е обещано пак да повторим.

Иначе Мишето много ме изморява, не стои на едно място, непрекъснато трябва да му измислям нови забавления. Става прав в количката дори в движение. Току виж съм поотслабнала.
 Честно казано едва ли ще мога да прочета изписаното за 2 седмици, а и сега сме на ограничен трафик...
 Целувки на всички.

Последна редакция: пн, 16 юли 2007, 09:52 от sladur4e*2

# 181
  • Пловдив
Добро утро и от мен!

Вече писането и на мен ми е много трудно! Стенли въобще не иска да стои в кошарата, а само да лази и да прави бели...  #Crazy
Вчера следобяд си го прибрахме от баба му и дядо му и беше толкова разлигавен....Там като каже АААА и веднага се успокоява и носи на ръце..... Sick По този въпрос имахме разговор с майка ми... #Cussing out
За женското парти - беше ми много, много весело....отдавна не се бях чувствала толкова фрии.. Sunglasses.....както казаха моите приятелки - като една ергенка съм била!!!! Wink
Първо ходихме на Планет клуб, където опитахме всички нови коктейли с бакарди... #Crazy...След това обиколка на баровете до към 3 и 30ч! Да си призная мнооогооо съм загубила тренинг....имах чувство че е 6 сутринта - толкова много ми се спеше!!!
Ирини, много готина сватба.....а ретро прическата ти е СУПЕР! Лулова също е много сладка! Обстановката в Царско село наистина предразполага за страхотен купон!
sladur4e*2 , браво за хубавата годишнина!
ДВВ - добре си ни дошла! Много ти се зарадвах....ама попиши малко...инфо искаме! Sunglasses
tzvety roussimova , пожелавам ти скоро и на теб женско парти!

Олеле, отивам че Стенли вече плаче със сълзи.... #Crazy

# 182
Здравейте.

Набързо да Честитя Месечинките днес, да им пожелая много щастливо детство!!!

Че бързаме за кухнята и нямам търпение да ходя да си платя битовите сметки  Mr. Green

Лек ден за сега

# 183
Ех,здравейте и от нас!
Наистина събота и неделя тук настава затишие,но какво да се прави,ние прекарахме поредния разтоварващ уикенд,разходихме малкия до вилата на наши приятели на въздух,слънчице,той буквално изскуба тревата в целия двор Laughing,беше прекрасно,оттам отидохме до една рекичка на близо като постояхме на хладинка и после барбекю с биричка Heart Eyes,ей,така се живее 100 години Laughing
irinii,страхотна сватба,кума и шаферки Peaceискаме още снимки и разказ Grinning
steli-ssd,браво на вас,по-често излизайте така и тренингът ще ти се върне Laughing
sladur4e*2,наистина чудесни снимки,вярвам че сте прекарали перфектно,още дълги години да сте заедно в разбирателство и хармония! Hug
Доника,голям разбойник имаш и ние сме същите,една минута не застава на едно място ooooh!,направо кипи от енергия,да са живи и здрави! Hug
fibi4ka,дано бързо се оправите,въпреки че е много висока температурата,може и от зъбките да е!На моята кума детенцето,всеки път така беше и най-накрая след всякакви други диагнози,остановиха,че винаги след тази температура,без всякакви други симптоми,му излиза по едно зъбче! Peace
Ей,няма да мога да си довърша писанията,малкия ме дърпа и казва мам-мам,мам-мам,това е мама Laughingна неговия език Peace
Лек ден на всички и ще се включа после пак! Hug

# 184
Добро утро и от мен
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС БЕБОЦИ!!!!!!!!!!!
sladur4e*2 По снимките си личи,че сте си изкарали страхотно празника.
И аз искам да отидем със мъжлето двамата някъде ама за жалост няма кои да гледа Мишката . И  той какъвто палавник е станал майка 1 час и ми го дава. Лек и усмихнат ден

# 185

Привет на всички мами и бебоци
Хайде и аз надникнах тук най-после.Изкарах една страхотна седмица и починах добре от ежедневието и Арен,с мъжът ми най-после успяхме да се видим,да поговорим и да излезем сред народ,ходихме до Рибарица и любимият ни Гложенски манастир.После откарах една още по-страхотна седмица из Пловдив/много е жега в този град бе хорааа,не се диша,забравила съм го този момент с летните температури/Успях даже да посетя някой културни мероприятия като Аида на античният театър и концерта на Чамбао http://www.vbox7.com/play:e987ef2f на летния театър/преживяването беше не описуемо/Влязох във форма с ходенето по барове и дискотеки.От днес се опитваме двамата с Арен да си влезем в някакво общо темпо,за да ни е добре и на двамата,че баба и дядо малко са го поразпуснали,а това важи и за мен  Wink
steli-ssd добре си изкарала
 Ирини вълшебни рокли,прически и усмивки.Булката е страхотна също.Лулова е много ефектна кума  Hug
Сладурчемного настроение има в твоите снимки  Simple Smile
Авипризнала съм те за нововъденията   bouquet
Веселкаснимката с бебето катерач ми е незабравима.Много е опасен Румчо.
АлинаНямам думи с които да изразя това което искам да ти кажа.подложена си на голямо изпитание и вярвам ,че си много силен човек.Пожелавам на Мими да се чувства щастлива,обичана и доволна,защото това е най-важното за един човек.А вие можете да и го дадете.Прегращам ви и двете. Hug
 mari_anka дано станеш кума ,ще стискаме палци   bouquet
за гърнетов началото слагах Арен сутрин след сън или след следобеден сън.Винаги се случваше да се изпишка веднага и го вдигах.После започна сам да става и да си го захлупва на главата.Спрях да правя каквото и да е,гърнето си присъства в банята неизползваемо вече доста време.От 2 дни Арен сам прояви интерес да седне преди банята,докато пълня коритото.Изпишка се и стана и долази до ваната.Изненадах се доста.Снощи се случи същото.Иначе няма спиране на едно място докато е буден,доста е изморително и виждам че всички сме в подобна ситуация.
Целувки и прекрасен ден

Последна редакция: пн, 16 юли 2007, 16:12 от dennis

# 186
Привет от една работеща мама...
Направо ти съчувствам, Чочи. Днес за пореден път и аз напарвих нечовешката гимнастика - Спаси стана към 7.30, а на мен ми се спеше както много отдавна не ми се е спало... Направих му попара, направих му и фреш за по-късно. Подготвих храни, води закуски.... С 300 зора се пооправих и себе си - Спаси иска цялото ми внимание и по възможност двете ми ръце /Стели ССД - и той беше при баба и дядо, където е "трамвай желание" - глезене жестоко/, Хайде в колата - оттам до един магазин за пердета, за да взема каталозите и да избера по цвета на пердетата, цвета на латекса за къщата... оттам се сетих, че съм забравила едни доку,менти - хайде обратно до вкъщи. леля ми пък ни чака в Заимовата градина да й оставя малкия с багаж и инструкции... Такова бързане и нерви му ударих понеделнишки. Сега пък пак майстори ми звънят... Лудница!!! Знам, че трябва да свиквам, но...  Tired
Доника, евалата на съпруга ти. Страшно уважавам хора, които правят добри неща без да са длъжни и без да очакват кактвото и да е в замяна. Това е начина и страната ни да се оправи, но за съжаление малко са човеците...
Стели, направо сме от една порода. Дано някой ден се запознаем лично, за да тестваме новите коктейли в Планет заедно.
Сладурче, блазя т за романтиката. Настроението ти лъха и от прекрасните снимки, които си направила. Браво на вас и дай боже по-често!
Ави, говори ми, говори ми колоко е хубаво в Драгалевци - да знам за какво са всички тези усилия по къщата
АлексаЛ, барбекю и биричка мммммм...

Благодаря ви за комплиментите - снимките, които ви пуснах съвсем не са най-хубавите но нали ви казах, че нещо ми заби компа вчера. Професионалните ще са налице до ден-два и тогава ще пусна още с разказ.

Пожелавам ви ведра и щастлива седмица  Heart Eyes

# 187
Здрасти банда  Laughing

Има-няма пък като ме заняма... обаче сега реших да драсна някой ред Simple Smile

Ние сега сме добре, че с Бобо изкарахме някакъв гаден летен вирус миналата седмица. Като чета какви разбойничета си отглеждате, все едно за моето разказвате, но така де, нали са си набори. Само дето хич не се сеща като го хвана за ръчички, че не е лошо да тръгне с крачета  Laughing глупчо.

Ех, като гледам снимки и разкази за сватби и колко красоти и романтика лъха от тя как искам и азззз, ама никой не иска да ме покани вече, то почти се изпожениха приятелите ни де... а и като се замислих, и кума и шаферка съм била, от мен се очаква и бука да бъда... абе вече не ми се ходи толкова много на сватба  Mr. Green

Ходихме на "нова къща" на кумците ни, като гледам колко им е хубаво искам и аззз, но кога ли ще стане. За сега само гледаме чертежите и спорим тук ще дрешника, там банята, там камината, ааа не-не там дрешника, тук банята, там камината  ooooh! луда работа... та Ирини с какво ще свикваш бре, не му ли се вижда края с борбата с тез майстори?!

охх, и аз като мама-меги докато ви чета толкоз неща щях да казвам пък сега празна ми главата...

на мама Алина искам да пожелая много кураж, търпение, постоянство и мнооогоо безгранична любов  към малката Мими Hug

фибичка дано тази темп е била от зъбки и скоро се похвалиш с това, и вече да сте добре Simple Smile

И благодаря за хубавите думи на мамите за Бобо, нооо мама меги, каква майка-героиня съм аз бреее, в един ден семка в носа единия и дрън от количката другия... моля те, нещо си се объркала  ooooh!

оххх съвсем забравих какво щях да пиша  Rolling Eyes

Хайде да си направим срещичка, например в сряда?!  Mr. Green

Хубав ден на всички желая!

# 188
Ехооо, дружина, и ние сме тук.
Лъха някакво ваканционно и приповдигнато настроение от теми4ката ни, сякаш на море ми намирисва...А и със сватбата на шаферката Ирини още попразни4но става.
Ние в4ера на Витоша цял ден откарахме и беше много разпускащо - там ядохме, там спахме /Яна де, и на мен ми се искаше да подремна под шарена сянка Laughingама не ми се полу4и Joy/.
sladur4e*2, първата ти снимка е като за фотоизложба! Поздравления! Страхотно се 4увствам като я гледам!
фибичка, дано бързо се оправите!
Ирини, явно не си про4ела постинга ми, но аз ще потретя Embarassed/дано не ти досаждам/ - дай идеи като ве4е гърмян заек  с довършителните работи по къщата - от къде пазарувахте пло4ки, обзавеждане за бани, осветителни тела и каквото друго се сетиш? В смисъл ще ми дадеш ли някакви съвети за определени стоки /съотношение цена-ка4ество/ и магазини? Ние скоро запо4ваме с интериора /и по екстериора има бая работа/, проект имам, но съм се видяла в 4удо как ще обикалям толкова много магазини с децата в жегата, та ако ме насо4иш нанякъде, ще съм ти благодарна! Или пък ако от нещо категори4но си разо4арована, също инфото ще е от полза, да го подминавам. Wink
Моми4ета, подсещам ви за проверката на белега от БЦЖ на лявото рамо на бебоците, ако не сте го направили. Ние нямаме белег и днес правихме манту. Казвам го, защото понякога педиатрите забравят да погледнат, та да ги подсетите при следващата консултация.
За гърнето  - ние го ползваме 4ат-пат и то защото аз съм несериозна, ина4е бебка винаги го уважава LaughingУбедена съм, 4е се сеща за какво служи.

# 189
Здравейте и от мен Hug
Честита месечинка на празнуващите днес!
Много готини сте всички Ирини,радвам се,че сте изкарали супер и чакам и аз още да разказваш за емоциите на сватбата!
Сладурче 2,благородно ти завидях,снимките са чудесни,пълна романтика,искам и аззз Confused,ама........май няма да ми се случи скоро,нищо здраве да е Mr. Green
Цвети,браво на вас,ако има кой да пази тези площадки ще е супер,ама.............уви.
Марианка и аз сега за първи път ще ставам кума и много се вълнувам,наближава и малко взех да се притеснявам дали ще успея да се подготвя добре,че  с моите две зверчета нямам мира и тичам когато спят да пазарувам тоалети,обувки и се скапвам още повече Crazy,ама си заслужава,много е вълнуващо Laughing
Стели браво на вас за добре прекараната вечер и аз съм изгубила тренинг Crossing Arms
Денис тук в Пловдив наистина е ад през лятото,ужасни жеги стават,дано да няма пак много високи температури,че.... #Crazy
Изчезвам,че уж заспаха,но някой ме вика ooooh!,бързо оздраявяване на всички болнички мъници,чао и до скоро!

# 190
Иринии - разкошна сватба!!! Очарована съм! Извини ме за въпроса, но по принцип каква е ролята на шаферките? Не трябва ли да са момичета или по-скоро неженени моми?
Иначе преди седмица бях споменала, че при нас имаше сватба и там имаше чуждестранно участие и така имаше две шаферки - с къси бели рокли на големи червени точки, ако не се лъжа бяха сестрите на младоженците. Та явно сега това ена мода.

Целувки от нас!!!

# 191
Сладурче 2,благородно ти завидях,снимките са чудесни,пълна романтика,искам и аззз Confused,ама........май няма да ми се случи скоро,нищо здраве да е Mr. Green
Мила, трябваше да минат 7 години, за да навия моя мъж. От 3-4г го карам да отидем някъде само двамата, все нещо се обърква, сега казах: "Отиваме където те заведа и няма да мрънкаш." На него взе, че му хареса.
 Благодаря на всички за хубавите думи.
Ирини, браво за веселото изкаване, и ма мен ми се ходи на сватба.
 tzvety roussimova, браво за площадката.
 Ох, трябва да стана. Чао

# 192
Здрасти, мамчета-сладуранчета!!! Hug
Чак сега сколасах да седна да ви драсна и то пак за малко - докато стане пицата cook. Днес се правя на примерна домакиня.  Mr. Green Ама ако знаехте колко хубави ги правя - всички щяхте да ни дойдете на гости... Laughing
Днес водихме Йоанче при педито - да и хвърли едно око, що тъй не беше в кондиция тия дни. Гледа я тя оттук оттам - нищо. Нито червено гърло, нито хрипове.  Rolling Eyes Заведахме я после и при стоматолот - и той нищо. Вярно малко подути венци, но чак пък 40 градуса... Сутринта обаче имаше малко обриви Тръцито и аз после добре усведомена от вас  bouquet се разрових в интернет и установих, че имаме типична Розеола /6-та болест/. Ей, докъде стигнахме - сами да си разпознаваме болестите. Не съм сърдита на педито обаче, защото като я прегледа обривите бяха много малко, в сравнение със сега, пък и четах че по принцип трудно я разпознавали докторите... Тъй де, сега сме вече много доволни, защото всичко е обяснено, пък и тази болест била много безобидна и минавала бързо. Изобщо тези дни при Йоанче все работи дето и се случват за пръв път - първа болест, първо ако в гърнето, а пък вчера се изправи и за пръв път от легнало положение, което наложи да я свалим на долното ниво на леглото. В този ред на мисли
Мамичка Яничка - мъчно ми е, ама ще отложим срещата за другата седмица, освен ако не искате и вие да си имате Розеола  Mr. Green
sladur4e*2 - поздравления за почивчицата! Това ми идеала на мен за семейство - 2 деца и романтичен мъж, който да обича пътешествията...
Щастливка - ееее и планове да имате - пак е нещо. Всички хубави неща започват от там.
irinii - радвам се много, че сте прибавили още едно чудесно изживяване към списъка със спомените Heart Eyes
tzvety roussimova - и то мен едно ашкулсум на мъж ти! smile3501
Ей, ooooh!, айде че пицата изгоря....smile3555
  wavey

# 193
Фибичка, радвам се, че Йоанче е на път да оздравее напълно. Честно казано, помислих си за розеолата, но от 450км как да поставя диагноза?  Simple Smile Наистина оттук почерпихме информацията.

Сладурче, ама, че красота! Да ви е честита годишнината от сватбата! И нека най-доброто отбелязване на празника досега бъде най-лошото оттук нататък!

Най-благородно ви завиждам, но не мисля, че ще имам проблеми с мъжа ми в това отношение. Отдавна сме си обещали, че живот и здраве като се върне догодина ще отидем в Италия само двамата. В кратката му отпуска не бих искала да го деля от детето и затова септември ще отидем в Тунис тримката. После, да са ни живи баба и дядо, ще ходим периодично (надявам се често  Mr. Green) само двамата.

Денис, чудесна програма, изпълнена с много динамика и събития! Поздравления! Лятото като че ли културният живот в София замира. Театралните трупи тръгват из страната. Но, наесен  с песен!

Стели, браво и на теб за купонясването!

# 194
Привет дами Simple Smile
Успях да прочета последните ви писания, мн  ме радвате Heart Eyes
Моето мече е голяма веселия, пипори навсякъде, пада по 100 пъти на ден, миналата седмица направи и 3 самостоятелни крачки, ама май беше по случайност, когато сме заедно,е залепен за мен. Мн общува, има си специални викания за нас с баща му, за баба си, за котката, за деца и т.н.. Измисля разни игри, храни ни с баща му. Нощем се буди по 10 пъти,цокане и така, а сутрин става в 6 - 6.30!. Количката май я пенсионирахме, защото само изскачаше от нея или прав, сега имаме страхотна триколка и разходките са горе долу рай.
Ирини, Меги, страхотни стеее, евала. Аз засега само кума съм била, но сватбите са си голям купон. Ирини, благодаря за съчувствието, но какво да се прави, такава е съдбата на мамите, мн работа и мн веселба Simple Smile
Ави, мн съжалявам че не ви видях миналата седмица, но наистина нямаше как. Целувки на Сашето
Сладурче, Денис, Стели ссд, браво за разнообразието и хубавите моменти
Йоана77, при вас е лудница сигурно Simple Smile
Фибичка, и ние я прекарахме тази розеола преди 2 месеца, не е страшно, дано Йоанка бързо се оправя
Цвети, браво на вас с мъжлето!
За гърнето, купих преди няколко дни, но още не сме го ползвали.

Мн поздрави и на познатите ми Мама Меги, Доника, Щастливка,b] и другите, с които се надявам скоро да се видим очи в очи Hug

Общи условия

Активация на акаунт