fibi4ka , добре е че вече си наясно защо Йоанка вдига температура, макар и ти да си поставила диагнозата
Ави , Тунис ми звучи много екзотично като дестинация....
Дано си прекарате чудесно!Щастливка , аз така исках Стенли да пълзи и ми беше много забавно, когато разказваше за неговите подвизи, но сега ....
.............не мога да седна или да правя нещо друго, когато той е в движение ....Станал е толкова бърз и любопитен, а как ми се сърди, когато го сложа в кошарата или в столчето.... 
irinii като си представя че и аз напирам да тръгвам на работа след няколко месеца, дали няма да лудна....

Ще ми бъде приятно да пия любимите ми коктейли в приятната компания на теб и Спаси /а още по-релаксиращо и без разбойниците/
!Много ми се иска да отскоча някой ден до София за някоя ваша среща! Ще ми бъде приятно да се запозная с всички!

Лека вечер!
, , ако нямаш време всичко ще ти опиша в ЛС! 

Щяхме да се съберем пловдивската тайфа и да пийнем по биричка. Другият път да не ни забравиш.
Да ти стана кума, де. 

Още си пием сиропче и капем капни в нослето , но вече е добре.Лекарката,която я прегледа на морето каза ,че в момента има страшно много вирусни пневмонии ,така че внимавайте.
Понякога и там пишкаме, по-лесно, по-бързо и по-4исто е, отколкото в гърнето. Аз сядам в задната 4аст на тоалетната 4иния и държа Яна пред мен между краката ми.
Ве4е от легнало положение сама сяда, но през нощта не го беше правила. Оба4е пълзенето не го можем и това си е, дай й да ходи на нея и права да стои.
тази сутрин, когато го намазах с Дентинокс и ме одраска. До няколко дни чакаме още 3. Е то като няма-няма, ама като проима-юруш всички на куп
Много благодаря на всички за милите думи, наистина помага в трудни мигове
,после пак ще пиша ако мога .