Алина, и аз чух, че е скъпичко и май ще ходим само аз и баткото на Аквапарк.
Ive1ina, супер къщичка.Много приятно изглежда, ходи ми се лятото на планина, но моя съпруг няма да го пуснат в отпуска.
Steli-ssd, и аз не давам да го носят на ръце, обаче как шета из къщи. Сега ще обирам пръстта от една съборена саксия. За женското парти направо ти завиждам, групичката ни много оредя, на дискотека не помня кога последно съм ходила.
Мамичка Яничка, какво е това нетърпение да си платиш сметките, сигурно не са големи.
Alexal, и вие добре сте си изкарали на хладинка и барбекю с биричка.Мерси за пожеланието.
Миши 06, не чакай 5г. За моя съпруг казвам, че е романтичен колкото дърво, за разлика от мен. В събота сутринта взе баткото и ходиха за риба, донесе 1 папур и аз му казах: "Сигурно това е букета по случай годишнината", той се смее и кима утвърдително. Беше забравил да купи. Само като идея да ви споделя - правила съм рожден ден на мъжа ми от типа "Изненадааа". Прибира се от работа нищо неподозиращ и цялата компания го чака.
Dennis, браво пълна програма. На гърне не съм слагала Мишо, и не мисля скоро да го слагам, въпреки че в тези жеги...
Yoanna77, не знам как се справяш с две наведнъж, възхищавам ти се.
Fibi4ka, остана ли малко от пицата, че да дойда. Я да кажеш рецептата.
Ави, да му купите на Сашко една тарамбука от Тунис, да барабани по нея. Брат ми беше донесъл една от там. Миналата седмица като се събраха с племенницата ми-тя танцува, Мишето дрънка на китарата легнал на земята и баткото барабани, голямо шоу.
Irinii, не се канете само , ами отидете и после ще разказваш.
Mari_anka, браво на леля ти, че е дошла.
Доника, сега не си спомням каква беше диамантената, но дано да имаме търпението и обичта един към друг и да не обръщаме внимание на дребните конфликти, без които не може.
Днес бяхме на консултация- 9.900кг и 76см.
Сега като си зачетох постинга, съвсем стенографски, но бързам да приключа преди дивачето да е станало от сън.

Още не мога да си намеря туй-онуй- шантава работа, ужким в по-голямо жилище се преместихме, пъм място пак не остава за някои джунджурий. май е време да се оттърва от тях, след като седят в кашони вече трета седмица... От първия ден в новото жилище Марти спинка в отделна стая, заспива сама, занимава си се - е, не до безкрай 

...ама сега мисля мерки за сигурност.

Голямо миткане му направих през тези два дни. На обяд празнувахме именният ден на моя близка приятелка в едно много приятно ресторантче. Бяхме в съвсем тесен кръг - аз, приятелката ми и свекърва и. Ама тази свекърва голяма бъбривка бе, не можахме да и вземем думата.
Скучно ми е сама.
, които недоволстват срещу мърсотията по тези градинки, не се включиха в чистенето , разбира се , но в цапането-първи.Пликът със семките в ръката- и всичко хоп на земята!
Направи мъжа ми някоя пейка, и след няколко дена-всичко изпочупено. Но той откри начина- направи две от стари ски, е това няма счупване, от миналото лято са си още здрави. Сигурно ви изглежда дребни за ядосване такива ситуации, но все ме е яд на българския манталитет-там, където играят децата ни, вместо да се опитваме да го направим по-чисто и по-уютно/то се е видяло, че от общината да не чакаме/, то самите ние съсипваме
!
Сега тя си играе на спалнята, баща и спи, Слава Богу и Мими спи. А аз пия кафе и пиша.
И ще го направя с любимите му вафлички.